Teşekkür ederim ben ikilemde kaldım ev çok sıcak olduğundan buzdolabında dursun olese benimkiler de25 dereceyi gecmeyen oda sicakliginda muhafaza edilir diye biliyorum ben. Ben dolaba koyuyordum,malum ev sicak oldugundan dolayi
Mikrocipi her yer uygulamıyor. Siz nerede yaptırdınız? Maliyeti nedir ve olumlu sonuç aldınız mı?Ayni sorun benim esimdede var. Canim mutlaka ve mutlaka mikrocip yontemiyle dene,tup bebek tedavini.. Bizim durumumuz farkli. Mikrocipte, en canli ve en hareketli spermler ayrıştırılıyor. Öyle denemeni tavsiye ederim
Biçok yer uyguluyor. Unv hastaneleri ozelliklede. Ben tup bebekten haric, mikrocipe 1500 tl ödemistim.Mikrocipi her yer uygulamıyor. Siz nerede yaptırdınız? Maliyeti nedir ve olumlu sonuç aldınız mı?
Bahcecinin hangi yerinde? Orda rahim dinlendirme uyguluyolar sanirim.. Ank.daki bahcecide berfu hanimi cok oneren oldu..canım umutsuzluğa kapılmayın benimde öncesinde çok negatif denemelerim olmuştu sonra bahçeci sayesinde bebeğimi kucağıma aldım
Ben de bahceci de yaptırıyorum suan ay hadi inscanım umutsuzluğa kapılmayın benimde öncesinde çok negatif denemelerim olmuştu sonra bahçeci sayesinde bebeğimi kucağıma aldım
Dr'unun ismi ne canim?? Memnunmusun?Ben de bahceci de yaptırıyorum suan ay hadi ins
Dr'unun ismi ne
Doc dr o
Ebru ozturk
Doc dr ebru ozturk suan icin cok memnunum kuzum en azindan insani dinliyorlar ağır bi surec anlattığımız farkındalar, zaten yorumlara fln bakarak gittim umarim sonuc olumlu olurDr'unun ismi ne canim?? Memnunmusun?
Canım ben de bahçeci umuttayım şuan Cem hocada. Transfer tarihim 14 Temmuz seninki belli mi?Doc dr ebru ozturk suan icin cok memnunum kuzum en azindan insani dinliyorlar ağır bi surec anlattığımız farkındalar, zaten yorumlara fln bakarak gittim umarim sonuc olumlu olur
Wayyy be ne cok bahcecide tedavi olan var.Canım ben de bahçeci umuttayım şuan Cem hocada. Transfer tarihim 14 Temmuz seninki belli mi?
Benim daha 2 gun oldu ignelere baslayali canim, yumurta geliştirme dönemindeyizCanım ben de bahçeci umuttayım şuan Cem hocada. Transfer tarihim 14 Temmuz seninki belli mi?
Hımm yolun başındasın canım. Hayırlı olsun şimdiden. Benden deneyim tavsiyesi ne yaparsan yap stressiz ol. Hiç negatif düşünme, canını hiç bişeye sıkma. Şuan en önemli şey kaliteli yumurta toplamaları. Allah hayırlısını versinBenim daha 2 gun oldu ignelere baslayali canim, yumurta geliştirme dönemindeyizins o asamalara da geliriz senin gibi , Allah musmutlu etsin ins seni
Bende bahceci Güvenç Kanlıkaya inşallah sunucumuz mutlu olur:)Wayyy be ne cok bahcecide tedavi olan var.
Yok artikkkk.. Benim bi sonraki tedavi yerim belli oldu.. BahçeciiBende bahceci Güvenç Kanlıkaya inşallah sunucumuz mutlu olur:)
Hadi hayırlısı ins..Selam kızlar, kontrolden dönüyorum, dr.çok iyi dedi.Salı günü yumurta toplama işlemim var,çok heyecanlıyım. İnşallah benim ve isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olur..
Ya super bir doktor guvenc bey instadanda takip ediyorum..istanbulda yasiyo olsaydim..ona kesin giderdimm..sanirim..cok iyi yapmissiniz..Bende bahceci Güvenç Kanlıkaya inşallah sunucumuz mutlu olur:)
Yani çabalıyoruz tabiki ama hepimiz gibi ister istemez stress yapiyo insan , inş her şey yolunda gider Allah da nasip etti mi oh misHımm yolun başındasın canım. Hayırlı olsun şimdiden. Benden deneyim tavsiyesi ne yaparsan yap stressiz ol. Hiç negatif düşünme, canını hiç bişeye sıkma. Şuan en önemli şey kaliteli yumurta toplamaları. Allah hayırlısını versin
Kac gun igne kullandın kuzum ve hangi doz da, ben de suan igne kullaniyorum merak ettimSelam kızlar, kontrolden dönüyorum, dr.çok iyi dedi.Salı günü yumurta toplama işlemim var,çok heyecanlıyım. İnşallah benim ve isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?