Bende öyle içim içime sığmıyor e 3 ay önce açık ameliyat oldum bekleeim 3 ay aonra baktım iyi görünüyor transfer etti hoca dondurulnuşları.bende rahşm yapışıklıpı vsr yopun derecedeydi.biraz açıldı.valla içim içimi yiyor rahat olmaya çalışırken son günler de iyice saldımAyy bende yarın yapcam test eşimle tanışırken böyle heyecanlanmadım bir yandan da kendimi asla hamile olarak hissetmiyorum
Yok hayır hiçbir sorun yok.. Amh değerimi bilmiyorum ama bana transfer edilen embriyo 9 hücreliymiş zaten böyle şeylerden de pek anlamıyorum maalesef.. ben gonal f yi 225 dozla başladım bazıları çok fazla olduğunu söylediAynen malesef canımYaa bu nasıl orta kalite oluyor anlam veremiyorum .Doktorun uyguladığı tedavi şekli , dozu mu yanlış oluyor ?Amh değerin kaçtı ? PCo felan yok dimi sende ?
Herşeyin hayırlısı insalah görürüz pozitifi.bnde evde gebelik testi yapmak istedim ama yapmadm zor tuttum kendimiHocaya mesaj attım dayanamadımdedim 28.i pazara denk geliyor.cuma versem olur mu derim.yook yok pazartesi verelim net olsun dedi.bakalım sabırsızlanıyorum.bu sefer pozitifi tekrar görmek istiyorum.bu da olmazsa son şans kalan dondurulmuşlar.10 deneme olur o da son.bu defteri de malesef yolun sonuna gelmiş olacağım.çok istiyorum çok istedim üstüne gittim trdavinin.bakalım nasip kısmet 3.ncü gün embriyosu.1.nci kalite az çıktığı için 5 e gidemedik
Çok zor gerçekten sakin kalmaya çalışalım sonuçta herşey Allahın takdiri ol der olurBende öyle içim içime sığmıyor e 3 ay önce açık ameliyat oldum bekleeim 3 ay aonra baktım iyi görünüyor transfer etti hoca dondurulnuşları.bende rahşm yapışıklıpı vsr yopun derecedeydi.biraz açıldı.valla içim içimi yiyor rahat olmaya çalışırken son günler de iyice saldım
Inslahh pozitifi görürüz insalahYarın vercem bende. Hiçbir belirti yok hatta hamile de değilim gibi geliyor nedense
Arkadaşlar şu doktorlsrın taktığı amh hiç takılmsyın.sadece yumurta rezervini gösterir başka bişey değil o değer.yani abartıyorlsr amh da amh.e 0.01 olan hamile kalıyor 0.30 olan da kaldı.ben inanmıyorum o amh.o sadece yumurta rezervini gösterir.asıl önemli olan rahim yapısı.rahim iç yapısı ve duvar kalınlığı.hidrosalpenx olmamalı tüpler açık veya olmasa daha iyi dış gebelik olmaz...gibi gibi.Yok hayır hiçbir sorun yok.. Amh değerimi bilmiyorum ama bana transfer edilen embriyo 9 hücreliymiş zaten böyle şeylerden de pek anlamıyorum maalesef.. ben gonal f yi 225 dozla başladım bazıları çok fazla olduğunu söyledi
Benimde 4.37 amh .Doktor yumurta rezervin çok iyi demişti .zaten çok yumurta olmasını istemiyorlar herhalde kalitesi düşüyormuş .bende 225 le başladım , hiç yükseltmedi de .Yok hayır hiçbir sorun yok.. Amh değerimi bilmiyorum ama bana transfer edilen embriyo 9 hücreliymiş zaten böyle şeylerden de pek anlamıyorum maalesef.. ben gonal f yi 225 dozla başladım bazıları çok fazla olduğunu söyledi
Güzel haberlerini bekliyrm inşallah yarınYarın vercem bende. Hiçbir belirti yok hatta hamile de değilim gibi geliyor nedense
Yapma bende eczaneden crpnojel aldım dedim hadi alayım eşim kızdı aldırtmadıHerşeyin hayırlısı insalah görürüz pozitifi.bnde evde gebelik testi yapmak istedim ama yapmadm zor tuttum kendimi
Aynen bekliyorm wala yapmadım. Birde bişey sorucam ilk olduğu için çok bilinçsizm sakimbeni beni yadirgamayinYapma bende eczaneden crpnojel aldım dedim hadi alayım eşim kızdı aldırtmadı
