• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Hepimizinde rabbim emeklerini boşa çıkarmasın benim de ilk tedavim bu. Sizin yazışmaları hep okudum ama aklıma şu takıldı cetrotide iğne kullanıyorsunuz ya bana doktorum vermedi sadece gonalf kullanıyorum 3 gün 300 er doz vuruyorum bugün son günüm yarın kontrole gideceğim
Amin canım inşallah. Ben ilk kontrole gittiğimde başladı dr.bu iğneyi, yanı tedavimin 5.gününde, kontrole gittiğinde söyler başla diye herhalde..Yani ben 4 Gün sadece gonal f kullandım, 5.günde eklendi cetrotide..C.tesi tekrar kontrol var,15 inde de opu olur dedi dr.

Amin canım inşallah. Ben ilk kontrole gittiğimde başladı dr.bu iğneyi, yanı tedavimin 5.gününde, kontrole gittiğinde söyler başla diye herhalde..Yani ben 4 Gün sadece gonal f kullandım, 5.günde eklendi cetrotide..C.tesi tekrar kontrol var,15 inde de opu olur dedi dr.
Kontrolüm yarın büyük ihtimal bana da diyecek başla diye kaç doz vurmuştun sen gonalf yumurta sayın büyüklükleri kontrolün oldu mu?

Herkese iyi aksmlar.kimyasal gebelik sonrası afedersiniz ama adet kanamanız kaç gün sürdü?bnm normalde 5 gün sürer regl ama bugün 8.gün oldu afedersnz hala her gun damla damla geliyr normalmi böyle olması tecrübeli hanımlara soruyum yada benmi böyle endişe ediyorm diye korkuyrm🤷‍♀️

merhaba arkadaslar. ben uzun zamandir girmiyorum. simdi transfer sonucumu aldim cok sukur pozitif cikti. 10. gun degerim 87.9 cikti. sizce iyi mi. cok korkuyorum.daha önce dusuk yaptim kimyasal gebelik olmustu. yine iyle olcak diye korkuyorum. biraz agrim var belimde normal mi. Allah hepimize yardim etsin.
Merhaba mesajını zi gordumde belki bir umut olur size umarım bebeğiniz sımsıkı tutunmustur öncelikle duam 🤲🏻 morfoloji sorunu ile 2. Tüp bebek denemesi ve 9. Gün tahlil değerim 25.52 idi hiç unutmam ve o minik şuan 5 yasinda bir kız 🙏 Rabbim hayirlisiyla nasip etsin evlat isteyen herkese hepimize 💕

Alla
Merhaba mesajını zi gordumde belki bir umut olur size umarım bebeğiniz sımsıkı tutunmustur öncelikle duam 🤲🏻 morfoloji sorunu ile 2. Tüp bebek denemesi ve 9. Gün tahlil değerim 25.52 idi hiç unutmam ve o minik şuan 5 yasinda bir kız 🙏 Rabbim hayirlisiyla nasip etsin evlat isteyen herkese hepimize 💕
Allah bagislasim masallah❤ cok tesekkur ederim size Allah razi olsun. insallah benim melegim de sıkı sıkı tutunur. Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin

Herkese iyi aksmlar.kimyasal gebelik sonrası afedersiniz ama adet kanamanız kaç gün sürdü?bnm normalde 5 gün sürer regl ama bugün 8.gün oldu afedersnz hala her gun damla damla geliyr normalmi böyle olması tecrübeli hanımlara soruyum yada benmi böyle endişe ediyorm diye korkuyrm🤷‍♀️
endiselenmeyin. benim de olmustu 10 gune yakin. az az gelmeye devam etmisti. bu ay biraz oyle olur
bir sonraki ay eski düzen devam eder.

Arkadaşlar yumurtalarim bugun toplandı. 3 gün cetroide igne verdi. Niye verdi doktor anlamadım. Narkoz etkisiyle sormayi da akil edemedim. Buigne catlamayi önleyici igne değil mi niye verdi biliyorsanız cevaplar misiniz?
Canım hayırlı olsun çok yumurtan toplandıysa Ohss olmaman için vermiştir. Bana da vermişti doktorum hem de beş tane😊

Kontrolüm yarın büyük ihtimal bana da diyecek başla diye kaç doz vurmuştun sen gonalf yumurta sayın büyüklükleri kontrolün oldu mu?
Ben gonal f 225 vuruyorum.Kontrolde iyi dedi gelişimleri, sayı söylemedi, büyüklerine de bakarken 10-13 arasında diye söyledi. C.tesi tekrar kontrol var bakalım.

Kızlar merhaba bayadır giremedim.Adetle transfer icin ilaç kullanmaya baslicaktim ama 54. Günde turlusol ile hasta oldum.Estrofen e başladım. insallah 24 ünde transferim olacakmış. 25 inde uçakla ağrıya gelcez. Inşallah minnoslarimiz sıkı sıkıya bize tutunurlar

Canım benim 2 kere kimyasal gebeliğim oldu 1.sinde değerim baya yükselmişti kanamam o yüzden baya fazla oldu. 2.si de 50 lere çıkıp düşmüştü o yüzden normal adetim gibi olmuştu. Ama benim değerim 5 in altına düşene kadar beta hcg yaptım 5 in altına dusene kadar kanama olmuştu sanırım yanlış hatirlamiyorsam

Aranızda turlusol kullanan var mı normalinden az hasta oldum bu normal mi?
Ben de kullanmıştım. Opudan önce vermişti, yumurtaların gelişimi aynı ilerlemiyordu, bazısı çok öndeydi, gelişimini baskılamak için verdiğini söylemişti. Zafen İlacın amacı, aşırı östrojen salgısını önleyip aşırı adet görmeyi engellemek.

Ben de kullanmıştım. Opudan önce vermişti, yumurtaların gelişimi aynı ilerlemiyordu, bazısı çok öndeydi, gelişimini baskılamak için verdiğini söylemişti. Zafen İlacın amacı, aşırı östrojen salgısını önleyip aşırı adet görmeyi engellemek.
Teşekkürler ben hep söktürücü olarak düşünüyordum o zaman daha fazla olmam gerekiyor sandım 🙃

Kızlar cetrotide yi kullandıktan sonra yumurta akı kıvamında akıntınız oldu mu, benim oldu da herkeste oluyor mu merak ettim..

merhaba kızlar,

36 yaşındayım, ilk eşimden 2 normal yolla olmuş çocuğum var,
bizde haziran ayında koç üniversitesi hastanesinde tüp bebek denedik, 10 yumurta toplandı, 3.güne 4 tanesi geldi, 5.güne 1 embiriyo 2. kalite geldi, transfer edildi. bugün sonucu öğrendim negatif, kısmet değilmiş, şimdi 2. tüp bebek tedavisine başlayacağız. Doktorumuz ara vermenin gerekmediğini söyledi fakat daha önce bildiklerim hep birkaç ay dinlendirilmeli yönünde. Sizin doktorlarınız ne diyor bu duruma?
Ben de hiç ara vermeden tekrar başladım tedaviye

Kızlar herkese merhaba. 14 Temmuz’da transferim var. Çokkk heyecanlıyım gerçekten. Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
merhaba, insallah cok guzel gecer guzel haberler alirsiniz. bol su icin olurmu transferden sonra test gunune kadar gunde en az 2.5 3 litre

Back