- 12 Ekim 2019
- 344
- 271
- 53
- 29
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.161
Canim bizde hipp kullaniyoruz diger mamalarsan iyi bence. 2 gun gaz agrisi cektik Doktor bana anason yagi ile msj yap dedi faydasini kullandigim gun gordum.Benden gaz gecmesini onlemek icinde anason ve rezene cayi iciyorum hem sut arttirici hemde gaz icin iyi dene istersen.3 gündür bizde ne gündüz ne gece uyku yok kızlar. Gaz sancısı çekiyoruz hatta öyle kıvranıyor ki yavrum arada fışkırarak kustu 1-2 kere. Acaba mamadan mı? Aptamil veriyorum forumlarda gaz yaptı yazanlar olmuş, smilac ya da hippe geçip gazdan kurtulanlar olmuş. Siz deneyimlediniz mi böyle bir şey? Bir de gaz bende de oluyor, Hipp’in anne sütü artırıcı çayını içiyorum sanki o yapıyor gazı benden de sütle miniğime geçiyor olabilir. Şimdilik çayı kestim ve eğer önerileriniz olursa mamayı da değiştirebilirim.
3 gündür bizde ne gündüz ne gece uyku yok kızlar. Gaz sancısı çekiyoruz hatta öyle kıvranıyor ki yavrum arada fışkırarak kustu 1-2 kere. Acaba mamadan mı? Aptamil veriyorum forumlarda gaz yaptı yazanlar olmuş, smilac ya da hippe geçip gazdan kurtulanlar olmuş. Siz deneyimlediniz mi böyle bir şey? Bir de gaz bende de oluyor, Hipp’in anne sütü artırıcı çayını içiyorum sanki o yapıyor gazı benden de sütle miniğime geçiyor olabilir. Şimdilik çayı kestim ve eğer önerileriniz olursa mamayı da değiştirebilirim.
Gaz ilacı Nurse Harveys kullanıyordum ama onun yerine zeytinyağı verdim şimdi bir çay kaşığı. Diğer dediklerini de yapacam canım inşallah ile yarar, çok sağolAptamilin conformil mamasını kullan canım. Daha az sancı yapıyor. Birde gaz ilaçlarını verince benimkiler daha iyiler şükür. Masajda yapıyoruz zeytinyağı ile. Banyoda da kuru vücuda sabun göbeğine sürerek masaj yapıyoruz öyle yıkamaya geçiyoruz. Bunlar benim uyguladıklarım şükür bayağı azaldı.
Hipp süt artırıcı çayı kestim yerine sadece rezene içiyorum bir de kimyon ye dediler bir bardak suya bir tatlı kaşığı kimyon koyup içtim bakalımCanim bizde hipp kullaniyoruz diger mamalarsan iyi bence. 2 gun gaz agrisi cektik Doktor bana anason yagi ile msj yap dedi faydasini kullandigim gun gordum.Benden gaz gecmesini onlemek icinde anason ve rezene cayi iciyorum hem sut arttirici hemde gaz icin iyi dene istersen.
Ben de mamayı değiştirecem bu gidişle. Tavsiyen için teşekkürler canım, bebelac goldu da deneyebilirimBen oğlumda aptamil kullanıyordum tek prematüre bebeklere uyumlu diye. Ama çok gaz sıkıntısı oldu ayını doldurunca bebelac gold kullandık ve çok memnun kaldim
Geçmiş olsun miniğe
Canim rezene ve anasono ikisini karistrip bir demle ic canim. O da gaza iyi.anason yagi bebise deneGaz ilacı Nurse Harveys kullanıyordum ama onun yerine zeytinyağı verdim şimdi bir çay kaşığı. Diğer dediklerini de yapacam canım inşallah ile yarar, çok sağol
Hipp süt artırıcı çayı kestim yerine sadece rezene içiyorum bir de kimyon ye dediler bir bardak suya bir tatlı kaşığı kimyon koyup içtim bakalımanasonu da deneyeyim çok teşekkürler kuzum
Canim benim bebegimde bir kac kere o sekilde kustu.hemsiremiz doyuyor fazla geldigi icin kusuyordur dedi. Her zman kinden biraz az yedir o sekilde dene.ben emzirip arkasindam mama verdigim zamn o sekilde kusuyordu.Kızlar bebeğimin biri günde 1 kere fışkırırcasına kusuyor siz böyle bişey yaşadınız mı neden olabilir
Bende öyle yaptım canım ama sanki doymuyo gibi vermezsem yine aranıyor aç diye verdim bendeCanim benim bebegimde bir kac kere o sekilde kustu.hemsiremiz doyuyor fazla geldigi icin kusuyordur dedi. Her zman kinden biraz az yedir o sekilde dene.ben emzirip arkasindam mama verdigim zamn o sekilde kusuyordu.
Canim benim bebegimde bir kac kere o sekilde kustu.hemsiremiz doyuyor fazla geldigi icin kusuyordur dedi. Her zman kinden biraz az yedir o sekilde dene.ben emzirip arkasindam mama verdigim zamn o sekilde kusuyordu.
