Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Kızlar genetik yaptırdınız mı hepınız? Benım temmuzda tüp bebek tedavım boyle okuyorum bazı yerlerde içime kuşku düşüyo

Üzülmemek elde değil canım sen daha önce genetik yaptırmadım mı istemedi mi doktor oda 1 ayda anca çıkıyor ben de ünüversitede yaptırdım Rabbim yar ve yardımcın olsun
Tek tüpüm tıkalı olduğu icin diğer testlerde de sıkıntı olmadığı icin genetik testi yapılmadı keşke başta istenseydi de de yaptirsaydim.once fakültede kadın dogumamirandevu almam lazım nasıl oluyr hoca reçete yazdı ama direk verdi elime genetiğe gidin dedi.yazisi da okunmuyr

Kadın doğumcu gönderiyor direk canım soy ağacı falan çıkarttılar bizde hem genetik hem kromozoma bakıldı bunlara para vermedik ama diğer testlerime 2 bini geçti +1500 de rahim filmine verdim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın canım

Ben yaptırdım tedaviye başlamadan önce
Doktor mu önerdi canım? Bnm eşimden doktor istedi ona yaptrdık sperm sayısı az diye istedı heralde bir problem yoktu ama benden kimse istemedi Benım aklıma takıldı sonra bu durum yaptıranları gordukce..

Doktor mu önerdi canım? Bnm eşimden doktor istedi ona yaptrdık sperm sayısı az diye istedı heralde bir problem yoktu ama benden kimse istemedi Benım aklıma takıldı sonra bu durum yaptıranları gordukce..
Evet doktor istedi baya bir test yaptırdım ben ne istedilerse

bnde randevu alim o zmn ünv.hastanesinden. araştırmada ücret verdinzmi

Özelde gereksiz pahalı 5-10 bin arası genetik ve fakülte ile aynı zamand sonucları veriyor, gecmiş olsun , allah sağlıklı bir bebiş verir kucagına

Genetik test mi? Biz de bu ay yaptık elim ve ben toplam 900 TL ödedik canım benim de kimyasal oldu ya bir de historoskopi yaptı ben de Ağustos reglim ile yeniden başlayacağım hakkınızda hayırlısı inşallah bir dahaki sefere olur çok üzüldüm

Genetıkte bir problem cıktı mı peki

Doktor fakültede yaptır dedi bana ama randevu alamiyrm 182 vermiyormuş nasıl alabilirim ki numarada yok internette. Araştırma dan aldım bnde her ihtimale karsi

Merhaba kizlar 1 haziranda 2. Tup bebek tedavim oldu..negatifle sonuclandi..haberi aldigim gun cok uzulmustum..ve o gun kendimi toparlayip..aslinda hep gitmek istedigim doktordan randevu aldim..benim sorunum yumurta rezerv azligi ve kalitesizligiydi..esimde bir problem yoktu..ve bunun icinde 3 aylik vitamin ve hormon tesavisine basladik..basladiktan sonra bu tedavinin de cok etkili olmadigini okuyup karamsarliga kapildim..ama bugun kendi doktorumla gorustumm..ve icim inanilmaz rahatladi..doktorumun dedigi suydu.amh dusuklugu kisirlik gostergesi degildir..dedi..ve sık sık iliskide olamamiz gerektigini soyledi...0.01 amhla bile dogal yoldan hamile kalan hastalarinin oldugundan bahsetti..negatif alan ozellikle yumurta rezerv azligi ve amh dusuklugu olan arkadaslaraa ozellikle..moral olur insallah..lutfen toparlanin..1 yumurta ve 1 spermm..ben bugun arisutu propolis ve polen karisiminada basladim..onun disinda ot cop kullanmiyorum...birde kullandigim ilaclar var..lutfen iliski sayinizi artirin..cunki bazen insanlar yogun iş sartlarindan bunun onemini kavrayamiyolar...nitekim benim boyleydi..insallah guzel haberler alicaz hep birlikte..

Doktor fakültede yaptır dedi bana ama randevu alamiyrm 182 vermiyormuş nasıl alabilirim ki numarada yok internette. Araştırma dan aldım bnde her ihtimale karsi
Hiç bilmiyorum canım yaştan dolayı devletten yararlanamıyorum hep özelde yaptırdım her şeyi dünya para harcadım sonu güzel olur inşallah

canım valla benim amh hep yüksekti 4- 3.5 bu ayda 4.5 çıktı ama ultrasonla bakıldığında sağda 4 solda 2 yumurtam var bana göre çok az diye doktora sorduğumda bir kadında olması gereken yumurta 4-5 arasıymış eğer 4ün altıysa yumurta rezervi azmış o amh de öyle bişey işte ona göre değer çıkıyor kanda

Bir de kaç günde çıkıyor onu öğren burda 3 aydan önce çıkmaz dediler Zeynep kamilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…