- 26 Mayıs 2020
- 199
- 289
- 18
- 32
Ben çok doktor araştırdım benim için en önemlisi tüp bebekte iyi hem de riskli gebelik uzmanı olmasıydı .çünkü tüp bebeğin riskleri çok oluyor .Ben özel kliniğe gidiyorum .Bülent Gürhan kahraman . Çok konuşmaz ama çok temkinli garanti adımlar atan bir doktor . Şu an ki sürece kadar memnunum herşeyden .Sadece muayene ücreti biraz fazla .Doktorum Umay tüp bebek merkeziyle çalışıyor . Orda da iyi doktorlar var diye duydum . Benim dondurma işlemi dahil 12 13 bini buldu açıkçası . Şimdilik verebileceğim bilgiler bu kadar .:)Aaa çok sevindim. Bana yardımcı olabilir misiniz? Nerde yaptırıyorsunuz? Açıkçası ben bilmiyorum merkezkeri. Bikaç yer aradım. En uygunu sanko diye bir yerdi. Sizinki neresi ne kadar anlatabilir misiniz
Sanko da bana 7000 dedi ilaçlar hariç. Birisi gitmiş oraya,henüz kendisinden ayrıntılı bilgi alamadım ama çok memnun kalmışlar. Eşinde sperm problemi varmış,ileri hız %1 ile hamile kalmış,erkek bebeğini doğurmuş. Sizin ilaçlarda içinde mi bu fiyatın?Ben çok doktor araştırdım benim için en önemlisi tüp bebekte iyi hem de riskli gebelik uzmanı olmasıydı .çünkü tüp bebeğin riskleri çok oluyor .Ben özel kliniğe gidiyorum .Bülent Gürhan kahraman . Çok konuşmaz ama çok temkinli garanti adımlar atan bir doktor . Şu an ki sürece kadar memnunum herşeyden .Sadece muayene ücreti biraz fazla .Doktorum Umay tüp bebek merkeziyle çalışıyor . Orda da iyi doktorlar var diye duydum . Benim dondurma işlemi dahil 12 13 bini buldu açıkçası . Şimdilik verebileceğim bilgiler bu kadar .:)
Evet tabi ki ilaçlarla birlikte hatta folik asit ve transfere hazırlık sürecinde yazılan ilaçlar da dahil , dondurma işlemi de dahil fiyat bu genel olarak her yerde aynı .Sanko da bana 7000 dedi ilaçlar hariç. Birisi gitmiş oraya,henüz kendisinden ayrıntılı bilgi alamadım ama çok memnun kalmışlar. Eşinde sperm problemi varmış,ileri hız %1 ile hamile kalmış,erkek bebeğini doğurmuş. Sizin ilaçlarda içinde mi bu fiyatın?
Çookkk bakalım canım beklemedeyimSende baya operasyonlar geçirdin kaçıncı günün bugün inşallah olumlu sonuç alirsin.
Öfff ne kadar çok tutuyormuş. Bana aşılama yapan doktor sana çok ilaç vermezler 2 bin 3bin anca tutar demişti.Evet tabi ki ilaçlarla birlikte hatta folik asit ve transfere hazırlık sürecinde yazılan ilaçlar da dahil , dondurma işlemi de dahil fiyat bu genel olarak her yerde aynı .
zaten Sırf ilaçlar 7 bini geçiyor bildiğim kadarıyla ...Ben 7 bine yakın verdim İlaçlara eğer yanlış hatırlamıyorsam emin değilim ama o da uygun haliyle almama rağmen ..
Ama tüp bebekte genel olarak aynı ilaçlar yazılır sadece dozları farklı olur diye biliyorum .dediğim gibi tam hatırlmasam da 10 bin garanti gözüyle bakın çünkü standart bunu altında ben hiç duymadım, doktor bir de zam geldiğini söyledi ne kadar doğru bilemem . benim tek artı verdiiğim ücret ,yumurtlarımı dondurmak için verdiğm ücret o da 2000 tl . .Allah yardımcınız olsun işinizi kolaylaştırsın maddi ve manevi olarak gerçekten çok yıpratıcı bir süreç .Dilerim tüm evlat isteyen anne adayları olarak çok yıpranmadan evlatlarımızı kucağımıza alırızÖfff ne kadar çok tutuyormuş. Bana aşılama yapan doktor sana çok ilaç vermezler 2 bin 3bin anca tutar demişti.