Ben de aynı şeyi yapıyorum önce meme sonra doymuyor diye mama veriyorum ve aynı şeyi biz de yaşadık yavrum 3-4kez fışkırarak kustuBende öyle yaptım canım ama sanki doymuyo gibi vermezsem yine aranıyor aç diye verdim bende
Bebekler tok da olsa aranırlar suan onlarda emme refleks olarak calısıyor. Doymamıssa aglar huzursuz olur uyumaz. Deneye deneye anlayacaksınız merak etmeyinBende öyle yaptım canım ama sanki doymuyo gibi vermezsem yine aranıyor aç diye verdim bende
Yaa uyumadı diye verdim fazla geldi sanırımBebekler tok da olsa aranırlar suan onlarda emme refleks olarak calısıyor. Doymamıssa aglar huzursuz olur uyumaz. Deneye deneye anlayacaksınız merak etmeyin
Bu bebekler doyduğunu anlamıyormu acabaBen de aynı şeyi yapıyorum önce meme sonra doymuyor diye mama veriyorum ve aynı şeyi biz de yaşadık yavrum 3-4kez fışkırarak kustubelki de sütümüze güvenip mamayı azaltmalıyız
Canım bilmiyorlar doyduklarinj bende bu konuda çok ikilemdeyim her gittiğim doktora aynısını soruyorum ama bebeği tartinca kilo kaybı yok mamaya gerek yok diyorlar cuma günü 1 aylık asimizi vurulduk hemşire kilosu gayet iyi dedi emme refleksi bebeklerde çok kuvvetli kilo aliyosa yetiyodur dedi hepsi gibi ama banada doymuyomus gibi geliyo çünkü yarım saat de emzirsem memeyi kendisi birakmiyo sütüm de öyle çok değil mama alıp en azından geceleri az az vermeyi düşünüyorumBu bebekler doyduğunu anlamıyormu acabauyumadı arandı diye bende mama verdim
Bebekler ne kadr versekte iciyorlar bilmedikleri icin. Sutun ardindan hemen mama verme yarim saat fln gecsin o sekildr dene canimBende öyle yaptım canım ama sanki doymuyo gibi vermezsem yine aranıyor aç diye verdim bende
Canım bilmiyorlar doyduklarinj bende bu konuda çok ikilemdeyim her gittiğim doktora aynısını soruyorum ama bebeği tartinca kilo kaybı yok mamaya gerek yok diyorlar cuma günü 1 aylık asimizi vurulduk hemşire kilosu gayet iyi dedi emme refleksi bebeklerde çok kuvvetli kilo aliyosa yetiyodur dedi hepsi gibi ama banada doymuyomus gibi geliyo çünkü yarım saat de emzirsem memeyi kendisi birakmiyo sütüm de öyle çok değil mama alıp en azından geceleri az az vermeyi düşünüyorum
Bugünde doymuşlardır diye vermedik uyumadılar aranmadılarda mamayı yiyince uyuyakaldı ikiside nasıl tutturcaz bunun ayarını bilemedimBebekler ne kadr versekte iciyorlar bilmedikleri icin. Sutun ardindan hemen mama verme yarim saat fln gecsin o sekildr dene canim
Bende bilemedim ki canım bugün vermedik bu seferde uyumadılarCanım bilmiyorlar doyduklarinj bende bu konuda çok ikilemdeyim her gittiğim doktora aynısını soruyorum ama bebeği tartinca kilo kaybı yok mamaya gerek yok diyorlar cuma günü 1 aylık asimizi vurulduk hemşire kilosu gayet iyi dedi emme refleksi bebeklerde çok kuvvetli kilo aliyosa yetiyodur dedi hepsi gibi ama banada doymuyomus gibi geliyo çünkü yarım saat de emzirsem memeyi kendisi birakmiyo sütüm de öyle çok değil mama alıp en azından geceleri az az vermeyi düşünüyorum
Yaa benim sıpalarda yapıyo almıyo yada yutmuyolar ama ben anlamadım bu işiBenim bebekler ne kadar versem içmiyor. İlk etapta bende siz gibiydim sanki versem hep içecekmiş gibi hatta evdekilerle kavga ediyordum. Ver diyorlar diye. Sonra birgün bi baktım dudaklarını sıkı sıkı büzüyorlar almıyorlar. O günden sonra rahat ettim doyunca dudak büzüp almıyorlar. Ne edersen et veremezsin ikiside aynı şekilde yapıyor
Maşallah kuzuya boyu çok güzel uzamış bizde cuma ilk dozu vurulduk benim oğlumda 1 kiloya yakın almış boyuda 2.5 cm uzamış ya benimki kusmuyoda birakmiyoda bende yetmediğini düşündüm ama kilo alımı iyiymiş belki akşamları veririm az azBende senin gibi düşünüyordum ama mamaya alışır korkusu var. Bide ben eminim sütüm yetiyor. Nezaman ki kendisi bırakana kadar emmse ozaman kusuyor. Ben vazgeçtim gittiği yere kadar sadece anne sütü verecem. Belki sağıp biberonla verebilirim bazı zamanlar bakalım.
Bugün 2.doz aşıyı vurduk 1ayda 600 gr aldı ve 4cm uzadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?