• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Amin inşallah canım darısı da sana olsun inşallah bir bucuk ay sonra bakıldı ilaç olarak da max seed ve gün aşırı klomen içti ama bak insandan insana fark var kulaktan duyma şeyleri yapmayın biz onu yaptık hata yapmışız eşim keçi boynuzu kaynatıp içiyordu doktor içme sana zararı olur faydasından çok dedi
İnşallah canım ☺️ Yok ben sadece süre olarak merak ettim böyle az zamanı duyunca mutlu oluyorum. Az da olsa ümitleniyorum. İlaç bünyeden bünyeye farklılık gösterir zaten öyle ordan burdan duymalarla kullandırtmam, korkarımda faydadan çok zararı olur diye. Bazı kürler denemiştik tahlillerini yaptırarak ama bir fayda görmedik. Allahtan zararda görmedik

İnşallah canım ☺ Yok ben sadece süre olarak merak ettim böyle az zamanı duyunca mutlu oluyorum. Az da olsa ümitleniyorum. İlaç bünyeden bünyeye farklılık gösterir zaten öyle ordan burdan duymalarla kullandırtmam, korkarımda faydadan çok zararı olur diye. Bazı kürler denemiştik tahlillerini yaptırarak ama bir fayda görmedik. Allahtan zararda görmedik
Takma kafanı her şey olacağına varır veren de Allah alan da Allah inşallah sende olumlu sonuç alırsın

Arkadaşlar merhaba, biz yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz. Daha önce Ada'na Başkent'te bir denemem var. Kurumdan ve doktordan pek memnun kalmadım. Şimdi 10 Haziranda Acıbadem'de tekrar başladık. Salı günü yumurtalarım toplandı, 16 toplanıp, 14'ü işlem gördü, onunla 11 tanesi döllendi.
Doktorum bu ay transfer yapmayacak, kan değerlerim yüksek olduğu için 2 period beklemek istiyor. Bütün embriyolar dondurulacak. Kendimi bu aya çok hazırlamıştım ama kısmet 💁🏻
Umarım herşey hepimiz için güzel devam eder 🙏🏻

Kızlar 3 saat sonra çıkılmış sonuç sizlerde de öyle mi oldu geç mi cikiyr bu kadr bnde eve geldim hastaneyle çok yakın evim

He wala ya bnde çok şaşırdım beta hormon testi olduğu icin o yüzden geç çıkiyrmus güya ☺
Hadi inşallah hayırlı haberini alırız bize de 2 buçuk saate çıkar dediler ama erken de çıkabiliyor sen kontrol et hastanenin sonucundan

Arkadaşlar merhaba, biz yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz. Daha önce Ada'na Başkent'te bir denemem var. Kurumdan ve doktordan pek memnun kalmadım. Şimdi 10 Haziranda Acıbadem'de tekrar başladık. Salı günü yumurtalarım toplandı, 16 toplanıp, 14'ü işlem gördü, onunla 11 tanesi döllendi.
Doktorum bu ay transfer yapmayacak, kan değerlerim yüksek olduğu için 2 period beklemek istiyor. Bütün embriyolar dondurulacak. Kendimi bu aya çok hazırlamıştım ama kısmet 💁🏻
Umarım herşey hepimiz için güzel devam eder 🙏🏻
Yasınız kaç acaba bi de sorun neydi?

Back