- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #13.081
Kıyamamm azılar zor yaaÇok etkiledi canım ateş yptı bide2 gndr emiyor çünkü dişten tek istediği şey meme çok zorlanıyoruz ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamamm azılar zor yaaÇok etkiledi canım ateş yptı bide2 gndr emiyor çünkü dişten tek istediği şey meme çok zorlanıyoruz ya
Benimkiler düzeldi tek uyku korktuğum gibi olmadı tam tersi oldu. Oğlum oldu olası hep ingiliyor mingiliyor . İkiside gece uykusunu 1 saat uzattı. 11 saat gece 2 saat gündüz 13 saat uyuyorlar. Akşam 8 8.30 yatış gündüz 7 gibi uyanış. Öğlen 12 12.30 çok şükür istediğim uyku saatleri oturdu. Tek sorun oğlumun kaliteli uyku yapmaması. Kızım gibi uyusa başka bir şey istemem. Sallama işi de çok azaldı üç dakika sallıyoruz yatıyorlarKızlarrr gece uykularınız nasıl ya bizimki bozuldu hrpp
Gece hiç uyanıyorlar mı canım benim sıkıntım gece uyanması uyanmıyor du ne güzelBenimkiler düzeldi tek uyku korktuğum gibi olmadı tam tersi oldu. Oğlum oldu olası hep ingiliyor mingiliyor . İkiside gece uykusunu 1 saat uzattı. 11 saat gece 2 saat gündüz 13 saat uyuyorlar. Akşam 8 8.30 yatış gündüz 7 gibi uyanış. Öğlen 12 12.30 çok şükür istediğim uyku saatleri oturdu. Tek sorun oğlumun kaliteli uyku yapmaması. Kızım gibi uyusa başka bir şey istemem. Sallama işi de çok azaldı üç dakika sallıyoruz yatıyorlar
Uyanıyorlar ama açıklığı için canım iki defa uykuda yiyorlar ben bunu normal buluyorum. Olur o kadar diyorumGece hiç uyanıyorlar mı canım benim sıkıntım gece uyanması uyanmıyor du ne güzel
Ay benimkide hiç uyanmıyor du ne güzel bir hftdr uyuyamıyor farklı bir sıkıntısı var sanırım yine diş valla tiksindim artık bu diş konusundanUyanıyorlar ama açıklığı için canım iki defa uykuda yiyorlar ben bunu normal buluyorum. Olur o kadar diyorum
Al benden de o kadar. Köpekleri cıkartana kadar rahat yok galıba. Çok şey denedim ben gece uykusu için bir günü bir gününü tutmadı. Akşam güzel yerse cok fazla uyanmıyor. Zaten şuan onların gece beslenmesine ihtiyaçları yok. Emzirdikçe vicdan azabı hissediyorum. Cok araştırdım gece vücut kendini yenilemeli diyorlar ama beslendikçe vücut onu sindirmeye çalışıyormus kendinş yenileyemiyormus. Bende gece beslenmesini kesecektim ama gece uyandıgında babası gidince çok ağlıyor beni istiyor önümüzde tatil planımız var onu atlattıktan sonra deneyeceğim inşallah. Normal şartlarda 3-4 kere uyanıyor 9 da yatıyor sabah 6 ya kadar. Yanıma alırsam 1-1.5 saat daha yatıyoruz. Bazen öyle oluyor saat başı kalkıyor. Boyle zamanlarda uyku eğitimini düşünmüyor değilimAy benimkide hiç uyanmıyor du ne güzel bir hftdr uyuyamıyor farklı bir sıkıntısı var sanırım yine diş valla tiksindim artık bu diş konusundan
Diş kalmadı anacim çıkardı daha diş bundan sonra patır patır çıkacak ilk yaştan önce çıkan zorlar diyorlar.. büyüdüler inşallah zorumuz 6 aydır. Bende Şubat'ta eve geçeceğim artık yeterAy benimkide hiç uyanmıyor du ne güzel bir hftdr uyuyamıyor farklı bir sıkıntısı var sanırım yine diş valla tiksindim artık bu diş konusundan
Bu dediğini bilmiyordum. Gündüz tam beslendiklerine eminim. Benimkiler anne sütü yerine onu koymuşlar onun için de gündüz vermediğimden şuan gece kesmem onlar birakmadikca zor. Sabahtan akşama kadar ikisi de aynı miktarda aynı şeyleri yiyorlar oğlum çok zorlanıyor. Uykuda yapıyor. Kızım yetişkin gibi vuruyor kafayı sabaha kadar iki defa uykuda sadece mama başka yok. benimkiler gündüz mama yemeyi kendileri bıraktı bu arada 11 aylık oldular mama gündüz istememeye başladılar darısı geceyeAl benden de o kadar. Köpekleri cıkartana kadar rahat yok galıba. Çok şey denedim ben gece uykusu için bir günü bir gününü tutmadı. Akşam güzel yerse cok fazla uyanmıyor. Zaten şuan onların gece beslenmesine ihtiyaçları yok. Emzirdikçe vicdan azabı hissediyorum. Cok araştırdım gece vücut kendini yenilemeli diyorlar ama beslendikçe vücut onu sindirmeye çalışıyormus kendinş yenileyemiyormus. Bende gece beslenmesini kesecektim ama gece uyandıgında babası gidince çok ağlıyor beni istiyor önümüzde tatil planımız var onu atlattıktan sonra deneyeceğim inşallah. Normal şartlarda 3-4 kere uyanıyor 9 da yatıyor sabah 6 ya kadar. Yanıma alırsam 1-1.5 saat daha yatıyoruz. Bazen öyle oluyor saat başı kalkıyor. Boyle zamanlarda uyku eğitimini düşünmüyor değilim
