• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

canım valla benim amh hep yüksekti 4- 3.5 bu ayda 4.5 çıktı ama ultrasonla bakıldığında sağda 4 solda 2 yumurtam var bana göre çok az diye doktora sorduğumda bir kadında olması gereken yumurta 4-5 arasıymış eğer 4ün altıysa yumurta rezervi azmış o amh de öyle bişey işte ona göre değer çıkıyor kanda
Amh vs ye takilmak cok yersiz..aslinda evet canim

Olumsuz sonuç alan arkadaşlarım 🙏 İnanın çok üzgünüm. Ama Rabbimin bir bildiği vardır. Pes etmek yok. Bu hayatta herşey umut etmekle başlar. Hepimizin isteği aynı ,yaşadığı üzüntüler ,hayal kırıklıkları aynı ...Bu yüzden bu topikte birbirimize hep destek olalım.Ben inanıyorum Bir gün hepimiz evlatlarımızın okulunu ,yemesini ,içmesini , uykusuzluklarımızı konuşacagız. İnşallah o günlerii göstersin hepimize Güzel Rabbim yar ve yardımcımız olsun,Anne olmayı gerçekten hakeden herkesin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.. 🙏💞 Ben inanıyorum ,siz de inanın.. Her karanlık geceye bir aydınlık bahşetmiş Rabbim ..Ondan ümit hiç kesilir mi .... 💞🤰🤰🤰

Doktor fakültede yaptır dedi bana ama randevu alamiyrm 182 vermiyormuş nasıl alabilirim ki numarada yok internette. Araştırma dan aldım bnde her ihtimale karsi
randevu nette yok mesela Ankarada gazı unv de yaptrdk 1aya sonuc cıkıyor sanırım, bu arada telde randevu verilmiyor kendimiz gittik gün aldık, o gun gidip kan verdık karyotıp kromozom bozuklıgı gibi testler yapıldı detayı cok bılmıorum. Sigorta olunca parada vermedik. Genetik birimi her hastanede yok ünv hastanelerinde var devlet düşünürseniz. Bizzat randevu almanız lazım.

Olumsuz sonuç alan arkadaşlarım 🙏 İnanın çok üzgünüm. Ama Rabbimin bir bildiği vardır. Pes etmek yok. Bu hayatta herşey umut etmekle başlar. Hepimizin isteği aynı ,yaşadığı üzüntüler ,hayal kırıklıkları aynı ...Bu yüzden bu topikte birbirimize hep destek olalım.Ben inanıyorum Bir gün hepimiz evlatlarımızın okulunu ,yemesini ,içmesini , uykusuzluklarımızı konuşacagız. İnşallah o günlerii göstersin hepimize Güzel Rabbim yar ve yardımcımız olsun,Anne olmayı gerçekten hakeden herkesin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.. 🙏💞 Ben inanıyorum ,siz de inanın.. Her karanlık geceye bir aydınlık bahşetmiş Rabbim ..Ondan ümit hiç kesilir mi .... 💞🤰🤰🤰
Canim cok guzel yazmissin..inan defalarca karamsarliga kapildim ben ..ama burdaki bazi arkadsslar hep destek oldu...Allah hepsinden razi olsun..sizdende..razi olsun..🙏🙏

Ya cnm aynı sorun 5 6 kez histereskopi açık ameliyat kapalı ameliyat ama yoğun kaproskopi.nar sulsrı zaten kaç lt içyim kim bilir.zaten antalyafayım nar bol annemin de tanıdıkların aldık.ben ukranyadan özel birşey getirdim onunda epey içtim.istersen onu da araştır en son çareyi onda buldum.8 mm gördüm yer yer 6.8 7.3 7.2 ama transfer oldum.fakst hiç belirtim de yok🤣valla çok zor bir süreç bekleme süreci.
Ukrayna'dan ne getirttiniz acaba? Benim de rahim inceliğim var sizinki gibi. Özelden de yazabilirsiniz.

