- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Yani toz ve sıvıyı karıştırmadığın sürece dışarıda durabilir. Ama karıştırdığın zaman flakonu dolapta muhafaza etKızlar gonalf uzerinde oda sıcaklığında saklayın yazıyor . Dolapda mi saklanıyor kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim
Canım 2 türlü gonalf var biri kalem şeklinde o dolapta saklanıyor diğeri kalem şeklinde değil iğne ile enjekte edilip ayarlanıyor o oda sıcaklığı veya dolap fark etmiyor bozulma olmuyor ama eğer dışarda sakladın akşam atıyorum 300 doz yaptın içinde 300 doz kaldı onu mutlaka dolaba koyuyorsun açıldıktan sonra yaniKızlar gonalf uzerinde oda sıcaklığında saklayın yazıyor . Dolapda mi saklanıyor kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim
Aynen canımYani toz ve sıvıyı karıştırmadığın sürece dışarıda durabilir. Ama karıştırdığın zaman flakonu dolapta muhafaza et
Tüp bebek tedavisi gören bir kişi sanmıyorum ki onu 25 derece altında saklasin muhafaza etsin ve her gün o iğne göbeğine yapılıyor kim kendine bunu yaparki? en güzel ortamda en güzel şekilde saklarrr sonuçta milyar lar dökülüyor bu tedavide..bizde bunu dile getirdiğimz icin haklı çıktık ve mecbur 2 gün önce alındığı icin iade almak zorunda kaldılar.ki soýlede bişey var hiç bir eczane almamalı yada hepsi almalı 2 seçenek var dır. Soğuk zincir olmadığı icin eczaneler almak zorundaCanım aslında eczane hakkı neden dersen sen evet dolapta muhafaza etmişsin kullanıma uygun saklamışsın bazıları buna dikkat etmiyor ve bu ilaç hayati değer taşıyor birinin tedavisi için. Yani kullanıma uygun saklanmadığı takdirde başkasına satılıp onun tedavisini olumsuz etkileyebilir. Bu sebeple almamaları doğru aslında. Hani kimin nasıl muhafaza ettiğini bilmedikleri için genel yargı bu ilaç konusunda doğru. Kurunun yanında yaşta yanıyor ama
Hayır donmuş emb transferınde gonalf kullanılmıyo canım bunlar yumurtaları hazırlamak için kullanılıyo. Transferde rahımi hazırlıyorlarTüp bebek tedavisinde zaten onca para harciyrz gözümüz 400 tl de değildi açıkçası ama eczane bize gıcıklık yaptığı icin iş inada bindiydi zaten 15 binimz çöpe gitmiş gibi geliyr şuan amaç ugrastirmaktiaynn cnm ikincide kullnirsn. Bbm dondurulmuslarm var şuan 2 ay sonra transform acaba bu gonal f lerden kullaniliyrmu ki bilemedim
Her insan aynı hassiyeti göstermeyebilir. Benim görüşüme göre. Dediğiniz gibi eczaneler arasında da birlik olmalı biri alıp diğeri almama durumu olmamalı. Neyse iade etmişsiniz zaten. Tekrar kullanmak zorunda kalmayın inşallah sağlıkla bitirin tedaviniziTüp bebek tedavisi gören bir kişi sanmıyorum ki onu 25 derece altında saklasin muhafaza etsin ve her gün o iğne göbeğine yapılıyor kim kendine bunu yaparki? en güzel ortamda en güzel şekilde saklarrr sonuçta milyar lar dökülüyor bu tedavide..bizde bunu dile getirdiğimz icin haklı çıktık ve mecbur 2 gün önce alındığı icin iade almak zorunda kaldılar.ki soýlede bişey var hiç bir eczane almamalı yada hepsi almalı 2 seçenek var dır. Soğuk zincir olmadığı icin eczaneler almak zorunda
Aynn birlik olmalıydı cnm ama olmadı.tedavimde negatif oldu zaten 2 ay sonra dondurulmuş transferim olucak insalah o zmn guzl sonuçlar alırım rabbim hepimizin yüzüne gülsün insalahHer insan aynı hassiyeti göstermeyebilir. Benim görüşüme göre. Dediğiniz gibi eczaneler arasında da birlik olmalı biri alıp diğeri almama durumu olmamalı. Neyse iade etmişsiniz zaten. Tekrar kullanmak zorunda kalmayın inşallah sağlıkla bitirin tedavinizi
Amin canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. Bu tedavide yüzün gülsün inşallahAynn birlik olmalıydı cnm ama olmadı.tedavimde negatif oldu zaten 2 ay sonra dondurulmuş transferim olucak insalah o zmn guzl sonuçlar alırım rabbim hepimizin yüzüne gülsün insalah
Teşekkür ederim canım benim ki toz be çözücü olandan.Kuzum gonal f kutu üzerinde enjeksiyonluk çözelti için toz ve çözüzü yazıyorsa evet oda sıcaklığında muhafaza ediliyor ama eğer gonal f pen ise yani kullanıma hazır dolu enjeksiyon kaleminde ise dolapta olması gerekiyor
Teşekkürler canımCanım 2 türlü gonalf var biri kalem şeklinde o dolapta saklanıyor diğeri kalem şeklinde değil iğne ile enjekte edilip ayarlanıyor o oda sıcaklığı veya dolap fark etmiyor bozulma olmuyor ama eğer dışarda sakladın akşam atıyorum 300 doz yaptın içinde 300 doz kaldı onu mutlaka dolaba koyuyorsun açıldıktan sonra yani
O zaman ilacı açtıktan sonra flakonu dolapta saklarsın şifa olsun bebeğine kavuşursun inşallahTeşekkür ederim canım benim ki toz be çözücü olandan.
Bizim de rapor yok gonal f iğneyi 280 e aldıkCanim gonal f leri ne kadara alıyorsunuz ?
Benimkini devlet karşılamıyor
Etiket fiyatı 863
Gelişi 420 liraymisBizim de rapor yok gonal f iğneyi 280 e aldık
Toplam kaç kutu kullanıyorsun cnm transfer sürecinde?Ben 300 doz yapıyorum canım 1 kutu 2 gün gidiyor yani aynen hemşire hepsini çekti 600 dedi gerçekten öyle
Hiç bı zorluğu yokTup bebege niyetlndm.ama cok korkuyorum..gobege igne vurmk cok mu zor? Moraryor yine vurmya devm edyorsun diyenler var..psikoloji ve vucut nasl dayanyor? Cesaretimi toplamkta cok zorlnyorum..
Tabi deger ama karamsarlik çöküyor..boşa ugrasms olursam diye..canm da tatli..kndime bu surecte hic guvenemyorum..sagolun boyle şeyler cok iyi geliyor. Benm kronik bir oksurugum de var.. bu da skntı olur diye korkuyorum..sacma mi bu evhamlarHiç bı zorluğu yok☺
Ki diyelim ki zor, değmez mi anne olmak için
Göbekten vurulan iğneler hiç can yakmıyor ve hiç daha morlukta yaşamadım.minik ve incecik igneler.
Hem ne demişler zahmet olmadan rahmet olmaz☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?