Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Canın ne kdr tatlı olursa olsun Hiç ama hiç bişey olmaz ☺ Benim o iğneler sayesinde bı tane 15 yaşında kızım var Biraz geç kalınmış bir kararla şimdi tekrar tüp bebek tedavisi görüyorum.

Ah bu motive edişin ne güzel ne kadar içten ve gerçek. Çok seviyorum senin birşeyler yazmanı @Prestij06 Kuzum S Sewo82 sonuna kadar haklı inan hiç acımıyor iğnenin girdiğini bile anlamıyorsun kii. Sen sonuna odaklan o zaman hiçbirşey gözüne gelmiyor.

Canın ne kdr tatlı olursa olsun Hiç ama hiç bişey olmaz ☺ Benim o iğneler sayesinde bı tane 15 yaşında kızım var Biraz geç kalınmış bir kararla şimdi tekrar tüp bebek tedavisi görüyorum.
Allah bagislasin.simdiki icin de Allah kolaylik versin..sagolun motive edici cumlelernz icin tesekkur ederim ⚘

Tesekkur ederim..asama asama okudum.da şimdi rahatlarm dedim. Daha da korktum siz de saglikla alin kucagnza insallah

Aynı şeyleri kalben bende sana söylesem inanır mısın?
Her zaman diyorum ki maşallah nasıl pozitif ,nasıl tatlı Duygularımız karşılıklıymış

Tesekkur ederim..asama asama okudum.da şimdi rahatlarm dedim. Daha da korktum siz de saglikla alin kucagnza insallah
Allah razı olsun darısı size de kısmet olsun inşallah bakın ben 24 yaşımı doldurmadım bile bu yaşımda çok ağır geldi bana evlat ile sınanmak. Görüyordum yıllarca olmuyordu başka hastaların, onları düşündükçe korktum hemde dua ettim herzaman onlara da ver rabbim diye ben hiçbir zaman anne olamayacağım diye korktum. Elbette iğnelerde korkuttu başta ama telkin ettim kendimi dua ettim sabır ettim sonra tedaviye bir başladım bundan mı korkmuşum dedim eminim size de öyle olacak. Bence tedavinin en kolay kısmı iğne aşaması.. Embriyo beklemek, test sonucu beklemek ve dahası insanın ömründen ömrünü alıyor. Biliyorum ben sizde çok güzel üstesinden geleceksiniz inşallah.

Aynı şeyleri kalben bende sana söylesem inanır mısın?
Her zaman diyorum ki maşallah nasıl pozitif ,nasıl tatlı Duygularımız karşılıklıymış☺
Ah canımın içi ya ❤ Gerçekten duygularımız karşılıklı iyi ki denk gelmişiz gerçekten içim ferahlıyor buralarda seni görünce

Ah canımın içi ya ❤ Gerçekten duygularımız karşılıklı iyi ki denk gelmişiz gerçekten içim ferahlıyor buralarda seni görünce
Ayyyy Canımsın Allah razı olsun.
İyi ki denk gelmişiz
Sen sonucunu yazdıktan sonra her gün girdim baktım bı sıkıntısı oldu mu değerlerinde diye.
Sabah sendende diğer arkadaşlardanda güzel haberler bekliyoruz inşallah

Insallah sagolun..cok tesekkur ederim

Oyy gerçekten mii, senden de Allah razı olsun düşünmen yeter Bugün inşallah güzel haberler aldığımız bir gün olsun

merhaba arkadaslar. ben uzun zamandir girmiyorum. simdi transfer sonucumu aldim cok sukur pozitif cikti. 10. gun degerim 87.9 cikti. sizce iyi mi. cok korkuyorum.daha önce dusuk yaptim kimyasal gebelik olmustu. yine iyle olcak diye korkuyorum. biraz agrim var belimde normal mi. Allah hepimize yardim etsin.

Tabiki öyle ama moral bozuluyor dogal olarak doktor cok ıyı degıl dedı
Moral önemli bu dönemde bozmayın moralinizi. Hem bazı embriyolar dışarıda stresten iyi gelişemezken rahim içinde çok iyi gelişme gösterebiliyormuş. Annesiyle buluşunca kalitesi artar ve sıkıca tutunur inşallah.

bence değerin gayet iyi canım doktor tekrarla demiştir heralde artık kat sayısını görmen için 2 gün sonra tekrarla

kızlar benim transferimin de 5. günü nasipse cuma günü kan vereceğim pek bir belirtim yok...
kasıklarımda hafif ağrı batma oluyor hala..
geçen gece gögsüm çok ağrıdı böyle ağrı görmedim ilaçlardan sanırım..

Masallah canimm..korkma hic lutfen..10. Gun icin guzel bir deger..panik yaoman cok normal..daha once kotu bir deneyimin olmus..ama korkulcak bir durum yokk..tadini cikarmaya calis olurmu..allah saglikla kucaginada almayi nasip edicek insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…