Gonal f mi aldın 3 kutuAmin
Peki ilaçları ne kadar süre kullandın , transferden sonrada kullanmaya devam ettinmi
Maliyeti ne kadar oldu
3 kutu 350 ml lik verdi 1500 tl ödedim de ben pahalı mı
Evet oGonal f mi aldın 3 kutu
Evet bende tanesini 500 e aldım birde doktor şimdi eline reçete veriyor ya sana kullanacağın saatı her muayeneden sonra mesaj geliyor bazen değiştirebiliyorlar ilaçları mesaj geldikten sonra alın ilaçlarınızı biz gidip aldık ilacı alın dediler sonra toplantı yapıp mesaj attıklarında ilacı değiştirmişler o zaman sıkıntı yaşamıştıkEvet o
Çıktı mı canım sonucunIlk kan testtnzmi
Çok güzel bir haber canım hadi hayırlısı2 yumurtamın döllenmesi devam ediyormuş şükür ki, ikiside iyi kalite imiş, şu mutluluk bile insana yetiyor, beklemek ne zormuş
Canım çıktımı sonucunSaat 12 de yarım saat var
Uzuldum0,12 malesef negatif hocayla konuşup hastaneden çıkıcam........
Olmadı cnm 3 e düşmüş değerim çok ağlıyorum.bebek oldu ama yerleşemedi çok büyük şanssızlık dedi. Değerleriniz herseyiniz guzeldi ben de şaşırdım dedi doktor. Vucudun dinlensin 2 ay sonra ikinci transfer i yapalım dedi bu sefer tutunma aşısını yapicam dedi.nie basta yapmdnz dedim herşey yolunda gittiği icin yapmadım dedi.bide genetiğe gönderdi bizi onun sonucunda baklm bi dedi.esim görevde gelsin genetiğe gidelim dedim bi yandan oda olmaz girmicem daha biyere diyr oda çok üzüldü sanki bnm sucummus gibi bama öyle diyr bide nasıl üzüldüm neye yanacağını şaşırdım kimseye anlatamiurm derdimi konuşmuyor da bnmle üzüntüsünden neyinden bilemedimÇıktı mı canım sonucun
Rabbim tez zamanda sevinçli haber almayı nasip etsin0,12 malesef negatif hocayla konuşup hastaneden çıkıcam........
Üzülmemek elde değil canım sen daha önce genetik yaptırmadım mı istemedi mi doktor oda 1 ayda anca çıkıyor ben de ünüversitede yaptırdım Rabbim yar ve yardımcın olsunOlmadı cnm 3 e düşmüş değerim çok ağlıyorum.bebek oldu ama yerleşemedi çok büyük şanssızlık dedi. Değerleriniz herseyiniz guzeldi ben de şaşırdım dedi doktor. Vucudun dinlensin 2 ay sonra ikinci transfer i yapalım dedi bu sefer tutunma aşısını yapicam dedi.nie basta yapmdnz dedim herşey yolunda gittiği icin yapmadım dedi.bide genetiğe gönderdi bizi onun sonucunda baklm bi dedi.esim görevde gelsin genetiğe gidelim dedim bi yandan oda olmaz girmicem daha biyere diyr oda çok üzüldü sanki bnm sucummus gibi bama öyle diyr bide nasıl üzüldüm neye yanacağını şaşırdım kimseye anlatamiurm derdimi konuşmuyor da bnmle üzüntüsünden neyinden bilemedimözelde ne kadarki genetik hiç te sormadım direk fakültede yaptırn dedi hoca
Canım benim ya ne diyeceğimi bilemedimOlmadı cnm 3 e düşmüş değerim çok ağlıyorum.bebek oldu ama yerleşemedi çok büyük şanssızlık dedi. Değerleriniz herseyiniz guzeldi ben de şaşırdım dedi doktor. Vucudun dinlensin 2 ay sonra ikinci transfer i yapalım dedi bu sefer tutunma aşısını yapicam dedi.nie basta yapmdnz dedim herşey yolunda gittiği icin yapmadım dedi.bide genetiğe gönderdi bizi onun sonucunda baklm bi dedi.esim görevde gelsin genetiğe gidelim dedim bi yandan oda olmaz girmicem daha biyere diyr oda çok üzüldü sanki bnm sucummus gibi bama öyle diyr bide nasıl üzüldüm neye yanacağını şaşırdım kimseye anlatamiurm derdimi konuşmuyor da bnmle üzüntüsünden neyinden bilemedimözelde ne kadarki genetik hiç te sormadım direk fakültede yaptırn dedi hoca
