- 27 Mart 2020
- 161
- 102
- 33
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah, bize mutlu haberler getirin sizlerle umut buluyoruzVerdim cnm sonuç bekliyrm 11 buçuk gibi çıkar
Güzel haberlerini bekliyorum canımVerdim cnm sonuç bekliyrm 11 buçuk gibi çıkar
Hadi inşallah canım katlanmıştır bende merak ettim seniVerdim cnm sonuç bekliyrm 11 buçuk gibi çıkar
Ilk kan testtnzmiBende kan verdim ama hiç belirtim yok.sonuç 12 de çıkacak.pek ümidim kalmadı.bekletip göreceğim
Evet cnmIlk kan testtnzmi
Üzülme sıkma canını demek bizler için çok kolay ama insanın içi acıyor ne söyleyeceğimi bilemedim şimdi hepimizin sınavı bu olsa gerek Rabbim çekemeyeceğimiz dert vermesin ablam Allahım gönlünün muradını versin sanaBenim 3.ncü gün embriyosu geç belli oluyor hastane de verdim bekliyorum hem hocayla konuşucam hem de sonucu alıcam.ama pek de umutlu değilim.malesef rahim rshşmlikten çıktı işlem göre göre.ne zormuş bir evlat getirmek dünyaya.belki ilk o kürtaj yapan doktor amniyo sıvım patladı 10 gün salak gibi hastane de yatırmayıp enfeksiyon kaomadaydım bu raddeye gelneyecek belki 2.nci çocuk bile olacaktı.kaç tane embriyo koydurdum yine olmazsa hiç ümidim kalmayacak.üzgünüm de hiç belirtim de yok karmakarışık düşünceler.kafamı toparlayamıyorum
Hadi inşallah sizden de hayırlı haberler bekliyoruzBende kan verdim ama hiç belirtim yok.sonuç 12 de çıkacak.pek ümidim kalmadı.bekletip göreceğim
Hadı bakalım inşallah tutmuşturVerdim cnm sonuç bekliyrm 11 buçuk gibi çıkar
Valla sedacım senle de epey konuştuk bakalım ne sonuç çıkacak.rahim rahim olsa tutar.hoca elinden geleni yaptı 2 histereskopi 1 laproskopi bu sadece bu merkezde e sezeryan kesiği açtı uterus zayıftı çocuk tutansa mideye geçer diye rüptür dikiş atıldı e embriyo az çıktı 3.ngü güne gittik 5 e de gidebilirdim zaten havuzlama yaptırdım.şimdi acaba yumurtada mımyoksa rahşmde mi dicek.bunu dicek bana.yani 3 ay önce yaptırdım.aslında erken mi değil mi onunda bilmiyorum.belkş agresif bir tedavi uygulanması lazım.kafa da binbir soru.yani işin içinden çıkamıyorum.çocuk esirgemeye gidicem sonuç aldıktan sonra belki bana oradı iyi gelecek.ama onda da kararsızım nasıl olcak nasıl nasıl nasıl....Üzülme sıkma canını demek bizler için çok kolay ama insanın içi acıyor ne söyleyeceğimi bilemedim şimdi hepimizin sınavı bu olsa gerek Rabbim çekemeyeceğimiz dert vermesin ablam Allahım gönlünün muradını versin sana
İnşallah yüzünü güldürecek bir sonuç çıkarda hepimiz seviniriz senin adına Rabbimin mucizeleri çok inşallah bir umut tutunmuştur sanaValla sedacım senle de epey konuştuk bakalım ne sonuç çıkacak.rahim rahim olsa tutar.hoca elinden geleni yaptı 2 histereskopi 1 laproskopi bu sadece bu merkezde e sezeryan kesiği açtı uterus zayıftı çocuk tutansa mideye geçer diye rüptür dikiş atıldı e embriyo az çıktı 3.ngü güne gittik 5 e de gidebilirdim zaten havuzlama yaptırdım.şimdi acaba yumurtada mımyoksa rahşmde mi dicek.bunu dicek bana.yani 3 ay önce yaptırdım.aslında erken mi değil mi onunda bilmiyorum.belkş agresif bir tedavi uygulanması lazım.kafa da binbir soru.yani işin içinden çıkamıyorum.çocuk esirgemeye gidicem sonuç aldıktan sonra belki bana oradı iyi gelecek.ama onda da kararsızım nasıl olcak nasıl nasıl nasıl....
Canin emriyolarin kalitesi neydi.insallah güzel haberlerini bekliyorumBenim 3.ncü gün embriyosu geç belli oluyor hastane de verdim bekliyorum hem hocayla konuşucam hem de sonucu alıcam.ama pek de umutlu değilim.malesef rahim rshşmlikten çıktı işlem göre göre.ne zormuş bir evlat getirmek dünyaya.belki ilk o kürtaj yapan doktor amniyo sıvım patladı 10 gün salak gibi hastane de yatırmayıp enfeksiyon kaomadaydım bu raddeye gelneyecek belki 2.nci çocuk bile olacaktı.kaç tane embriyo koydurdum yine olmazsa hiç ümidim kalmayacak.üzgünüm de hiç belirtim de yok karmakarışık düşünceler.kafamı toparlayamıyorum
Canım sakin ol Allah bir kapı açacak çok zor yaşadıkların . Hadi bize hayirli haberler verEvlad edinme de hep bir soru işareti yaş 41 oldu rahşm zaten biliyorsunuz durumu e yumurta zaten belli...o çocuğa yazılsam 4 5 yıl bekleme süreci var.belkş o merkez bana ileri de yapılacak trdavi için belki bana umut olur.ama kafam karman çorman....
1a kaliteleri 8 hücreli.yani kalite iyi aslında yani rahim mi yoksa embriyo mu.5 mi gitseydi e az çıktı havuzlama da yani ya sorun rahim ya yumurta...Canin emriyolarin kalitesi neydi.insallah güzel haberlerini bekliyorum
Çok sevindim canım 5.güne bekletecekler dimi embriyoları2 yumurtamın döllenmesi devam ediyormuş şükür ki, ikiside iyi kalite imiş, şu mutluluk bile insana yetiyor, beklemek ne zormuş
Canım emriyon iyiymiş rahim kalinligin 8mm aslinda benden iyisin.nemzna çıkacak sonucun.1a kaliteleri 8 hücreli.yani kalite iyi aslında yani rahim mi yoksa embriyo mu.5 mi gitseydi e az çıktı havuzlama da yani ya sorun rahim ya yumurta...