Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar bugün bende beşik bakmaya çileğe gideceğim önerilere açığım
Biz çilekten Selena serisi büyüyen beşikten 75cm*160cm olandan 2 tane bide bir dolap aldık inşallah bu ay sonu gelir. Bu hafta sonu babası kızların odasını boyacak çok çok heyacanlı şükürler olsun bu güzel günlerin tadını çıkaralım

bizim ev komple boyancak inşallah yaptırabilirsek

Senamm ben oğluma çilek ten natura serisini aldım. Büyüyen Beşik. Şuan odasını ayırdık yatağı da açtık gayet şık ve kullanışlı 10 yaşına kadar rahat kullanabilir.
Yeni bebeğe anne yani Beşik aldım 1 sene kullansam yeter seneye tainciyiz

bende bu arabadan almayı düşünüyorum. hoş daha alışverişe bile doğru düzgün çıkamadım. çook alınacak şey var.

Cnm varsa etrafında civil bi bak istersen bayram öncesi güzel kampanya yapmışlar. Bende son eksileri tamamladım orda. Yanılmıyorsam 250tl alışverişte 50tl indirim oluyordu. Ben toplu alışveriş yaptım. 800tl ile Beşik dahil çıktım. Bez, Islak mendili emzigi şişesi, hastane çıkışı +4 takım, kundak bezi, 2 battaniyesi. Çorabı Eldiven şapka. Ivır zıvır

Oğlumdan kalan Puset ve araba olduğu için yenilerini almayacağım. Ama alsaydım bunu düşünürdüm. Size belki fikir olur hanımlar.

bakmadım hiç burda civil varmı bilmiyorum.e bebeğe girme fırsatım oldu anca. oda mağza küçük çok çeşit yok şu yasaklar hafiflesin bakalım annemlerle çıkacam alışverişe o da çok hevesli. kıyafet ufak tefek aldım

Bende bugüne kadar çıkamadim son kontrolden sonra hallettik şükür. Hastane çantası toparlamak kaldı. Darısı sana inşallah inan kafan rahat oluyor. Allahın izniyle durumlar düzelince gönlümüzce yine bakiniriz

Evet gerçekten insanın kafası rahat oluyor. Ben de bebek çantasını hazırlamıştım. Dün akşam kendi çantamı hazırladım. Pijama iç çamaşırı çorap felan koydum. Mayıs anneleri grubunda sezeryan olanlara kahve alın hatta küçük ısıtıcı varsa ondan alın yazmışlar baş ağrısı oluyormuş. Küçük kahve makinası vardı elektrikli onu bile attım çantama

bende bu arabadan almayı düşünüyorum. hoş daha alışverişe bile doğru düzgün çıkamadım. çook alınacak şey var.
hepsi buradada baya indirimli oldu canım bakarsanız. Ben herşeyi internetten aldım nerdeyse göğüs pompası falan kaldı kalanlarada önümüzdeki ay bakcam artık

bu arada alırken dikkat et pro bu yıl çıkan bazı yerler eski modeli satıyor. Pro olanda arkadaki yukarda eski versiyonda arkadaki aşağıda kalıyo onu sevmemiştim ben arkada kalan hiç bişey görmüyo diye. Hatta bugün direk kargoya vermişler.

hepsi buradada baya indirimli oldu canım bakarsanız. Ben herşeyi internetten aldım nerdeyse göğüs pompası falan kaldı kalanlarada önümüzdeki ay bakcam artık
bende ordan bakıyodum eksik falan çıkar diye e bebekten bakayım dedim ordada aşağı yukarı aynı para diye biliyorum göğüs pompasınıda lansinoh ikili alcam. bende önümüzdeki ay hepsini birden alıp bitircem.

Lohusa pijama takımlarını G Lingerie nin internet sitesinden aldım catherines marka yumuşacık çok güzeldi fiyatlarıda uygun tavsiye ederim

aldığın linki buraya koyabilcen mi

ebebekte prego ibiza yoktu biz baktığımızda sadece yanyana olan model vardı, şimdi sitesinde gördüm 3500 e aldığım araba 4000 lira baya fiyat farkı var

aldığın linki buraya koyabilcen mi
bide ebebekte anakucağını göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…