Canım o kadar çok üzüldüm ki .Bazen nasip oluyor , herşey iyiyken olmayabiliyor .Dondurulmuş embriyo ile tutunma şansı daha iyi olur inşallah .Eşinde üzüntüden öyle demiştir , kendine gelince konuşursunuz .Diyarbakır da eğitim araştırmaya gidin, önce internetten tıbbi genetikten randevu alın , söyleyin yaşadıklarınızı.İkiniz içinde yaparlar , sonuçlar biraz geç çıkıyor .Ne kadar erken giderseniz o kadar iyi.Olmadı cnm 3 e düşmüş değerim çok ağlıyorum.bebek oldu ama yerleşemedi çok büyük şanssızlık dedi. Değerleriniz herseyiniz guzeldi ben de şaşırdım dedi doktor. Vucudun dinlensin 2 ay sonra ikinci transfer i yapalım dedi bu sefer tutunma aşısını yapicam dedi.nie basta yapmdnz dedim herşey yolunda gittiği icin yapmadım dedi.bide genetiğe gönderdi bizi onun sonucunda baklm bi dedi.esim görevde gelsin genetiğe gidelim dedim bi yandan oda olmaz girmicem daha biyere diyr oda çok üzüldü sanki bnm sucummus gibi bama öyle diyr bide nasıl üzüldüm neye yanacağını şaşırdım kimseye anlatamiurm derdimi konuşmuyor da bnmle üzüntüsünden neyinden bilemedimözelde ne kadarki genetik hiç te sormadım direk fakültede yaptırn dedi hoca
Canım çok üzüldüm , ne diyeceğimi bilemiyorumUzuldumhayirlisi neyse o olsun ne diyecegimi bilemiyorum (
Ah canım ya ne kadar üzüldüm anlatamam.soyleyecek bişey bulamıyorum.0,12 malesef negatif hocayla konuşup hastaneden çıkıcam........
Bekliyorum hocayı kafam aşşak bullak diğer hoca brni gördü çok umutluyduk dedi bu sefer....ama.. ama .ama...çok üzgünüm anlatamam...Ah canım ya ne kadar üzüldüm anlatamam.soyleyecek bişey bulamıyorum.
gerçekten ben de çok üzüldüm her şeyin hayırlısı inşallah en kısa sürede meleklerimize kavuşuruz inşallah amin0,12 malesef negatif hocayla konuşup hastaneden çıkıcam........
Allah inşirah versin, içinizi ferahlatsın.Bekliyorum hocayı kafam aşşak bullak diğer hoca brni gördü çok umutluyduk dedi bu sefer....ama.. ama .ama...çok üzgünüm anlatamam...
Ah canım biliyorum. BakalımBekliyorum hocayı kafam aşşak bullak diğer hoca brni gördü çok umutluyduk dedi bu sefer....ama.. ama .ama...çok üzgünüm anlatamam...
Ah canım biliyorum. Bakalım ne dicek doktorun.Bekliyorum hocayı kafam aşşak bullak diğer hoca brni gördü çok umutluyduk dedi bu sefer....ama.. ama .ama...çok üzgünüm anlatamam...
Cok üzuldum canım İnşallah donmuşlar tutunurOlmadı cnm 3 e düşmüş değerim çok ağlıyorum.bebek oldu ama yerleşemedi çok büyük şanssızlık dedi. Değerleriniz herseyiniz guzeldi ben de şaşırdım dedi doktor. Vucudun dinlensin 2 ay sonra ikinci transfer i yapalım dedi bu sefer tutunma aşısını yapicam dedi.nie basta yapmdnz dedim herşey yolunda gittiği icin yapmadım dedi.bide genetiğe gönderdi bizi onun sonucunda baklm bi dedi.esim görevde gelsin genetiğe gidelim dedim bi yandan oda olmaz girmicem daha biyere diyr oda çok üzüldü sanki bnm sucummus gibi bama öyle diyr bide nasıl üzüldüm neye yanacağını şaşırdım kimseye anlatamiurm derdimi konuşmuyor da bnmle üzüntüsünden neyinden bilemedimözelde ne kadarki genetik hiç te sormadım direk fakültede yaptırn dedi hoca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?