Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Ayni sorun benim esimdede var. Canim mutlaka ve mutlaka mikrocip yontemiyle dene,tup bebek tedavini.. Bizim durumumuz farkli. Mikrocipte, en canli ve en hareketli spermler ayrıştırılıyor. Öyle denemeni tavsiye ederim
Mikrocipi her yer uygulamıyor. Siz nerede yaptırdınız? Maliyeti nedir ve olumlu sonuç aldınız mı?

Benim daha 2 gun oldu ignelere baslayali canim, yumurta geliştirme dönemindeyiz ins o asamalara da geliriz senin gibi , Allah musmutlu etsin ins seni
Hımm yolun başındasın canım. Hayırlı olsun şimdiden. Benden deneyim tavsiyesi ne yaparsan yap stressiz ol. Hiç negatif düşünme, canını hiç bişeye sıkma. Şuan en önemli şey kaliteli yumurta toplamaları. Allah hayırlısını versin

Kizlar benim bu ay adetim yeni bitti. Bir sonraki adetimde tup bebek tedavisine basliyrouzz
Buyuk ihtimal medical park goztepe hastanesine gidecegim
Hayirlisiyla olacak insallah

Arkadaşlar istanbul’da, ekim 2020 son kullanma tarihli merional150 var bir arkadaşımın elinde tedavisinden kalmış. İhtiyacı olan arkadaşlar özelden ulaşabilirler.

Yani çabalıyoruz tabiki ama hepimiz gibi ister istemez stress yapiyo insan , inş her şey yolunda gider Allah da nasip etti mi oh mis cok sagol canim guzel haberlerini bekliyorum

Selam kızlar, kontrolden dönüyorum, dr.çok iyi dedi.Salı günü yumurta toplama işlemim var,çok heyecanlıyım. İnşallah benim ve isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olur..
Kac gun igne kullandın kuzum ve hangi doz da, ben de suan igne kullaniyorum merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…