Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

hayırlısıyla sağlıcakla evladınıza kavuşursunuz inşallah amin..
kaçıncı gün embriyosu konacak kaç tane
Ben 37 yasindayim 2 embriyo konulacak. Cumartesi gun transfer olacak 5.gun embriyosu. O gune cikan en saglikli embiyoyu transfer edicekler. Benim 13 yumurtam cikmisti bugun aradilar 10 tanesi dollenmis cumartesiye kadar kac tane kalacak bakalim. Cok sukur simdilik hersey yolunda. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Herkese merhaba, öncelikle hepinizin tedavileri hayırlı olsun kızlar benim de nasipse 20-25 güne başlayacak. Regl in 20.günü başlıyoruz bizde ilk kontrolle.umarım hepimizin için güzel bir yıl, güzel sonuçlar olur

hadi hayırlısı inşallah hepimiz seviniriz hayırlısı ile sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah amin..
hangi şehirdesiniz

hayırlı olsun tedaviniz

Teşekkür ederim canım. Yani 5. Gün embriyo transferi daha iyi yani. Peki bu işlemlerin hepsi 1 ay içinde mi oluyor. Yani regli olduktan sonra başlanıp,birdahaki regl tarihine kadar bitiyor mu?
İğneler adetin 2.veya 3.günü başlanıyor yaklaşık en fazla 12 gün de yumurta toplanıyor 5.gün embiryosu daha kaliteli oluyor sanırım. Ama 3.gün embiryosu olup kaliteli olan da oluyor bşraz nasip

Transfer edilmedimi bunay

Enfeksiyon olabilir ama emin olmak için Dr görüşmen daha iyi olur

Kızlar merkezden aradılar 3 tane embriyo dondurulcak seviyeye ulaşmış diğerleri ulaşamamış 3 tanesi dondurulmuş. 2 si 2bb diğeri 2bc imiş. Nasıl yani iyi mi orta mi fikriniz var mı

31 yaşındayım, sebepsiz infertilite bizim. 4 yılı geçtik hiç gebelik oluşmadı.
Merhaba. Bizimki de sebepsiz. Herşey iyi ama döllenme olmuyor. Geçen ay aşılama oldum,dün test yaptım negatif çıktı. Direk tüp bebeğe geçmek istiyorum. Birşey sormak istiyorum,yumurtamızın olması ve büyümesi ile ilgili sorun olmadığı halde doktor yine de çok ilaç verir mi? Birde doktor size tutması ile ilgili yüzdelik verdi mi? Ben önceden tüp bebeğe garanti olarak bakardım,ama şimdi ya o da tutmazsa diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…