Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Evet bende tanesini 500 e aldım birde doktor şimdi eline reçete veriyor ya sana kullanacağın saatı her muayeneden sonra mesaj geliyor bazen değiştirebiliyorlar ilaçları mesaj geldikten sonra alın ilaçlarınızı biz gidip aldık ilacı alın dediler sonra toplantı yapıp mesaj attıklarında ilacı değiştirmişler o zaman sıkıntı yaşamıştık

Çıktı mı canım sonucun
Olmadı cnm 3 e düşmüş değerim çok ağlıyorum.bebek oldu ama yerleşemedi çok büyük şanssızlık dedi. Değerleriniz herseyiniz guzeldi ben de şaşırdım dedi doktor. Vucudun dinlensin 2 ay sonra ikinci transfer i yapalım dedi bu sefer tutunma aşısını yapicam dedi.nie basta yapmdnz dedim herşey yolunda gittiği icin yapmadım dedi.bide genetiğe gönderdi bizi onun sonucunda baklm bi dedi.esim görevde gelsin genetiğe gidelim dedim bi yandan oda olmaz girmicem daha biyere diyr oda çok üzüldü sanki bnm sucummus gibi bama öyle diyr bide nasıl üzüldüm neye yanacağını şaşırdım kimseye anlatamiurm derdimi konuşmuyor da bnmle üzüntüsünden neyinden bilemedim özelde ne kadarki genetik hiç te sormadım direk fakültede yaptırn dedi hoca

Üzülmemek elde değil canım sen daha önce genetik yaptırmadım mı istemedi mi doktor oda 1 ayda anca çıkıyor ben de ünüversitede yaptırdım Rabbim yar ve yardımcın olsun

Canım benim ya ne diyeceğimi bilemedim

Canım o kadar çok üzüldüm ki .Bazen nasip oluyor , herşey iyiyken olmayabiliyor .Dondurulmuş embriyo ile tutunma şansı daha iyi olur inşallah .Eşinde üzüntüden öyle demiştir , kendine gelince konuşursunuz .Diyarbakır da eğitim araştırmaya gidin, önce internetten tıbbi genetikten randevu alın , söyleyin yaşadıklarınızı.İkiniz içinde yaparlar , sonuçlar biraz geç çıkıyor .Ne kadar erken giderseniz o kadar iyi.

Bekliyorum hocayı kafam aşşak bullak diğer hoca brni gördü çok umutluyduk dedi bu sefer....ama.. ama .ama...çok üzgünüm anlatamam...
Ah canım biliyorum. Bakalım
Bekliyorum hocayı kafam aşşak bullak diğer hoca brni gördü çok umutluyduk dedi bu sefer....ama.. ama .ama...çok üzgünüm anlatamam...
Ah canım biliyorum. Bakalım ne dicek doktorun.

Cok üzuldum canım İnşallah donmuşlar tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…