• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Selam, bende memorial şişli de başladım, dün ilk iğnemi oldum , doktorum soner bey ,
Bana eğitim arastırma hastanesinde doç bi doktor söylemişti ekibi çok başarılı mutlaka oraya git gideceksen diye. Ben de normal hamile kalabiliyorum ama bebeklerde genetik sorun oldugu için Pgt önerdiler, bakalım başarılı oluruz inşallah
İnşallah canım hayırlı olsun Tedavin bende orda tedavi oldum gerçekten ekip çalışması var

Olur inşallah canım benim doktorum da beril hanım Dı umut beyde kontrol etmişti transferimi de Yücel bey yaptı

İnşallah , yücel bey ile görüştüm nöbetçiydi pazar günü ben bi çok tüp bebek merkezi ile görüştüm ticaretten öteye giden sayısı çok az. Ama memorial hiç öyle değil yada hissettirmiyorlar 🙂
Senin bebeğin oldu mu

İnşallah , yücel bey ile görüştüm nöbetçiydi pazar günü ben bi çok tüp bebek merkezi ile görüştüm ticaretten öteye giden sayısı çok az. Ama memorial hiç öyle değil yada hissettirmiyorlar 🙂
Senin bebeğin oldu mu
Şükür tuttu canım bugün de 3.testimi verdim bekliyorum inşallah katlanmıştır bir tek pozitif aldığında iş bitmiyor inan ki acaba kese görünecek mi kalp atacak mı hepsi bir stres oluyor transfer gününü saymazsak 14. gün bugün

Şükür tuttu canım bugün de 3.testimi verdim bekliyorum inşallah katlanmıştır bir tek pozitif aldığında iş bitmiyor inan ki acaba kese görünecek mi kalp atacak mı hepsi bir stres oluyor transfer gününü saymazsak 14. gün bugün

Yaaa , hadi inşallah sağlıkla kucagına alırsın inşallah 🤲🏻🤲🏻

Saat 12 de yarım saat var
Allah dagina gore kar verirmis.. gercekten zor seyler yasamissin arkadasim. Hakkinda hayirlisini versin Allah.. henuz sonucun cikmadi belki pozitif cikacak, yitirme umudunu.. ama sunu da unutma sen anne olsan da olmasan da iyi ki varsin..

Evet ya tutuncada sevıncın kursagında kalmasından korkuyo insan Allahım su sürecler bitse artık🙏

Evet ya tutuncada sevıncın kursagında kalmasından korkuyo insan Allahım su sürecler bitse artık🙏
Aynen inanki insanın yüreği hopluyor şu testlerden acaba arttımı diye tedavi eden doktorum 2 defa istemişti şimdiki doktor bidaha istedi ilk test 8.gün 102 idi 2.testim 389 şimdi de 3.testimi bekliyorum işte

Saat 12 de yarım saat var
Canim e nabizdan ogrenebiliyoraun...insallahh guzel haberlerini alicaz..karamsarliga kapilmaa ne olursun..bende 2 negatif tuo bebek deneyimi yasadim..1 yumurta 1 spermm...amh dusuklugu var mesela bende..0.01 le dogal yolla hamile kalanlar varmis..duzenli ilsikiyle..lutfen..karamsar olma..insallah Allahim emeklerini bosa cikarmaz..guzel haber alirsin..kotu de olsa sonuc..canini sikma olurmu..herseyin bir cozumu var..

Aynen inanki insanın yüreği hopluyor şu testlerden acaba arttımı diye tedavi eden doktorum 2 defa istemişti şimdiki doktor bidaha istedi ilk test 8.gün 102 idi 2.testim 389 şimdi de 3.testimi bekliyorum işte
En az 2 kat olması gerekıyormuş sanırım senın 2. Testın 2 kattanda cok artmış korkma bence🙏

En az 2 kat olması gerekıyormuş sanırım senın 2. Testın 2 kattanda cok artmış korkma bence🙏
Öyle ama yine insan tedirgin oluyor söz geçiremiyorum kendime işte Rabbim önünü gösterdi bizlere sonunu görüp kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

Öyle ama yine insan tedirgin oluyor söz geçiremiyorum kendime işte Rabbim önünü gösterdi bizlere sonunu görüp kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
Hiç belirtin var mıydı canım benim olmadı herhalde öyle düşünmeye başladım artık :(

Benim akıntım çoktu her gün çamaşır değiştiriyorum gerçi şuan yine öyleyim kasık ağrısı arada bir oluyor birde adet sancısı oluyor arada
Jel çıkıyor herhalde benim ben de sürekli çamaşır değiştiriyorum ama jelden olduğunu düşünüyorum sadece dün gece biraz batma oldu ama devamlı olan bi agrım yok göğüs hassasiyetim falan da yok umudum da yok :(

Jel çıkıyor herhalde benim ben de sürekli çamaşır değiştiriyorum ama jelden olduğunu düşünüyorum sadece dün gece biraz batma oldu ama devamlı olan bi agrım yok göğüs hassasiyetim falan da yok umudum da yok :KK43:
Umudunu kaybetme canım Allah büyük benim ilk tedavim Allah yardımcı oldu bak

Back