• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Masallah canimm..korkma hic lutfen..10. Gun icin guzel bir deger..panik yaoman cok normal..daha once kotu bir deneyimin olmus..ama korkulcak bir durum yokk..tadini cikarmaya calis olurmu..allah saglikla kucaginada almayi nasip edicek insallah..
Allah sizden razı olsun. hep boyle guzel habrrler alalim hepimiz kucagimiza alalim insalla. Rabbim hepimizi rahatlatsın. cok tesekkur ederim

kızlar benim transferimin de 5. günü nasipse cuma günü kan vereceğim pek bir belirtim yok...
kasıklarımda hafif ağrı batma oluyor hala..
geçen gece gögsüm çok ağrıdı böyle ağrı görmedim ilaçlardan sanırım..
insallah guzel haber aliriz sizden de. benim de oldu hep kasigimda batma. insallah guzel haber alirsiniz

Allah sizden razı olsun. hep boyle guzel habrrler alalim hepimiz kucagimiza alalim insalla. Rabbim hepimizi rahatlatsın. cok tesekkur ederim
Ya amin insallah canim..cok isterim bende..cumlemiz bu duygulari tez zmanda yasariz insallah🙏🙏hadi sende kutlamalari bi baslat artik..korkmaa..miss gibi deger..katlanarakta artcak insallah..allah seni ve bebisini nazarlarsan saklasin :nazar: :nazar:

Arkadaşlar,diyelim ki tüp bebek tutmadı,dondurulmuş yumurta transfer edilecek. Hemen transfer ediliyor mu yoksa birkaç ay bekleniyor mu?
istersen hemen de olur bence çok bekleme vücudunda o iğnelerin etkisi de devam ederken belki tutunmasına da etkili olur

Ya amin insallah canim..cok isterim bende..cumlemiz bu duygulari tez zmanda yasariz insallah🙏🙏hadi sende kutlamalari bi baslat artik..korkmaa..miss gibi deger..katlanarakta artcak insallah..allah seni ve bebisini nazarlarsan saklasin :nazar: :nazar:
yaaa cok tesekkur ederim. icimi rahatlattiniz. Allah razi olsun. insallah hepimiz kutlama yapacagiz insallah dua edicem hepimize de😊

istersen hemen de olur bence çok bekleme vücudunda o iğnelerin etkisi de devam ederken belki tutunmasına da etkili olur
Ben geçen ay aşılama oldum tutmadı. Eşim 1 ay daha deneyelim olmazsa tüp bebek yaparız dedi. Sebepsiz infertilite bizimki. Tutmayanları okudukça korkmaya başladım. O yüzden sormak istedim.

yaaa cok tesekkur ederim. icimi rahatlattiniz. Allah razi olsun. insallah hepimiz kutlama yapacagiz insallah dua edicem hepimize de😊
Cok tesekkur ederimm canim benim..hem annişlerin duasi kabul olurmus..Allah dualarini kabul etsin insallah tatlim benim🤗😍

Back