Bugün 8.günüm canım, ilk 4 gün sadece gonal f 225 mg kullandım ,5.gün cetrodite eklendi,onun da bugün 4.dünü yaptım. Bu akşam gonal f 225 kullanıcam, yarın sabah cetrotide yapicam ve akşam 3 tane iğnem var,bir tane ovitrelle ve 2 tane gonapeptly yapcam .P.tesi boş, iğne yok,salı da yumurta toplama..Kac gun igne kullandın kuzum ve hangi doz da, ben de suan igne kullaniyorum merak ettim
Benim de bugün çatlama iğnesi Olcam canım pazartesi opu senin kaç yumurta var canım boyutları nelerdiBugün 8.günüm canım, ilk 4 gün sadece gonal f 225 mg kullandım ,5.gün cetrodite eklendi,onun da bugün 4.dünü yaptım. Bu akşam gonal f 225 kullanıcam, yarın sabah cetrotide yapicam ve akşam 3 tane iğnem var,bir tane ovitrelle ve 2 tane gonapeptly yapcam .P.tesi boş, iğne yok,salı da yumurta toplama..
Benim de bugün kontrol vardı canım ortalama 10 yumurta saydı en küçüğü 17 22 mm arası bugün çatlatma iğnesi olacamSelam kızlar, kontrolden dönüyorum, dr.çok iyi dedi.Salı günü yumurta toplama işlemim var,çok heyecanlıyım. İnşallah benim ve isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olur..
Yani toplamda 8 9 gun sonraBugün 8.günüm canım, ilk 4 gün sadece gonal f 225 mg kullandım ,5.gün cetrodite eklendi,onun da bugün 4.dünü yaptım. Bu akşam gonal f 225 kullanıcam, yarın sabah cetrotide yapicam ve akşam 3 tane iğnem var,bir tane ovitrelle ve 2 tane gonapeptly yapcam .P.tesi boş, iğne yok,salı da yumurta toplama..
Anladim yani toplamda bi 8 9 gun sürüyor igneler, ben bugun 3.gunumdeyim pzt kontrol var bakalim ne diycekBugün 8.günüm canım, ilk 4 gün sadece gonal f 225 mg kullandım ,5.gün cetrodite eklendi,onun da bugün 4.dünü yaptım. Bu akşam gonal f 225 kullanıcam, yarın sabah cetrotide yapicam ve akşam 3 tane iğnem var,bir tane ovitrelle ve 2 tane gonapeptly yapcam .P.tesi boş, iğne yok,salı da yumurta toplama..
Inşallah canım sağol, inşallah senin de herşey gönlünce olur..kişiden kişiye değişiyor iğne günü ve dozu. 8-10 gün arası sürüyor iğne tedavisi genelde.Yani toplamda 8 9 gun sonra
Anladim yani toplamda bi 8 9 gun sürüyor igneler, ben bugun 3.gunumdeyim pzt kontrol var bakalim ne diycekins guzel gecer operasyonun canim
9 yumurta vardı benim,5 i daha iyi büyüklükte, 4 ü daha küçük. Boyutlarını 13-15-17-19 arası dedi.iyi dedi..Benim de bugün çatlama iğnesi Olcam canım pazartesi opu senin kaç yumurta var canım boyutları nelerdi
Hadi bakalım sana da bol şans, inşallah yeterli kalite ve sayıda olur yumurtalarımız..Benim de bugün çatlama iğnesi Olcam canım pazartesi opu senin kaç yumurta var canım boyutları nelerdi
Gayet iyi canım hepsi yeterli büyüklüğe ulaşır salıya kadar benimkilerde en küçüğü 17 küsür dü geneli 18 mm 19 mm bir tane 22 mm vardı9 yumurta vardı benim,5 i daha iyi büyüklükte, 4 ü daha küçük. Boyutlarını 13-15-17-19 arası dedi.iyi dedi..
İnşAllah canım kaliteli çıkar inşallah hepsiHadi bakalım sana da bol şans, inşallah yeterli kalite ve sayıda olur yumurtalarımız..
Yumurta sayımızda aynı hemen hemen9 yumurta vardı benim,5 i daha iyi büyüklükte, 4 ü daha küçük. Boyutlarını 13-15-17-19 arası dedi.iyi dedi..
Benimde geçen hafta toplandı bir haftaya yakın kabızlık yaşadım 1-2 gündür rahatım ve şişliklerm gitti . Regl den sonra rahatlıyor insan. Hafif şeyler yiyin için, şekerden hamur işinden tuzdan uzak durmaya çalışın..Kızlar daha öncede yazdim. Yumurta toplandı bugun. Karin, makat bölgesine kadar sancim var. Büyük tuvaletimi yapamayacakmisim gibi geliyor. Gecer mi bu durum, ne yapmam lazım? Tecrübenize ihtiyacım var.
Ovulasyondan dolayı o akıntı, normal şartlarda tek yumurta gelişiyor ya o zamanlarda da olur. İğnelerle hepsi büyütülüp çatlatılıyor bu yüzden çok yoğun şekilde farkedilir.Kızlar cetrotide yi kullandıktan sonra yumurta akı kıvamında akıntınız oldu mu, benim oldu da herkeste oluyor mu merak ettim..
13ünde test ver dediler canım dün akşam acile gittim ama almadılar kan pazartesi tüp bebek merkezinden vereceğim kan..aaynaa naptın canım test günün cuma idi değil mi?
Yasın kaç canımBenim de bugün kontrol vardı canım ortalama 10 yumurta saydı en küçüğü 17 22 mm arası bugün çatlatma iğnesi olacam
30 yaşındayım canım buna rağmen yumurtam çok yokYasın kaç canım
Ne demek canım hoş geldinMerhaba hanımlarmüsade var ise aranıza katılabilirim bende pazartesi günü ilk randevuma gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?