Bizde gündüz uyku öncesi mama yapıyoruz tokta olsalar azda çokda yense o mama yeniyorgecede bazen 1 bazen 2 kez yiyorlar sabah kalkınca tekrar vermiyorumBu dediğini bilmiyordum. Gündüz tam beslendiklerine eminim. Benimkiler anne sütü yerine onu koymuşlar onun için de gündüz vermediğimden şuan gece kesmem onlar birakmadikca zor. Sabahtan akşama kadar ikisi de aynı miktarda aynı şeyleri yiyorlar oğlum çok zorlanıyor. Uykuda yapıyor. Kızım yetişkin gibi vuruyor kafayı sabaha kadar iki defa uykuda sadece mama başka yok. benimkiler gündüz mama yemeyi kendileri bıraktı bu arada 11 aylık oldular mama gündüz istememeye başladılar darısı geceye
Çok belirsiz bir hafta iyi oluyor dinlemiyoruz 5 hafta kötü canımıza okuyolarKızlarrr gece uykularınız nasıl ya bizimki bozuldu hrpp
Benimkiler de işte bunun nedeni onu anne sütü yerine koymuş oldukları için. 11 aylıkken gündüz azaltıp zamanla tamamen uzaklaştılar tam yemek istiyorlar. Mama artık doyurmuyor. Şuan sadece gece yatmadan önce ve gece uyandıklarında veriyorum. Arada dışarı çıkınca veya misafir gelip müsait olmayınca ara öğün olarak verdiğim oluyor. İmdada yetişiyorBizde gündüz uyku öncesi mama yapıyoruz tokta olsalar azda çokda yense o mama yeniyorgecede bazen 1 bazen 2 kez yiyorlar sabah kalkınca tekrar vermiyorum
Valla canım benim oğlum kendi kendine uyuyor hiç alakası yok bence onunla diş döneminde herşey tepetaklak oluyor. Hepsini birden çıkarıyor 16.dişimz çıkıyor şuan zaten 20 tane çok perişan etti çocuğuAl benden de o kadar. Köpekleri cıkartana kadar rahat yok galıba. Çok şey denedim ben gece uykusu için bir günü bir gününü tutmadı. Akşam güzel yerse cok fazla uyanmıyor. Zaten şuan onların gece beslenmesine ihtiyaçları yok. Emzirdikçe vicdan azabı hissediyorum. Cok araştırdım gece vücut kendini yenilemeli diyorlar ama beslendikçe vücut onu sindirmeye çalışıyormus kendinş yenileyemiyormus. Bende gece beslenmesini kesecektim ama gece uyandıgında babası gidince çok ağlıyor beni istiyor önümüzde tatil planımız var onu atlattıktan sonra deneyeceğim inşallah. Normal şartlarda 3-4 kere uyanıyor 9 da yatıyor sabah 6 ya kadar. Yanıma alırsam 1-1.5 saat daha yatıyoruz. Bazen öyle oluyor saat başı kalkıyor. Boyle zamanlarda uyku eğitimini düşünmüyor değilim
Beslenme konusunda kesinlikle kes canım ben kestim ama yine uyanıyor orasıda ayrıAl benden de o kadar. Köpekleri cıkartana kadar rahat yok galıba. Çok şey denedim ben gece uykusu için bir günü bir gününü tutmadı. Akşam güzel yerse cok fazla uyanmıyor. Zaten şuan onların gece beslenmesine ihtiyaçları yok. Emzirdikçe vicdan azabı hissediyorum. Cok araştırdım gece vücut kendini yenilemeli diyorlar ama beslendikçe vücut onu sindirmeye çalışıyormus kendinş yenileyemiyormus. Bende gece beslenmesini kesecektim ama gece uyandıgında babası gidince çok ağlıyor beni istiyor önümüzde tatil planımız var onu atlattıktan sonra deneyeceğim inşallah. Normal şartlarda 3-4 kere uyanıyor 9 da yatıyor sabah 6 ya kadar. Yanıma alırsam 1-1.5 saat daha yatıyoruz. Bazen öyle oluyor saat başı kalkıyor. Boyle zamanlarda uyku eğitimini düşünmüyor değilim
Devam sütü kullanmıyorsun canım?Benimkiler de işte bunun nedeni onu anne sütü yerine koymuş oldukları için. 11 aylıkken gündüz azaltıp zamanla tamamen uzaklaştılar tam yemek istiyorlar. Mama artık doyurmuyor. Şuan sadece gece yatmadan önce ve gece uyandıklarında veriyorum. Arada dışarı çıkınca veya misafir gelip müsait olmayınca ara öğün olarak verdiğim oluyor. İmdada yetişiyor
Evet Bebelac kullanıyorum canımDevam sütü kullanmıyorsun canım?
Devam sütü mama yani.Devam sütü kullanmıyorsun canım?
Yok canım normal devam sütlerindenDevam sütü mama yani.
Ha yok canım bekliyorum daha vermedim.Yok canım normal devam sütlerinden