Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Haklısın canim senin küçük çocuğun olduğu icin isin biraz daha zor Bende bir buçuk ay olcak evime geleli sadece yemek yapiyorum gerisi hep eşimde suan 28+3 deyim ve bu zmana gelene baya tedirgindim ama sen oglumu 28 haftalik doğurdum diyince simdilerde azda olsa bi rahatlama geldi yasam sinirina ulasti minigim.diye 😂 tabi hersey nasib kısmet kaderde ne varsa onu yaşayacağız ama böyle orneklerde umut oluyo yinede bende ayin 18 de kontrole gidicem o zmn eksiklerimi alip cantami hazirlamaya baslaycm Allah nasib ederse 🤗

Inşallah güzel haberler alıp eksiklerini keyifle tamamlarsin 🙂

evet tatlim 200luk olandan sabah aksam 2 kere 12.ci haftadan beri iciyorum bu fitil hem agizdan hem alttan kullanilyormus ben agizdan aliyorum. Benim de gece bacak kaslarima kramp giryordu magnezum icmeye basladiktan sonra baya gecti cnm cunku magnezum kaslari gevsetiyor ve bavursak hareketlere de etkiledigi icin ilk basta ishal de olabilyor ama bana cok iyi geldi hem kramp icin hem wc icin . 2 gun onceki karindaki kas agrim cokkkk sukur gecti 😁 mal gibi karnimi kendim usutmusum artik yaglamaktan korkuyorum tekrar usuturum diye
ay benim de gecti sag tarafımdaki agri dun çok şükür :dua:

kizlar ozellikle yediginiz seyler varmi? kilo aldirmak icin bebege neler yemek lazim? doktorum protein agirlikli beslen bu ara dedi bana gobek cevresi geriden geliyor diye. yumurtayi ikiye cikardim sabahlari, sütu artirdim, muz pekmez kuruyemis et yemeye calisiyorum hergun muhakkak. insallah bebisi besleyebiliyorumdur.

Ben ediyorum 😂😂😂😂seninkiler de benimkiler gibi fark biraz açık aslında bakınca çok değil hepi topu 100-200 gr fark var. Babaları oğlana dün tembih etti biraz kardeşin yesin diye bakalım iki hafta sonra inşallah fark biraz daha düşmüş olur. Aslında bu ay kızım oğlum kadae kilo almış. 27. Haftalıktılar kızım 1020 oğlum 1200 dü. Kız 480 gr oğlan 470 gr almış. Bir öncekinde oğlan çok almıştı. Bir önceki ay kız 450 gr almıştı oğlan 550 gr almıştı. Oğlan bu ay aslında alımı düşürmüş 😅😅😅bu ay fark 180 gr.
Doktor diyoki bu diğerinin mamalarınıda yemiş😂😂

kizlar ozellikle yediginiz seyler varmi? kilo aldirmak icin bebege neler yemek lazim? doktorum protein agirlikli beslen bu ara dedi bana gobek cevresi geriden geliyor diye. yumurtayi ikiye cikardim sabahlari, sütu artirdim, muz pekmez kuruyemis et yemeye calisiyorum hergun muhakkak. insallah bebisi besleyebiliyorumdur.
Yumurta kesinlikle cok faydali proteindir cnm her sabah 2-3 adet yumurta yemeye calis yaninda bol beyaz peynir. Ben etli yemekleri de cok severim ve nerdeyse her aksam et yemekleri yiyorum cok sukur memleketten kuzenim dana, kuzu et getirmisti ☺ burda et fiyat pahali her gun yiyemezdim. Insallah uluslar arasi ucus acilirsa haziranda annem gelirse yine memleketten tek istegim dana kuzu etdir 🤣

Kaşar da kilo aldırıyo diye duymuştum

Normal bebiş kilosunda doğan ikizler var canım. Yakın çevremde 😍😍😍
Var cnm benim oz yengem ikiz kiz dogurdu buyuk abimin kizlari biri 3kg diger 2,9kg dogurdu yiyenlerim suan 12 yasindalar :) Onlar cift yumurta ikizleri ve dogal yoldan oldu yengemin tarafta ikizlik var bir birini pek benzemez 😍 aaa bide yengem masallah kendi dogam yapti sezeryan degil yasi o zaman 35 flandi

Var cnm benim oz yengem ikiz kiz dogurdu buyuk abimin kizlari biri 3kg diger 2,9kg dogurdu yiyenlerim suan 12 yasindalar :) Onlar cift yumurta ikizleri ve dogal yoldan oldu yengemin tarafta ikizlik var bir birini pek benzemez 😍 aaa bide yengem masallah kendi dogam yapti sezeryan degil yasi o zaman 35 flandi
Maşallah yengene😊 ne yemiş ne içmiş nasıl taşımış kızlarını.. ben minyon tipliyim ben de yer kalmaz o kilolara kadar diyorum ama belli de olmaz bu işler😅

Yumurta kesinlikle cok faydali proteindir cnm her sabah 2-3 adet yumurta yemeye calis yaninda bol beyaz peynir. Ben etli yemekleri de cok severim ve nerdeyse her aksam et yemekleri yiyorum cok sukur memleketten kuzenim dana, kuzu et getirmisti ☺ burda et fiyat pahali her gun yiyemezdim. Insallah uluslar arasi ucus acilirsa haziranda annem gelirse yine memleketten tek istegim dana kuzu etdir 🤣
peynir yiyodum zaten daha da artirdim bakalim. etli yemekleri bende seviyorum yiyorum da aslında hep ama niye boyle oldu bebegin gelisimi bilemedim acikcasi. insallah bu yediklerim bundan sonrasinda ise yarar bakalim. sen de yemeye calis evet hepimizin yemesi lazim aslinda. :KK45:

Kızlar inşallah Temmuz sonu gibi Doğum yapacağım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah.
Bir şey sormak istiyorum. Benim Bebek bi gün çok hareket ediyor bi gün sakin mesela 2,3 gün üst üste deli gibi hareket ediyor iki üç gün sakin duruyor sabahtan akşama kadar bi kaç ufacık hareket hissettim. Bugün doktordaydım dün de az kayınvalidemlerdeydik acaba yoruldum ondan mı diyorum ama geçen gün temizlik yaptım o gün deli gibi hareket etti. Bizim çocuk mu dengesiz anlamadım. Sizin de böyle oluyor mu?
Bi de bi daha ki ay kontrole gidene kadar aklımda hep acaba iyi mi diye düşünüyorum. Tek manyak ben değilimdir inşallah 😂
Canım burada bu konuda en çok yorum yapanlardan biriyim. Çünkü tarif ettiğin bebek adeta benim kızım 🤣 üç gün çok sakinse iki gün aşırı hareketli. Sakin olduğu günler surekli elim karnimda hareket ediyor mu diye. Böyle adeta zoraki kımıldiyor. Azıcık kimildayinca bile içim rahat ediyor. Diyorum yakında disko yaptigin günler gelecek. Heralde içeride üç dört gün enerji topluyor sonra disko yapıyor 😅 hep diyorum eşime ben bu kızdan hiç bir şey anlamadım 🤷🤣 sakin bir bebek desem olmaz hareketli bir bebek desem olmaz 😅

Ayyy darısı başımıza bunları duyunca nasıl mutlu oluyorum 😍😍 bizim ikizlerin biri 28 haftalık biri 35 de doğdu ama hepsi minnaktı 😂

Back