Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Kac gun igne kullandın kuzum ve hangi doz da, ben de suan igne kullaniyorum merak ettim
Bugün 8.günüm canım, ilk 4 gün sadece gonal f 225 mg kullandım ,5.gün cetrodite eklendi,onun da bugün 4.dünü yaptım. Bu akşam gonal f 225 kullanıcam, yarın sabah cetrotide yapicam ve akşam 3 tane iğnem var,bir tane ovitrelle ve 2 tane gonapeptly yapcam .P.tesi boş, iğne yok,salı da yumurta toplama..

Benim de bugün çatlama iğnesi Olcam canım pazartesi opu senin kaç yumurta var canım boyutları nelerdi

Selam kızlar, kontrolden dönüyorum, dr.çok iyi dedi.Salı günü yumurta toplama işlemim var,çok heyecanlıyım. İnşallah benim ve isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olur..
Benim de bugün kontrol vardı canım ortalama 10 yumurta saydı en küçüğü 17 22 mm arası bugün çatlatma iğnesi olacam

Yani toplamda 8 9 gun sonra
Anladim yani toplamda bi 8 9 gun sürüyor igneler, ben bugun 3.gunumdeyim pzt kontrol var bakalim ne diycek ins guzel gecer operasyonun canim

Yani toplamda 8 9 gun sonra

Anladim yani toplamda bi 8 9 gun sürüyor igneler, ben bugun 3.gunumdeyim pzt kontrol var bakalim ne diycek ins guzel gecer operasyonun canim
Inşallah canım sağol, inşallah senin de herşey gönlünce olur..kişiden kişiye değişiyor iğne günü ve dozu. 8-10 gün arası sürüyor iğne tedavisi genelde.

Benim de bugün çatlama iğnesi Olcam canım pazartesi opu senin kaç yumurta var canım boyutları nelerdi
9 yumurta vardı benim,5 i daha iyi büyüklükte, 4 ü daha küçük. Boyutlarını 13-15-17-19 arası dedi.iyi dedi..

9 yumurta vardı benim,5 i daha iyi büyüklükte, 4 ü daha küçük. Boyutlarını 13-15-17-19 arası dedi.iyi dedi..
Gayet iyi canım hepsi yeterli büyüklüğe ulaşır salıya kadar benimkilerde en küçüğü 17 küsür dü geneli 18 mm 19 mm bir tane 22 mm vardı

Kızlar daha öncede yazdim. Yumurta toplandı bugun. Karin, makat bölgesine kadar sancim var. Büyük tuvaletimi yapamayacakmisim gibi geliyor. Gecer mi bu durum, ne yapmam lazım? Tecrübenize ihtiyacım var.
Benimde geçen hafta toplandı bir haftaya yakın kabızlık yaşadım 1-2 gündür rahatım ve şişliklerm gitti . Regl den sonra rahatlıyor insan. Hafif şeyler yiyin için, şekerden hamur işinden tuzdan uzak durmaya çalışın..

Kızlar cetrotide yi kullandıktan sonra yumurta akı kıvamında akıntınız oldu mu, benim oldu da herkeste oluyor mu merak ettim..
Ovulasyondan dolayı o akıntı, normal şartlarda tek yumurta gelişiyor ya o zamanlarda da olur. İğnelerle hepsi büyütülüp çatlatılıyor bu yüzden çok yoğun şekilde farkedilir.

Herkese iyi aksamlar dilerim
tüp bebek tedavisinden elimde kalan 2 kutu oksapar 1 kutu enox kan sulandırıcı iğne ve transferden sonra kullanilan progesteron iğnesi olan bir kutu prolutex ignesi var isteyene karsi odemeli kargo yapabilirim son kullanma tarihleri 2021

Eklentiler

• 1594490114358533065478.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba hanımlar müsade var ise aranıza katılabilirim bende pazartesi günü ilk randevuma gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…