- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
Aynı gün yumurta toplamamız var canım taze transfer mi olacakBenim de pazartesi günü yumurtam toplanacak. İlk tüp bebek deneyimim.. Allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı gün yumurta toplamamız var canım taze transfer mi olacakBenim de pazartesi günü yumurtam toplanacak. İlk tüp bebek deneyimim.. Allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar
Merhaba canim seninle aynı gün başlamıştık tedaviye dr. Bende polip gördü , pazartesi tekrar bakacak bakalim. Ona göre bu hafta yumurta toplama olur benim de henüz tarih vermedi ama. Inşallah hersey yolunda olur bu ay hayırlısıyla transferim gerceklesirSelam kızlar, kontrolden dönüyorum, dr.çok iyi dedi.Salı günü yumurta toplama işlemim var,çok heyecanlıyım. İnşallah benim ve isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olur..
Bende Istanbul da değilim canım Ağrıdayım ama memnunum inşallah sunucumuz da güzel olurYa super bir doktor guvenc bey instadanda takip ediyorum..istanbulda yasiyo olsaydim..ona kesin giderdimm..sanirim..cok iyi yapmissiniz..
Yaa geçmiş olsun, yumurta toplamaya bir engeli var mı polipin?İnşallah yoluna girer canım herşey. Ben bu akşam 9 da son 3 tane iğne yapicam,yarın iğnesiz gün, salı da toplama olacak inşallah..Benim dr.um da ilk adetten sonra diyordu transfer ama ben 1 adet daha beklemek istediğimi söyledim, tamam dedi.Çünkü yorucu bir süreç beni bekliyor ,taşınma işleri var,yerleşmiş olurum bir dahaki adete kadar inşallah. Inşallah sonra da bebişlerimiz bizimle olur.Merhaba canim seninle aynı gün başlamıştık tedaviye dr. Bende polip gördü , pazartesi tekrar bakacak bakalim. Ona göre bu hafta yumurta toplama olur benim de henüz tarih vermedi ama. Inşallah hersey yolunda olur bu ay hayırlısıyla transferim gerceklesir
Yumurta toplamaya engel degil canim ama polip alinirsa transfer ertelencek, embriyolar dondurulcak. Ben de senin gibi bir an önce transfer olsun istedim ama sürekli bir engel çıkıyor ,yarın kontrolüm var yarın belli olacak. Inşallah hepimiz kavusuruz bebislerimizeYaa geçmiş olsun, yumurta toplamaya bir engeli var mı polipin?İnşallah yoluna girer canım herşey. Ben bu akşam 9 da son 3 tane iğne yapicam,yarın iğnesiz gün, salı da toplama olacak inşallah..Benim dr.um da ilk adetten sonra diyordu transfer ama ben 1 adet daha beklemek istediğimi söyledim, tamam dedi.Çünkü yorucu bir süreç beni bekliyor ,taşınma işleri var,yerleşmiş olurum bir dahaki adete kadar inşallah. Inşallah sonra da bebişlerimiz bizimle olur.
Sabrın sonu selamettir canım, daha iyi olacaksa senin için ertelenmesi ertelensin bence.Zaten 1 ay daha ertelenir herhalde.Ben bazen diyorum ömrüm beklemekle geçti, test sonucu bekle, onu bekle bunu bekle derken..Bu sene tayin işi olmasaydı seneye olsaydı çok rahat olacaktı benim için, o Yüzden transferi 1 ay daha ertelemek zorunda kalıyorum, hayırlısı böyleymiş diyorum, inşallah bu kadar beklemenin, emeğinizin sonu güzel olur.Dua etmekten başka çaremiz yok..Yumurta toplamaya engel degil canim ama polip alinirsa transfer ertelencek, embriyolar dondurulcak. Ben de senin gibi bir an önce transfer olsun istedim ama sürekli bir engel çıkıyor ,yarın kontrolüm var yarın belli olacak. Inşallah hepimiz kavusuruz bebislerimize
Sağol canım desteğin için beklememize değer inşallah . Maddi ve manevi çok yıpranıyoruz bu süreçte . Hersey güzel olur inşallahSabrın sonu selamettir canım, daha iyi olacaksa senin için ertelenmesi ertelensin bence.Zaten 1 ay daha ertelenir herhalde.Ben bazen diyorum ömrüm beklemekle geçti, test sonucu bekle, onu bekle bunu bekle derken..Bu sene tayin işi olmasaydı seneye olsaydı çok rahat olacaktı benim için, o Yüzden transferi 1 ay daha ertelemek zorunda kalıyorum, hayırlısı böyleymiş diyorum, inşallah bu kadar beklemenin, emeğinizin sonu güzel olur.Dua etmekten başka çaremiz yok..
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini alalım inşallahbenimde ağustosta olucak kısmetse 2.denememKızlar herkese merhaba. 14 Temmuz’da transferim var. Çokkk heyecanlıyım gerçekten. Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
Evet canım hadi hayırlısı ikimiz için deAynı gün yumurta toplamamız var canım taze transfer mi olacak
Çok heyecanlı süreçler kaliteli embiryolarımız olur inşallah canımEvet canım hadi hayırlısı ikimiz için de ☺
Opu oldum canım çok şükür iyiyim 10 yumurta toplandı bakalım kaçı olgun kaçi kaliteli olacak bekleyiş başladıEvet canım hadi hayırlısı ikimiz için de ☺
Geçmiş olsun canım, darısı yarın benim başıma. Inşallah olgun kaliteli yumurtaların olur..Opu oldum canım çok şükür iyiyim 10 yumurta toplandı bakalım kaçı olgun kaçi kaliteli olacak bekleyiş başladı
Gecmis olsun canım ,insallah hepsi cok kaliteli olur, embriyo transferin taze mi olacak canımOpu oldum canım çok şükür iyiyim 10 yumurta toplandı bakalım kaçı olgun kaçi kaliteli olacak bekleyiş başladı
Iyi haberlerini bekliyoruz canim inşallah.Geçmiş olsun canım, darısı yarın benim başıma. Inşallah olgun kaliteli yumurtaların olur..
Ağrın var mı canım, bir de kanama oluyor mu opudan sonra,ped götürmek gerekiyor mu?Opu oldum canım çok şükür iyiyim 10 yumurta toplandı bakalım kaçı olgun kaçi kaliteli olacak bekleyiş başladı
Sağol canım inşallah iyi geçer, hem korku hem heyecan var..Sen ne yaptın, gittin mi dr.a?Iyi haberlerini bekliyoruz canim inşallah.
Gittim canım bugün kontrolüm vardı. Polipi alirsak daha iyi olur dedi. Polip alincak . Yumurtalarım da yavas büyüyor iğnelere devam yarin tekrar gidicem. Opu günü henuz belli değil. Hayırlısı olur inşallahSağol canım inşallah iyi geçer, hem korku hem heyecan var..Sen ne yaptın, gittin mi dr.a?
Ne zaman alınacak polip?Hakkında hayırlısı olsun canım..Opudan önce mı sonra mı alınacak polip?Gittim canım bugün kontrolüm vardı. Polipi alirsak daha iyi olur dedi. Polip alincak . Yumurtalarım da yavas büyüyor iğnelere devam yarin tekrar gidicem. Opu günü henuz belli değil. Hayırlısı olur inşallah
Inşallah pozitif sonuç alırsın canım.Kızlar 20 temmuzda transferim var inşallah 6.gün embriyosu inşallah güzel olur sonucu