Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

ben bu sefer oyle yapmistim faydasi oldugunu dusunuyorum. bi de dut kurusuyla kabak cekirdegi yedim.
Haklısın canım çok faydalı. Hatta bende kan pıhtılaşması var. Coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benim için hepten önemli.

Dr. Mehmet erdem e gidiyorum canım. Senin dr. Kimdi .tedavin olumlu sonuçlandı mı?

canım umutsuzluğa kapılmayın benimde öncesinde çok negatif denemelerim olmuştu sonra bahçeci sayesinde bebeğimi kucağıma aldım

Selam kızlar, ben de dun itibari ile tuo bebek icin ignelerime başladım. Onceki ay bi asilama denemem var olumsuz oldu. Esimde varikosel ve sperm hareket sorunu var.Rabbim kucağımızı bos birakmasin

Selam kızlar, ben de dun itibari ile tuo bebek icin ignelerime başladım. Onceki ay bi asilama denemem var olumsuz oldu. Esimde varikosel ve sperm hareket sorunu var.Rabbim kucağımızı bos birakmasin
Ayni sorun benim esimdede var. Canim mutlaka ve mutlaka mikrocip yontemiyle dene,tup bebek tedavini.. Bizim durumumuz farkli. Mikrocipte, en canli ve en hareketli spermler ayrıştırılıyor. Öyle denemeni tavsiye ederim

Arkadaşlar crinone jel ve progesteron ampuller buzdolabında mi durmalı

Ayni sorun benim esimdede var. Canim mutlaka ve mutlaka mikrocip yontemiyle dene,tup bebek tedavini.. Bizim durumumuz farkli. Mikrocipte, en canli ve en hareketli spermler ayrıştırılıyor. Öyle denemeni tavsiye ederim
Cok saol canim , biz asilamayi da mikrociple yaptik ama olmayınca olmuyor işte. Ins tup bebekle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…