Anladım canım teşekkür ederim. İki güne adet olacağım bir an önce karar vermem lazımAma tüp bebekte genel olarak aynı ilaçlar yazılır sadece dozları farklı olur diye biliyorum .dediğim gibi tam hatırlmasam da 10 bin garanti gözüyle bakın çünkü standart bunu altında ben hiç duymadım, doktor bir de zam geldiğini söyledi ne kadar doğru bilemem . benim tek artı verdiiğim ücret ,yumurtlarımı dondurmak için verdiğm ücret o da 2000 tl . .Allah yardımcınız olsun işinizi kolaylaştırsın maddi ve manevi olarak gerçekten çok yıpratıcı bir süreç .Dilerim tüm evlat isteyen anne adayları olarak çok yıpranmadan evlatlarımızı kucağımıza alırız
Ben iki doz lucril gece 12 de 1 doz ovitrelle gece 2 de vurmuştum yani çatlatma için 3 tane vurdum ama yumurta sayımla alakalı olabilir seninn kaçtııı yumurtaların bilgin var mı?Kızlar bu gece çatlatma iğnemi vuracağım ama doktor bana normal çatlatma iğnesi vermedi , lucrin verdi .Neden böyle vermiş olabilir , bu şekilde kullanan var mı?
Şimdilik 10 tane olgun demişti canım ama değişebilir dedi bilmiyorum kiBen iki doz lucril gece 12 de 1 doz ovitrelle gece 2 de vurmuştum yani çatlatma için 3 tane vurdum ama yumurta sayımla alakalı olabilir seninn kaçtııı yumurtaların bilgin var mı?
Benim 20 taneydi canım. Vardır doktorun bir bildiği yeterli görmüştür. Sadece burada yumurta sayısının çokta bir önemi olmadığını anladım 1 tane kalitesi iyi olan olsun yeterŞimdilik 10 tane olgun demişti canım ama değişebilir dedi bilmiyorum kiBende ovitrelle vermediği için şaşırdım
Bilmiyorum ki canım , doktor herşey çok güzel ilerliyor dedi kontrollerde .İlaçlara cevabın gayet iyi dedi .Olgun olarak 10 tane saydılar heralde artar mı bilmiyorum .Zaten bizim sorunumuz erkek sorunu .O yüzden kendimden çok eşimin nasıl olacak onu merak ediyorumBenim 20 taneydi canım. Vardır doktorun bir bildiği yeterli görmüştür. Sadece burada yumurta sayısının çokta bir önemi olmadığını anladım 1 tane kalitesi iyi olan olsun yeter
Bnde de belirti yok cuma Bnm de günüm içim.icime sığmıyor sanki az kaldiBeta hcg bekleyenler.son durumunuz nebende belirti yok artık düne kadar da merak etmiyorum açıkcası 29.nda kan verip öğreneceğim
Hocaya mesaj attım dayanamadımBnde de belirti yok cuma Bnm de günüm içim.icime sığmıyor sanki az kaldi
Bende öyle sanıyordum eşimin sperm sayısı azdı. Ama yumurtalarımdan 1. kalite olan yoktu çok üzüldüm Çoğu orta kaliteydi 5. Gün dondurdukları da var nasıl oluyor anlamıyorum.. yarın test yapcam hayırlısı bakalımm.. valla erkekte sorun olsa bile acıyı yine biz çekiyoruz adalete bakınBilmiyorum ki canım , doktor herşey çok güzel ilerliyor dedi kontrollerde .İlaçlara cevabın gayet iyi dedi .Olgun olarak 10 tane saydılar heralde artar mı bilmiyorum .Zaten bizim sorunumuz erkek sorunu .O yüzden kendimden çok eşimin nasıl olacak onu merak ediyorum
Ayy bende yarın yapcam test eşimle tanışırken böyle heyecanlanmadım bir yandan da kendimi asla hamile olarak hissetmiyorumHocaya mesaj attım dayanamadımdedim 28.i pazara denk geliyor.cuma versem olur mu derim.yook yok pazartesi verelim net olsun dedi.bakalım sabırsızlanıyorum.bu sefer pozitifi tekrar görmek istiyorum.bu da olmazsa son şans kalan dondurulmuşlar.10 deneme olur o da son.bu defteri de malesef yolun sonuna gelmiş olacağım.çok istiyorum çok istedim üstüne gittim trdavinin.bakalım nasip kısmet 3.ncü gün embriyosu.1.nci kalite az çıktığı için 5 e gidemedik
Yarın vercem bende. Hiçbir belirti yok hatta hamile de değilim gibi geliyor nedenseBnde de belirti yok cuma Bnm de günüm içim.icime sığmıyor sanki az kaldi
Aynen malesef canımBende öyle sanıyordum eşimin sperm sayısı azdı. Ama yumurtalarımdan 1. kalite olan yoktu çok üzüldüm Çoğu orta kaliteydi 5. Gün dondurdukları da var nasıl oluyor anlamıyorum.. yarın test yapcam hayırlısı bakalımm.. valla erkekte sorun olsa bile acıyı yine biz çekiyoruz adalete bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?