Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Benim 3.ncü gün embriyosu geç belli oluyor hastane de verdim bekliyorum hem hocayla konuşucam hem de sonucu alıcam.ama pek de umutlu değilim.malesef rahim rshşmlikten çıktı işlem göre göre.ne zormuş bir evlat getirmek dünyaya.belki ilk o kürtaj yapan doktor amniyo sıvım patladı 10 gün salak gibi hastane de yatırmayıp enfeksiyon kaomadaydım bu raddeye gelneyecek belki 2.nci çocuk bile olacaktı.kaç tane embriyo koydurdum yine olmazsa hiç ümidim kalmayacak.üzgünüm de hiç belirtim de yok karmakarışık düşünceler.kafamı toparlayamıyorum

Üzülme sıkma canını demek bizler için çok kolay ama insanın içi acıyor ne söyleyeceğimi bilemedim şimdi hepimizin sınavı bu olsa gerek Rabbim çekemeyeceğimiz dert vermesin ablam Allahım gönlünün muradını versin sana

Valla sedacım senle de epey konuştuk bakalım ne sonuç çıkacak.rahim rahim olsa tutar.hoca elinden geleni yaptı 2 histereskopi 1 laproskopi bu sadece bu merkezde e sezeryan kesiği açtı uterus zayıftı çocuk tutansa mideye geçer diye rüptür dikiş atıldı e embriyo az çıktı 3.ngü güne gittik 5 e de gidebilirdim zaten havuzlama yaptırdım.şimdi acaba yumurtada mımyoksa rahşmde mi dicek.bunu dicek bana.yani 3 ay önce yaptırdım.aslında erken mi değil mi onunda bilmiyorum.belkş agresif bir tedavi uygulanması lazım.kafa da binbir soru.yani işin içinden çıkamıyorum.çocuk esirgemeye gidicem sonuç aldıktan sonra belki bana oradı iyi gelecek.ama onda da kararsızım nasıl olcak nasıl nasıl nasıl....

Evlad edinme de hep bir soru işareti yaş 41 oldu rahşm zaten biliyorsunuz durumu e yumurta zaten belli...o çocuğa yazılsam 4 5 yıl bekleme süreci var.belkş o merkez bana ileri de yapılacak trdavi için belki bana umut olur.ama kafam karman çorman....

İnşallah yüzünü güldürecek bir sonuç çıkarda hepimiz seviniriz senin adına Rabbimin mucizeleri çok inşallah bir umut tutunmuştur sana

Canin emriyolarin kalitesi neydi.insallah güzel haberlerini bekliyorum

Canım sakin ol Allah bir kapı açacak çok zor yaşadıkların . Hadi bize hayirli haberler ver

1a kaliteleri 8 hücreli.yani kalite iyi aslında yani rahim mi yoksa embriyo mu.5 mi gitseydi e az çıktı havuzlama da yani ya sorun rahim ya yumurta...
Canım emriyon iyiymiş rahim kalinligin 8mm aslinda benden iyisin.nemzna çıkacak sonucun.

Selam, bende memorial şişli de başladım, dün ilk iğnemi oldum , doktorum soner bey ,
Bana eğitim arastırma hastanesinde doç bi doktor söylemişti ekibi çok başarılı mutlaka oraya git gideceksen diye. Ben de normal hamile kalabiliyorum ama bebeklerde genetik sorun oldugu için Pgt önerdiler, bakalım başarılı oluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…