- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 29
Canım 5.gune iki tane kaldı bizim biri transfer edildi biri donduruldu ama ikisi de kaliteliydi korkmaMorfolojiyi hiç bilmiyorum ama 1 milyon civarı sperm vardı, yerinde hareketlilik ise %10 civarında idi. Siz de de bir tane kaldı. Şu an hangi aşamadasınız
AA sizde aynı aşamalardan geçmişsiniz. Hay maşallah. Önümde öncü birini görünce çok rahatlıyorum, tecrübesizliğinin, genç yaşta olmak. İnsan endişelerden ibaret. Transferinizin kaçıncı günü? Allah mutlu haberlerle gönlünüzü doldursun. Dualarımdasınız. Siz de eksik etmeyesiniz .Canım 5.gune iki tane kaldı bizim biri transfer edildi biri donduruldu ama ikisi de kaliteliydi korkma ☺
Bugün 4.gunuAA sizde aynı aşamalardan geçmişsiniz. Hay maşallah. Önümde öncü birini görünce çok rahatlıyorum, tecrübesizliğinin, genç yaşta olmak. İnsan endişelerden ibaret. Transferinizin kaçıncı günü? Allah mutlu haberlerle gönlünüzü doldursun. Dualarımdasınız. Siz de eksik etmeyesiniz . ☺
İnşallah, buradaki her insanın yazdığı tek bir pozitif cümlesi ile mutlu oluyor, umudum artıyor, negatif cümlesi ile umutsuz oluyorum. İnşallah siz sevindirirsinizBugün 4.gunuinsallah güzel haber verip sana umut olabilirim her zaman dualarımdasınız tüm isteyenler
İnsallah canım o umutsuzluk benden de hiç gitmiyor her şeyden etkileniyor insan aslında bakmamak daha iyi su süreçte ama insan merak da ediyor Allah hayırlısını versin insallahİnşallah, buradaki her insanın yazdığı tek bir pozitif cümlesi ile mutlu oluyor, umudum artıyor, negatif cümlesi ile umutsuz oluyorum. İnşallah siz sevindirirsiniz☺
Bende de opudan sonra 2 gün sizin benzeri şikayetlerim oldu.Ama sonra geçti. İnşallah yarına geçer sıkıntınız.Kızlar opudan sonraki 2.günüm.Birden karın ağrım başladı , gaz sancısı gibi ve şişkinlik var .Çok fazla yumurta da toplanmadı , ohss olma durumum yoktur dimi
Merhaba benzer sikintilar bende de olmustu ancak benden 34 tane yumurta toplanmisti, 3 gun sonra hamile gibi karnim sismisti ve 5 kilo su toplanmisti vucudumda hemen doktorumla iletisime gectik bazi ilaclarla ve bol su alarak bide protein bazli beslenerek gecmisti ama yaklasik 10 gun surdu. Yarini da bekleyin eger siskinliginiz artar ve nefes alamaz gibi olursaniz muhakkak doktorunuzla iletisime gecin. Cunku ben nefes almakta cok zorlaniyordum geceleri uyuyamiyordumKızlar opudan sonraki 2.günüm.Birden karın ağrım başladı , gaz sancısı gibi ve şişkinlik var .Çok fazla yumurta da toplanmadı , ohss olma durumum yoktur dimi
İnşallah canımBende de opudan sonra 2 gün sizin benzeri şikayetlerim oldu.Ama sonra geçti. İnşallah yarına geçer sıkıntınız.
Çok kötü olmuş Ya geçmiş olsun .Benden 11 yumurta toplandı .Zaten biraz hafifledi gibi , belki de üşüttüm bilmiyorum .Ama tekrarlarsa bir doktorumu arayacağım bende .İnşallah öyle birşey değildir .Bol su içmeye çalışıyorum bende .Merhaba benzer sikintilar bende de olmustu ancak benden 34 tane yumurta toplanmisti, 3 gun sonra hamile gibi karnim sismisti ve 5 kilo su toplanmisti vucudumda hemen doktorumla iletisime gectik bazi ilaclarla ve bol su alarak bide protein bazli beslenerek gecmisti ama yaklasik 10 gun surdu. Yarini da bekleyin eger siskinliginiz artar ve nefes alamaz gibi olursaniz muhakkak doktorunuzla iletisime gecin. Cunku ben nefes almakta cok zorlaniyordum geceleri uyuyamiyordum
Protein ağırlıklı beslenmeli ve bol su içmelisin benim 19 yumurtam toplandı ohss olmayayım diye iki tane serum takıldı ve doktor oksapar ve cetrotide vermişti biraz gaz gibi sancım dışında bir şey olmadı şükür ben de çok korkuyordum ohss olmaktanÇok kötü olmuş Ya geçmiş olsun .Benden 11 yumurta toplandı .Zaten biraz hafifledi gibi , belki de üşüttüm bilmiyorum .Ama tekrarlarsa bir doktorumu arayacağım bende .İnşallah öyle birşey değildir .Bol su içmeye çalışıyorum bende .
Bu aralar beslenmeye pek dikkat edemedim , 2 gündür yoğundum .Belkide ondan böyle oldu canım .Ama su içiyorum bol bol .Benim doktorum vermedi onlardan .Bakalım olmam inşallah bendeProtein ağırlıklı beslenmeli ve bol su içmelisin benim 19 yumurtam toplandı ohss olmayayım diye iki tane serum takıldı ve doktor oksapar ve cetrotide vermişti biraz gaz gibi sancım dışında bir şey olmadı şükür ben de çok korkuyordum ohss olmaktan
Sperm sayınız kaçtı canımMikroçipte kullanıldı, bizde oligospermi var, ben de herhangi bir durum yok. Ama neden böyle oldu inansın bende bilmiyorum.
Ben de öğretmenim sizin branş ne?acaba zümre olabilir miyiz?Bu aralar beslenmeye pek dikkat edemedim , 2 gündür yoğundum .Belkide ondan böyle oldu canım .Ama su içiyorum bol bol .Benim doktorum vermedi onlardan .Bakalım olmam inşallah bende
Sağlıkta meslek öğretmeniyim canımBen de öğretmenim sizin branş ne?acaba zümre olabilir miyiz?
Hayırlı olsun valla zor bir süreç ve bol bol Sabır gerekli kaç yumurtanız toplandı?kaçı döllendi?bkızlar ben de adetimle birlikte transfer hazırlığına başlayacaktık. bugün biraz geç olduğum için doktor büyük ihtimal yarını 1.gün olarak baz alacak .Artık salıya başlarız sürece sanırım ..2 aydır rahim dinlendirmedeydim.Günler çok zor geçti.Umarım hayırlısıyla transferimi de olur hayırlı haberler veririm. Sizlerden de bekliyorum güzel haberler İnşallah
Evet benimki Türkçe ortaokulda çalışıyorum İstanbul Sarıyer’deSağlıkta meslek öğretmeniyim canımSenin branş ne ?Meslekçi fazla olmuyor
ben de henüz kpss ye girememiş bir öğretmen adayıyım .şu süreci atlayınca hazırlanmya başlayacağım inşallahBen de öğretmenim sizin branş ne?acaba zümre olabilir miyiz?
İstanbul kalabalıktır yaEvet benimki Türkçe ortaokulda çalışıyorum İstanbul Sarıyer’de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?