- 9 Mart 2019
- 1.596
- 1.665
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.341
Aynen öyle canım ne kadar sukretsem azdır . Sütüm olmasa da olur bebeklerimiz sapasağlam doğsun daayy canım benim Allah en büyük mucizeyi nasip etti bize sağlıklada doğsunlar inşallah oda olur
Evet canım yeni şeyler öğreniyoruz. Sen bizden tevrubelisinİyi yaptın. Evet sezeryandan sonra kahve tavsiye ediliyor. Bende bol bol içmiştim. Bide emzirme cayi bol su ve yürüyüş. Bunları sürekli gelip söylemişti hemşireler sağ olsunlar.
Maşallah senin az kaldı ilk annemiz sen misin acaba
Teşekkürler cevabın için bende aynısını beğendim canım beyaz olanından , onda karar kıldıkBiz baby cotton 70 140 olandan aldık canım daha getirmedik ama eve yatak odasına 2 beşik koycamız için büyüyen almadık ilerde montessori yatak bakarız diye
Biz çilekten Selena serisi büyüyen beşikten 75cm*160cm olandan 2 tane bide bir dolap aldık inşallah bu ay sonu gelir. Bu hafta sonu babası kızların odasını boyacak çok çok heyacanlı şükürler olsun bu güzel günlerin tadını çıkaralım
Ay insan başına gelmeyince bilmiyor tabi çok geçmiş olsun. Benim de hipofiz bezinde küçük diye adlandırdıkları bi kist kitle artık her neyse ondan var mikroadenom diye geçiyor ameliyat vs de olmuyor küçük olduğu için. Bu adenom prolaktin ya da büyüme hormonunı falan etkiliyormuş ben de prolaktin hormonu etkilemiş.Olması gereken değerden hep yüksek çıkıyordu ilaç kullanıyordum düşmesi için bırakınca tekrar yükseliyordu tam bir kısır döngü yani. En son başka sıkıntılar da çıkınca tüp bebek yaptırdım ben de. İnşallah bol bol sütlerimiz olurCanım benim ön hipofiz eksikliği/ yetmezliği var. Yani beynim ön hipofiz bezim salgilayacagi hormanlari salgilamiyor. On hipofiz TSH, FSH,lh, prolaktin hormanlatini salgiliyor. Zaten tüp bebek yaptırmamin nedeni de bu. FSH ve lh yumurtaları buyuten ve çatlatan hormonlar da çalışmadığından dolayı iğne desteği ile bu hormanlari dışarıdan almış oldum. Doktoruma sordum ön hipofiz yetmezliği tanım var. On hipofiz prolaktin süt hormonunu da salgiliyor. Şimdi benim salgilamadigindan dolayı sütüm olmayacak mı dedim. O da belki onu salgiliyordur bilemeyiz doğumdan sonra göreceğiz dedi. Endokrin doktoruma sordum tabievet hipofiz adenomu onu da duydum tam olarak ne sıkıntısı oluyor?
Güzel günlerde kullanın sizdeTeşekkürler cevabın için bende aynısını beğendim canım beyaz olanından , onda karar kıldık
Amin CanımAy insan başına gelmeyince bilmiyor tabi çok geçmiş olsun. Benim de hipofiz bezinde küçük diye adlandırdıkları bi kist kitle artık her neyse ondan var mikroadenom diye geçiyor ameliyat vs de olmuyor küçük olduğu için. Bu adenom prolaktin ya da büyüme hormonunı falan etkiliyormuş ben de prolaktin hormonu etkilemiş.Olması gereken değerden hep yüksek çıkıyordu ilaç kullanıyordum düşmesi için bırakınca tekrar yükseliyordu tam bir kısır döngü yani. En son başka sıkıntılar da çıkınca tüp bebek yaptırdım ben de. İnşallah bol bol sütlerimiz olur
Yatakta içinde olan ölçüsüyle aynı olanını aldıkGüzel günlerde kullanın sizdeyatak ne aldınız
Benimkilerin cinsiyeti aynı ama biri hareket etmekten kilo almıyo benceBizde bebeklerin cinsiyeti farklı. Kilo farkı bence bundan. Biraz daha makas açık oluyor. Annem doğduktan sonrada büyüme hızları aynı olmayacak şimdiden kendini hazırla dedibenim doktorum büyük olan bebeğe göre hareket etmek zorunda kalıyoruz böyle durumlarda demişti ondan kızım minik kalmasın istiyorum arası çok açılmasın inşallah şuan yine normal farkları çok fazla değil dedi doktor ama bakalım.
Bi normal yatak bide latexy diye dışı bambu kılıflı olan vardıYatakta içinde olan ölçüsüyle aynı olanını aldık
Araştırayım bi canım bendeB beklenenmucize tercihe göre içerikleri hemen hemen aynı ben faydasını gördüğümü düşündüğüm için sizinle paylaşmak istedim. Kullanmak size kalmış
Eki Görüntüle 2632114
Eki Görüntüle 2632116
Eki Görüntüle 2632115
Inşallah
Humana yı diğer topikte diyenlerde oldu. Çok faydasını gören olmuş. Benimde hareket az eden oğlum işte aşağıda yan yatıyordu yeri dardı yukarı çıkınca o da hızını kesmişAraştırayım bi canım bende
Çok şükür çokAmin CanımEvet canım Rabbim kimseyi sağlıkla sinamasin. Şükürler olsun tedavimiz vardı ve hamiş kaldık. İnşallah evlatlarımız sağlıklı sıhhatli olur Allah'ın bize en güzel hediyesi o olur değişik değişik hastalıklar var kuzum kimse derde düşmeden bilmez sana da çok.gecmis olsun bakalım ben doğumdan sonra sana söylerim sütüm oldu mu diye
İnşallah canım inşallah beraber görürüzÇok şükür çokAllah herkese şifasını versin. Olcak sütün inşallah bak gör canım
İnşallah canım inşallah beraber görürüzÇok şükür çokAllah herkese şifasını versin. Olcak sütün inşallah bak gör canım
Bende oluyor birkaç gün içinde kramp değilde sızı oluyor. Bugün 30+6 günlüğüz. Benim ikiz yalnız iki bebek. Bende Nts ye girmedim daha.Kızlar iyi akşamlar. Ben 32+4 günlük hamileyim karın altında kramp şeklinde çok ağrım oluyor yürürken bile zorlanıyorum bu şekilde olan var mı.birde ntsye hiç girmedim girmem gerekli mi doktor bişi demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?