Ben 37 yasindayim 2 embriyo konulacak. Cumartesi gun transfer olacak 5.gun embriyosu. O gune cikan en saglikli embiyoyu transfer edicekler. Benim 13 yumurtam cikmisti bugun aradilar 10 tanesi dollenmis cumartesiye kadar kac tane kalacak bakalim. Cok sukur simdilik hersey yolunda. Allah isteyen herkese nasip etsin insallahhayırlısıyla sağlıcakla evladınıza kavuşursunuz inşallah amin..
kaçıncı gün embriyosu konacak kaç tane
hadi hayırlısı inşallah hepimiz seviniriz hayırlısı ile sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah amin..Ben 37 yasindayim 2 embriyo konulacak. Cumartesi gun transfer olacak 5.gun embriyosu. O gune cikan en saglikli embiyoyu transfer edicekler. Benim 13 yumurtam cikmisti bugun aradilar 10 tanesi dollenmis cumartesiye kadar kac tane kalacak bakalim. Cok sukur simdilik hersey yolunda. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
hayırlı olsun tedavinizHerkese merhaba, öncelikle hepinizin tedavileri hayırlı olsun kızlar benim de nasipse 20-25 güne başlayacak. Regl in 20.günü başlıyoruz bizde ilk kontrolle.umarım hepimizin için güzel bir yıl, güzel sonuçlar olur
İstanbuldayim, aminnnn, insallahhhadi hayırlısı inşallah hepimiz seviniriz hayırlısı ile sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah amin..
hangi şehirdesiniz
ben de samsundayımİstanbuldayim, aminnnn, insallahh
hayırlı olsun tedaviniz
İğneler adetin 2.veya 3.günü başlanıyor yaklaşık en fazla 12 gün de yumurta toplanıyor 5.gün embiryosu daha kaliteli oluyor sanırım. Ama 3.gün embiryosu olup kaliteli olan da oluyor bşraz nasipTeşekkür ederim canım. Yani 5. Gün embriyo transferi daha iyi yani. Peki bu işlemlerin hepsi 1 ay içinde mi oluyor. Yani regli olduktan sonra başlanıp,birdahaki regl tarihine kadar bitiyor mu?
Rahim dünlendirme dedi Dr iki ay sonra transfer olucak inşSon durum ne canım
Transfer edilmedimi bunayMerhaba kızlar. Bisey sormak istiyorum. Benim perşembe gün yumurta toplamam vardı. O gün bana ordaki hemşire 5-6 gün sonra kanamaniz olacak demisti. Dün yani işlemden sonraki 4. gün lekelenme tarzında kanamam başladı. Bu kanama neyin nesi yaşayan var mı içinizde?
Yok öbür ay transfer inşallahTransfer edilmedimi bunay
Enfeksiyon olabilir ama emin olmak için Dr görüşmen daha iyi olurHerkese günaydın. Geçtiğimiz cuma transferim vardı, cumartesiden beri hafif yanma hissediyorum. Dün sabah çok yanmam vardı doktorum aradım. idrar tahlili yaptırmam istedi doktorum. Sonuçlar 2 günden önce çıkmıyor. Verdiği ilacı sonuçlar çıkmadan kullanmak istemedim bol su içtim dün gün boyu en azından tuvalete rahat gidebildim. Sabahki yanma ve o idrar çıkışını engelleyen sızı azalmıştı. Ama bu sabah dünden daha kötüyüm. Az önce idrarımdan koyuluk geldi sanki kandı. İdrar yolu enfeksiyonunda kan gelir mi? Transferimin 4. Günü bugün. Doktorum işlemde ulaşamadım.Vajinamda da kızarıklık var acıyo sabah jeli zorla yapabildim. Hiç bu durumla karşılaşan oldu mu aranızda?
İlaçları kestiği için olabilir benimkide bidahaki ay dinlendirme yapalım dedi 5 güne adet olursun dedi ama bende tık yokYok öbür ay transfer inşallah
Çok sevindim hayırlı olsun canımHayırlı haberle geldim sizlere sonucum pozitif inşallah
Amin canım Rabbim senin gönlüne göre olanı nasip etsinÇok sevindim hayırlı olsun canım
Teşekkür eddrim ☺İğneler adetin 2.veya 3.günü başlanıyor yaklaşık en fazla 12 gün de yumurta toplanıyor 5.gün embiryosu daha kaliteli oluyor sanırım. Ama 3.gün embiryosu olup kaliteli olan da oluyor bşraz nasip
Amin canım Allahım sonunu güzel nasip etsin inş hepimiz içinAmin canım Rabbim senin gönlüne göre olanı nasip etsin
Amin inşallah canım darısı bu yolda yürüyen bütün arkadaşlarıma nasip olsunAmin canım Allahım sonunu güzel nasip etsin inş hepimiz için
Merhaba. Bizimki de sebepsiz. Herşey iyi ama döllenme olmuyor. Geçen ay aşılama oldum,dün test yaptım negatif çıktı. Direk tüp bebeğe geçmek istiyorum. Birşey sormak istiyorum,yumurtamızın olması ve büyümesi ile ilgili sorun olmadığı halde doktor yine de çok ilaç verir mi? Birde doktor size tutması ile ilgili yüzdelik verdi mi? Ben önceden tüp bebeğe garanti olarak bakardım,ama şimdi ya o da tutmazsa diye korkuyorum31 yaşındayım, sebepsiz infertilite bizim. 4 yılı geçtik hiç gebelik oluşmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?