Direk kan ver cnm.o idrar tahlillerins güvenme hem modunu düşürür.hem bazıları yanlış bilgi çıkartabiliyor.kan testin ne zamansa kan verAynen bekliyorm wala yapmadım. Birde bişey sorucam ilk olduğu için çok bilinçsizm sakimbeni beni yadirgamayingebelik testinde sonucun kactan sonrasını görürseniz pozitif olmuş oluyor internete yaziyom bi sonuç alamadım.cuma günü kağıdı elime aldimda en azından önce ben anlayayım pozitif mi negatif mi diye
Anlatmak istediğim cuma günü direk kan vericem ya betanın kaç olması gerekiyor ki pozitif olsun onudemek istyrmDirek kan ver cnm.o idrar tahlillerins güvenme hem modunu düşürür.hem bazıları yanlış bilgi çıkartabiliyor.kan testin ne zamansa kan ver
Yani emin olmamakla beraber 10-50 mıu olması gerekli bende ilk gebelikte 230 çıkmıştı ikizdi birini 2 hafta kaybettik malesef diğeri de zaten düştü.bu sayırın üstüne çıkmadı gerekiyor düşmemesi lazımAnlatmak istediğim cuma günü direk kan vericem ya betanın kaç olması gerekiyor ki pozitif olsun onudemek istyrm
5 ve üzeri hamile olduğunu gösterir. Ama 2 gün sonra tekrar kan verip yükselmiş mi diye bakmalısın.Aynen bekliyorm wala yapmadım. Birde bişey sorucam ilk olduğu için çok bilinçsizm sakimbeni beni yadirgamayingebelik testinde sonucun kactan sonrasını görürseniz pozitif olmuş oluyor internete yaziyom bi sonuç alamadım.cuma günü kağıdı elime aldimda en azından önce ben anlayayım pozitif mi negatif mi diye
Bundan 2 gun once test yaptim evde , cok az belirgin cikti ikinci cizgi ama oncekinde bu cizgi giderek belirsiz oldu ve tukendi.Bu kezde tutmadi hissediyorum , kendimi cok caresiz hissediyorumBeta hcg bekleyenler.son durumunuz nebende belirti yok artık düne kadar da merak etmiyorum açıkcası 29.nda kan verip öğreneceğim
Cnm at çöpe o testleri bende dedim alıcam ama yok daha önce yaşadıklarım var.o testlere inanmıyorum kan da ver en sağlıklısı kaçıncı gün transferininBundan 2 gun once test yaptim evde , cok az belirgin cikti ikinci cizgi ama oncekinde bu cizgi giderek belirsiz oldu ve tukendi.Bu kezde tutmadi hissediyorum , kendimi cok caresiz hissediyorum
Dedigine cok cok katiliyorum tatlimm..bunlarin yani sira kalitede onemli..bende rahimle alakali hicbir sikinti yok mesela..ama 2 denememdede 2. Kalite embriyo elde edildi..2 sindede negatifi yasadim..butun bahsettiklerimizle olmicak diye bisey de yok sadece rahim yada kalitede problem oldugunda sans azaliyoo..tuo bebekte onemli olan sansi artirabilmek..Arkadaşlar şu doktorlsrın taktığı amh hiç takılmsyın.sadece yumurta rezervini gösterir başka bişey değil o değer.yani abartıyorlsr amh da amh.e 0.01 olan hamile kalıyor 0.30 olan da kaldı.ben inanmıyorum o amh.o sadece yumurta rezervini gösterir.asıl önemli olan rahim yapısı.rahim iç yapısı ve duvar kalınlığı.hidrosalpenx olmamalı tüpler açık veya olmasa daha iyi dış gebelik olmaz...gibi gibi.
Sen rahim filmi ne zaman çektirdin cnmDedigine cok cok katiliyorum tatlimm..bunlarin yani sira kalitede onemli..bende rahimle alakali hicbir sikinti yok mesela..ama 2 denememdede 2. Kalite embriyo elde edildi..2 sindede negatifi yasadim..butun bahsettiklerimizle olmicak diye bisey de yok sadece rahim yada kalitede problem oldugunda sans azaliyoo..tuo bebekte onemli olan sansi artirabilmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?