Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Evet canım yeni şeyler öğreniyoruz. Sen bizden tevrubelisin evet kuzum Allah nasip ederse ilk anneler ben ve Jhulia Jhulia ile günümüz aynı. İlk doğum hikâyesini inşallah biz paylaşacağız

Maşallah inşallah güzel günlerde kullansınlar bebişler

Ay insan başına gelmeyince bilmiyor tabi çok geçmiş olsun. Benim de hipofiz bezinde küçük diye adlandırdıkları bi kist kitle artık her neyse ondan var mikroadenom diye geçiyor ameliyat vs de olmuyor küçük olduğu için. Bu adenom prolaktin ya da büyüme hormonunı falan etkiliyormuş ben de prolaktin hormonu etkilemiş.Olması gereken değerden hep yüksek çıkıyordu ilaç kullanıyordum düşmesi için bırakınca tekrar yükseliyordu tam bir kısır döngü yani. En son başka sıkıntılar da çıkınca tüp bebek yaptırdım ben de. İnşallah bol bol sütlerimiz olur

Amin Canım Evet canım Rabbim kimseyi sağlıkla sinamasin. Şükürler olsun tedavimiz vardı ve hamiş kaldık. İnşallah evlatlarımız sağlıklı sıhhatli olur Allah'ın bize en güzel hediyesi o olur değişik değişik hastalıklar var kuzum kimse derde düşmeden bilmez sana da çok.gecmis olsun bakalım ben doğumdan sonra sana söylerim sütüm oldu mu diye

B beklenenmucize tercihe göre içerikleri hemen hemen aynı ben faydasını gördüğümü düşündüğüm için sizinle paylaşmak istedim. Kullanmak size kalmış

Inşallah

Benimkilerin cinsiyeti aynı ama biri hareket etmekten kilo almıyo bence

Çok şükür çok Allah herkese şifasını versin. Olcak sütün inşallah bak gör canım

Kızlar iyi akşamlar. Ben 32+4 günlük hamileyim karın altında kramp şeklinde çok ağrım oluyor yürürken bile zorlanıyorum bu şekilde olan var mı.birde ntsye hiç girmedim girmem gerekli mi doktor bişi demedi.

Bende oluyor birkaç gün içinde kramp değilde sızı oluyor. Bugün 30+6 günlüğüz. Benim ikiz yalnız iki bebek. Bende Nts ye girmedim daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…