Canim cok guzel yazmissin..inan defalarca karamsarliga kapildim ben ..ama burdaki bazi arkadsslar hep destek oldu...Allah hepsinden razi olsun..sizdende..razi olsun..🙏🙏
Hepimizden ....Cümlemizden...Hepimizin böylr dönemleri oluyor ben de çok kapıldım ilk 6 ay doğall deneyip olmadığında ,sonra sorun olduğunu bilmeden yaptığımız tedaviler de , ve en sonun da normal yolla olmayacagını öğrendiğimde .Ölüm gibi birşey ama ölmüyorsun..sonra her gelen gün sana yeni bir umut ...Adın gibi ,,hepimiz mucizemizi bekliyoruz..Kimilerinin cinsiyetine üzülüp tercih yaptığı , kimilerinin defalarca doğurup sokağa attığı,ama bizim için Mucize olanı :anne:

Hepimizden ....Cümlemizden...Hepimizin böylr dönemleri oluyor ben de çok kapıldım ilk 6 ay doğall deneyip olmadığında ,sonra sorun olduğunu bilmeden yaptığımız tedaviler de , ve en sonun da normal yolla olmayacagını öğrendiğimde .Ölüm gibi birşey ama ölmüyorsun..sonra her gelen gün sana yeni bir umut ...Adın gibi ,,hepimiz mucizemizi bekliyoruz..Kimilerinin cinsiyetine üzülüp tercih yaptığı , kimilerinin defalarca doğurup sokağa attığı,ama bizim için Mucize olanı :anne:
Hepimiz mucizelerimize sarilicagiz birgunn..cok uzak degilll....umut hep var...ben 2. Denememde oldum bittim dedim..ama hemen ayni gun icinde randevumu aldimm..birakmak yok...iyikide almisim..1 yumurta 1 sperm otebasi..

canım valla benim amh hep yüksekti 4- 3.5 bu ayda 4.5 çıktı ama ultrasonla bakıldığında sağda 4 solda 2 yumurtam var bana göre çok az diye doktora sorduğumda bir kadında olması gereken yumurta 4-5 arasıymış eğer 4ün altıysa yumurta rezervi azmış o amh de öyle bişey işte ona göre değer çıkıyor kanda
Bana 1.20 ile rezerv azlığı denildi üstelık o ay 9 adet folikulum vardı 30 yasına göre az demişti bülent tıraş. Yaşa gore kıyaslıyo bülent hoca sanırım

Kızlar 7 embriyomun 5 i iyi kalite , 2 si orta kaliteymiş .1 tanesi dondurulacakmış .Diğerleirini 5.güne bekleyip bakacaklar .İnşallah 5.güne kalan olur 🙂

Olmadı cnm 3 e düşmüş değerim çok ağlıyorum.bebek oldu ama yerleşemedi çok büyük şanssızlık dedi. Değerleriniz herseyiniz guzeldi ben de şaşırdım dedi doktor. Vucudun dinlensin 2 ay sonra ikinci transfer i yapalım dedi bu sefer tutunma aşısını yapicam dedi.nie basta yapmdnz dedim herşey yolunda gittiği icin yapmadım dedi.bide genetiğe gönderdi bizi onun sonucunda baklm bi dedi.esim görevde gelsin genetiğe gidelim dedim bi yandan oda olmaz girmicem daha biyere diyr oda çok üzüldü sanki bnm sucummus gibi bama öyle diyr bide nasıl üzüldüm neye yanacağını şaşırdım kimseye anlatamiurm derdimi konuşmuyor da bnmle üzüntüsünden neyinden bilemedim😓😓😓😪😪😪😪😪 özelde ne kadarki genetik hiç te sormadım direk fakültede yaptırn dedi hoca
Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah bir sonraki denemenizde evladınızı kucağınıza alırsınız. Tam bir ay önce bugün ben de olumsuz sonucu almıştım. Genetik test istedi doktorumuz. İstanbulda özelde yaptırdım. 290 falan gibi bir ücret vermiştik. Ayın 2 sinde yaptırdım. Ayın ortasında çıktı sonucum.

Neden diğerleri de dondurmuyorlar acaba🤷‍♀️
5.güne bekletiyorlar canım .5.günün tutma şansı daha yüksek oluyor çümkü .Ne olur ne olmaz diye 1 tane 3.günden dondurmayı istemiş doktorum .Çünkü bazen hiçbiri 5.güne gidemeyebiliyor.İnşallah olmaz da

Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah bir sonraki denemenizde evladınızı kucağınıza alırsınız. Tam bir ay önce bugün ben de olumsuz sonucu almıştım. Genetik test istedi doktorumuz. İstanbulda özelde yaptırdım. 290 falan gibi bir ücret vermiştik. Ayın 2 sinde yaptırdım. Ayın ortasında çıktı sonucum.
Nasıl oluyr bu genetik testi hiç bi bilgm yok kan mi alınır sadece

Kızlar bir şey sorcam. Bu tuo bebek ilaçları yumurta kalitesini mi bozuyor. Yanı bir toplamada 8 çıkarken diğerinde 4 olgun çıkması vs bunlar zamanla acaba kalitenim e bozulduğunun mu göstergesi.
Ileride bu tup bebek denemesi yüzünden yumurtamız tamamen kalitesizlesip bitebilir mi

Back