Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Hayırlı olsun valla zor bir süreç ve bol bol Sabır gerekli kaç yumurtanız toplandı?kaçı döllendi?b
Teşekkür ederim .Benim 26 yumurta toplandı , 11 i döllendi 4. güne kadar 11 i geldi ama 5. gün 6 tanesini dondurdular . Diğerleri yeterince sağlıklı değil diye . Bakalım çift transfer yapacakmış doktorum. içim kıpır kıpır

Ayyy hadi hayırlısı senin branşın ne?yaşın kaç? Doktorun çift transfer yapacakmış ya merak ettimbenim de 19 yumurtam toplandı 14 tanesi döllendi beşinci güne 7 tane geldi sonra rahim dinlendirme dendi mayısta benim isteğimle 1 tane transfer edildi malesef kimyasal oldu şimdi yeni transfer için hazırlık aşamasındayım.

Aynen hepimiz için inşallah aynen ben de rahim dinlendirmedeydim .mayısta başlamıştım .Benim branş müzik . 28 yaşındayım . Özel klinik olduğu için 2 transfer yapıyorlar genelde kliniklerde. Ondan büyük ihtimal . iki transfer deyince daha da heyecanım arttı zaten İnşallah bu sefer transferiniz sağlıkla size tutunur . aynı döneme denk gelecek zannımca ..

5.tedavimde anlaşıldı ve Dr bunun tüp bebekle oluştuğunu söyledi. Bir gün tedavi dışı bir zamanda acillik oldum sancıdan. Ertesi gün kadın doğumdan randevu alıp gittim hemen ultrason çekildi orada söylediler sonrasında 5.tedavime başladım o dönem. Yani bana bunu devlet hastanesinde normal bir kadın doğum uzmanı söyledi. Hatta hocam 4 tedavi geçirdim kimse böyle bireyden bahsetmedi dedim tedaviler sonrası oluşmuş olduğunu söyledi.

Neden sorduğumu söyleyim canım bana adana başkentte sperm sayısına bağlı mikro chip belki size yapılmaz denildi. Bizim sperm sayısı mili de 22 milyondu. Toplamda 56 milyon. Belki burada bilen vardır. Mikro chip uygulanması için en az kaç milyon olması lazım. Salı günü ben de başlıyorum tedaviye ben de mikro chip istiyorum

Adana’da mu başlayacaksınız? Bize verdikleri kağıtta mikro enjeksiyon yöntemle yapılacağı yazıyordu ki uyguluyorlar. Acaba sayıya mi bağlı inanın bende bilmiyorum.

Adana’da mu başlayacaksınız? Bize verdikleri kağıtta mikro enjeksiyon yöntemle yapılacağı yazıyordu ki uyguluyorlar. Acaba sayıya mi bağlı inanın bende bilmiyorum.
Ben adana başkentte tedavi oldum mart ayında canım olumsuz oldu. Şuan adana da Bülent haydardedeoğlu da başladım salı günü iğnelere başlıcaz

Mikroçip için sanırım hareketli sperm oranının yüksek olması lazımmış .burda biri öyle yazmışt.çünkü spermlerin sıvıdan geçmesi için hareketli olmaları gerekiyor mantıken Muhtemelen ileri hareket lazımdır

Çikolata kisti bende tüp bebek tedavileri sonrası oldu ilk tedavilere başladığımda rahimde bir miyom bile yoktu Dr lar şaşırmıştı çok temiz, çok iyi diye şimdi tarlaya döndü. Sonradan olabiliyor.
Bence de sonradan oldu cunku ilaç tedavisi gördüm 5 ay kadar klomen letu çatlatma iğnesi falan kaç kere doktora gittim hiç kimse bişey demedi 2-3 doktora gitmiştim bazen kullanılan ilaçlar kiste donusebilyormus hamile kalamayinca aşılamaya geçtim o zaman söyledi kist var diye

5.gün embriyosu amh fsh bakıldı herşey yolunda guzl dediydi.1 çok iyi 1 iyi transfer edildi.1 çok iyi 1 iyi de donduruldu.7 toplandı 5 gittiydi 5.güne
Canım kan testi verdin mi tekrar , merak ettim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…