evet oluyo. benim de olmustu akıntım yunurta catlattigi icin sanirimKızlar cetrotide yi kullandıktan sonra yumurta akı kıvamında akıntınız oldu mu, benim oldu da herkeste oluyor mu merak ettim..
Doğru söylüyorsun canım içmek lazımmerhaba, insallah cok guzel gecer guzel haberler alirsiniz. bol su icin olurmu transferden sonra test gunune kadar gunde en az 2.5 3 litre
ben bu sefer oyle yapmistim faydasi oldugunu dusunuyorum. bi de dut kurusuyla kabak cekirdegi yedim.Doğru söylüyorsun canım içmek lazım
Haklısın canım çok faydalı. Hatta bende kan pıhtılaşması var. Coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benim için hepten önemli.ben bu sefer oyle yapmistim faydasi oldugunu dusunuyorum. bi de dut kurusuyla kabak cekirdegi yedim.
Rabbim şifa versin. güzel haberlerini bekliyoruz. insallah gönlüne göre olur her şeyHaklısın canım çok faydalı. Hatta bende kan pıhtılaşması var. Coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benim için hepten önemli.
Saol canım seninde inşallahRabbim şifa versin. güzel haberlerini bekliyoruz. insallah gönlüne göre olur her şey
Nowaartta hangi dr a gidiyosun? Ahmet hocami mehmet hocami? Oranin labaratuari iyi. Bende orda tedavi olmustum.Canım ben ankara novaartta tedavi görüyorum. Yaşım 33. Erkek infertilitesi bizim.
Ahmet hocaydi.. Benimki negatifle sonuclandi.ama iyi bi yer, oraya gittigimde bicok hamile kisiyle karsilasiyordum bu da umut verici tabi..Dr. Mehmet erdem e gidiyorum canım. Senin dr. Kimdi .tedavin olumlu sonuçlandı mı?
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAhmet hocaydi.. Benimki negatifle sonuclandi.ama iyi bi yer, oraya gittigimde bicok hamile kisiyle karsilasiyordum bu da umut verici tabi..
Inşallah bizlerede nasip olurcanım umutsuzluğa kapılmayın benimde öncesinde çok negatif denemelerim olmuştu sonra bahçeci sayesinde bebeğimi kucağıma aldım
Ayni sorun benim esimdede var. Canim mutlaka ve mutlaka mikrocip yontemiyle dene,tup bebek tedavini.. Bizim durumumuz farkli. Mikrocipte, en canli ve en hareketli spermler ayrıştırılıyor. Öyle denemeni tavsiye ederimSelam kızlar, ben de dun itibari ile tuo bebek icin ignelerime başladım. Onceki ay bi asilama denemem var olumsuz oldu. Esimde varikosel ve sperm hareket sorunu var.Rabbim kucağımızı bos birakmasin
25 dereceyi gecmeyen oda sicakliginda muhafaza edilir diye biliyorum ben. Ben dolaba koyuyordum,malum ev sicak oldugundan dolayiArkadaşlar crinone jel ve progesteron ampuller buzdolabında mi durmalı
Cok saol canim , biz asilamayi da mikrociple yaptik ama olmayınca olmuyor işte. Ins tup bebekle olurAyni sorun benim esimdede var. Canim mutlaka ve mutlaka mikrocip yontemiyle dene,tup bebek tedavini.. Bizim durumumuz farkli. Mikrocipte, en canli ve en hareketli spermler ayrıştırılıyor. Öyle denemeni tavsiye ederim
İns bu sefer tutar, emeklerinin karsiligini alirsinCok saol canim , biz asilamayi da mikrociple yaptik ama olmayınca olmuyor işte. Ins tup bebekle olur
Amin kuzum hepimiz inşallahT
İns bu sefer tutar, emeklerinin karsiligini alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?