Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Kızlar gonalf uzerinde oda sıcaklığında saklayın yazıyor . Dolapda mi saklanıyor kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim
Yani toz ve sıvıyı karıştırmadığın sürece dışarıda durabilir. Ama karıştırdığın zaman flakonu dolapta muhafaza et

Kızlar gonalf uzerinde oda sıcaklığında saklayın yazıyor . Dolapda mi saklanıyor kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim
Canım 2 türlü gonalf var biri kalem şeklinde o dolapta saklanıyor diğeri kalem şeklinde değil iğne ile enjekte edilip ayarlanıyor o oda sıcaklığı veya dolap fark etmiyor bozulma olmuyor ama eğer dışarda sakladın akşam atıyorum 300 doz yaptın içinde 300 doz kaldı onu mutlaka dolaba koyuyorsun açıldıktan sonra yani

Tüp bebek tedavisi gören bir kişi sanmıyorum ki onu 25 derece altında saklasin muhafaza etsin ve her gün o iğne göbeğine yapılıyor kim kendine bunu yaparki? en güzel ortamda en güzel şekilde saklarrr sonuçta milyar lar dökülüyor bu tedavide..bizde bunu dile getirdiğimz icin haklı çıktık ve mecbur 2 gün önce alındığı icin iade almak zorunda kaldılar.ki soýlede bişey var hiç bir eczane almamalı yada hepsi almalı 2 seçenek var dır. Soğuk zincir olmadığı icin eczaneler almak zorunda

Hayır donmuş emb transferınde gonalf kullanılmıyo canım bunlar yumurtaları hazırlamak için kullanılıyo. Transferde rahımi hazırlıyorlar

Her insan aynı hassiyeti göstermeyebilir. Benim görüşüme göre. Dediğiniz gibi eczaneler arasında da birlik olmalı biri alıp diğeri almama durumu olmamalı. Neyse iade etmişsiniz zaten. Tekrar kullanmak zorunda kalmayın inşallah sağlıkla bitirin tedavinizi

Aynn birlik olmalıydı cnm ama olmadı.tedavimde negatif oldu zaten 2 ay sonra dondurulmuş transferim olucak insalah o zmn guzl sonuçlar alırım rabbim hepimizin yüzüne gülsün insalah

Teşekkür ederim canım benim ki toz be çözücü olandan.

Teşekkürler canım

Mrb.lr herkese kimyasal gebelik yaşayıp sonraki aylarda kendiliğinden hamile kalan varmıdır yada aranızda böylebişeyle karşılaşan? Bugün bi yerde okudum bunu o yüzden sizlerlede paylaşmak istedim

Tup bebege niyetlndm.ama cok korkuyorum..gobege igne vurmk cok mu zor? Moraryor yine vurmya devm edyorsun diyenler var..psikoloji ve vucut nasl dayanyor? Cesaretimi toplamkta cok zorlnyorum..

Tup bebege niyetlndm.ama cok korkuyorum..gobege igne vurmk cok mu zor? Moraryor yine vurmya devm edyorsun diyenler var..psikoloji ve vucut nasl dayanyor? Cesaretimi toplamkta cok zorlnyorum..
Hiç bı zorluğu yok
Ki diyelim ki zor, değmez mi anne olmak için
Göbekten vurulan iğneler hiç can yakmıyor ve hiç daha morlukta yaşamadım.minik ve incecik igneler.
Hem ne demişler zahmet olmadan rahmet olmaz

Tabi deger ama karamsarlik çöküyor..boşa ugrasms olursam diye..canm da tatli..kndime bu surecte hic guvenemyorum..sagolun boyle şeyler cok iyi geliyor. Benm kronik bir oksurugum de var.. bu da skntı olur diye korkuyorum..sacma mi bu evhamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…