Ahh kalkmazmi o yük wallahi ne güzel bayram havasiidr şuan evÜstümden koca bir yük kalktı canım sanki inşallah senin hayırlı haberlerini de alırız birlikte seviniriz az kaldı sana da
Aboo hiç sorma sonucu görür görmez gözlerden nasıl yaş geldi inşallah sende pozitif ol hep hiç belirti arama belirti diye bişe yok çünküAhh kalkmazmi o yük wallahi ne güzel bayram havasiidr şuan evrabbim kucağına da almayı nasip etsin bnde güzel haberlerle gelirim insalah
Ay inslahh cnm yaaAboo hiç sorma sonucu görür görmez gözlerden nasıl yaş geldi inşallah sende pozitif ol hep hiç belirti arama belirti diye bişe yok çünkü
İnşallah Allah büyük bol bol dua etAy inslahh cnm yaa
Adına çok sevindimHayırlı haberle geldim sizlere sonucum pozitif inşallah
Amin Allah razı olsun darısı da sana olsun tez vakitteAdına çok sevindimsende ben gibi belirti yok.hadi dua et darısı bana olsun pazartesi gününe
Amin cabım inşallah sabırsızlanıyorum.bakalım ne olacakAmin Allah razı olsun darısı da sana olsun tez vakitte
Ben de ona şaşırıyorum yabancı tuvalete asla girmem hele böyle bir süreçte zaten hep evdeydim. Hijyene çok dikkat ederim ve bu tedavi sürecinde günlük ped bile kullanmadım. Biz dikkat ettikçe herşey bizi buluyor.Oluyo bazan insanin akli duruyo.. ama bu durumda asla ihmal etme canim enfeksiyon cok onemli.. bende yerlesme kanamasi sanip sevindim :) sonra dr soyledim yerlesiyodur minnos dedi dr la konusunda idrardada yanma var biraz deyince benim de jeton oylelikle dustu :):) Ve ben hala nasil enfeksiyon oldum anlamadim en az 1,5lt su iciyorum her gun.
aynen canım hatırlıyorum. hadi bakalım inşallah hayırlısıyla hiç bırakmasınlar yavruların seniCanım yumurta toplama seninle aynı gun olmusru bizim benim de yarın transferim
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah . Umarım ard arda pozitif haberlerini veririz burdanGözünüz Aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
Senin ne zaman test tarihin cnmTebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah . Umarım ard arda pozitif haberlerini veririz burdan
Hatırladığım kadarıyla yanlış da hatırlıyor olabilirimSenin ne zaman test tarihin cnm
Yok ben hala o güzel kısma geçiş yapma şerefine nail olamadımHatırladığım kadarıyla yanlış da hatırlıyor olabilirimbeni mazue gör.transfer yaptırmış sende ben gibi bekliyordun sanırım
Merhaba arkadaşlar...
8 yıllık evliyim yaklaşık hiç hamile kalmadım..
4 kez klomen tedavisi rahim filmi histeroskopi 2 aşılamam 1 tüp bebek tedavim var yaş 35 ..
birbirimize destek olalım şuan doğum kontrol hapı ve vitamin kullanıyorum..
Ondokuz mayıs ünv sinde Davut güvenin hastasıyım..
Burada inşallah hamişlik haberlerimizi de duyurur doğum heyecanlarımızı da paylaşırız inşallah amin..
sizin doktorlarınız nasıl ilerliyor paylaşalım bilgilerimizi..
hayırlısıyla sağlıcakla evladınıza kavuşursunuz inşallah amin..Merhabalar,
Bende ilk tup bebek deneyimimi yasiyorum.
Pazartesi gunu yumurtalar toplandi, cumartesi gunu transferi olacak. Simdilik hersey yolunda. Guzel haberleri paylasmak dilegiylee
Canım şöyle söyleyim yumurtaların toplanıyor. Döllenme işlemi gerçekleştikten sonra hergün embiryolog arayıp bilgi veriyor her şey yolunda giderse bölünmeler güzelse 5.gün e kadar bekleniyor. Ama bölünmeler istenen düzeyde değilse 3.gün de transfer olabiliyor anne rahminde embiryo gelişimi daha iyi olur diye opu işleminden 3 gün sonr transfer olabiliyor. Kısacası opu işleminden sonra embiryoların durumuna göre günler belirleniyorArkadaşlar merhaba. Allah isteyen herkese evlatlar nasip etsin. Ben de tüp bebek yapacağım sanırım. Neler yapıldığını okudum ama,embriyolarla ilgili yazılanları anlamadım. 1. Gün 2. Gün embriyosu falan demişsiniz. Yardımcı olacal biri var mı acaba
Teşekkür ederim canım. Yani 5. Gün embriyo transferi daha iyi yani. Peki bu işlemlerin hepsi 1 ay içinde mi oluyor. Yani regli olduktan sonra başlanıp,birdahaki regl tarihine kadar bitiyor mu?8
Canım şöyle söyleyim yumurtaların toplanıyor. Döllenme işlemi gerçekleştikten sonra hergün embiryolog arayıp bilgi veriyor her şey yolunda giderse bölünmeler güzelse 5.gün e kadar bekleniyor. Ama bölünmeler istenen düzeyde değilse 3.gün de transfer olabiliyor anne rahminde embiryo gelişimi daha iyi olur diye opu işleminden 3 gün sonr transfer olabiliyor. Kısacası opu işleminden sonra embiryoların durumuna göre günler belirleniyor
sizin de tedaviniz hayırlı olsun inşallah amin..Merhaba kızlar bnde takipteyim
2 aşılama 2 tüp bebek denemesi şuan 3. Denememizi yaptıracağız rahme çizik atıldı şuan regl oldum inşallah perşembe günü gidip iğneleri kullanmaya başlayacağım inşallah hepimiz hayırlısıyla bebislerimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?