Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Inşallah güzel haberler alıp eksiklerini keyifle tamamlarsin

ay benim de gecti sag tarafımdaki agri dun çok şükür

kizlar ozellikle yediginiz seyler varmi? kilo aldirmak icin bebege neler yemek lazim? doktorum protein agirlikli beslen bu ara dedi bana gobek cevresi geriden geliyor diye. yumurtayi ikiye cikardim sabahlari, sütu artirdim, muz pekmez kuruyemis et yemeye calisiyorum hergun muhakkak. insallah bebisi besleyebiliyorumdur.

Doktor diyoki bu diğerinin mamalarınıda yemiş

Yumurta kesinlikle cok faydali proteindir cnm her sabah 2-3 adet yumurta yemeye calis yaninda bol beyaz peynir. Ben etli yemekleri de cok severim ve nerdeyse her aksam et yemekleri yiyorum cok sukur memleketten kuzenim dana, kuzu et getirmisti ☺ burda et fiyat pahali her gun yiyemezdim. Insallah uluslar arasi ucus acilirsa haziranda annem gelirse yine memleketten tek istegim dana kuzu etdir

Kaşar da kilo aldırıyo diye duymuştum

Normal bebiş kilosunda doğan ikizler var canım. Yakın çevremde
Var cnm benim oz yengem ikiz kiz dogurdu buyuk abimin kizlari biri 3kg diger 2,9kg dogurdu yiyenlerim suan 12 yasindalar :) Onlar cift yumurta ikizleri ve dogal yoldan oldu yengemin tarafta ikizlik var bir birini pek benzemez aaa bide yengem masallah kendi dogam yapti sezeryan degil yasi o zaman 35 flandi

Maşallah yengene ne yemiş ne içmiş nasıl taşımış kızlarını.. ben minyon tipliyim ben de yer kalmaz o kilolara kadar diyorum ama belli de olmaz bu işler

peynir yiyodum zaten daha da artirdim bakalim. etli yemekleri bende seviyorum yiyorum da aslında hep ama niye boyle oldu bebegin gelisimi bilemedim acikcasi. insallah bu yediklerim bundan sonrasinda ise yarar bakalim. sen de yemeye calis evet hepimizin yemesi lazim aslinda.

Canım burada bu konuda en çok yorum yapanlardan biriyim. Çünkü tarif ettiğin bebek adeta benim kızım üç gün çok sakinse iki gün aşırı hareketli. Sakin olduğu günler surekli elim karnimda hareket ediyor mu diye. Böyle adeta zoraki kımıldiyor. Azıcık kimildayinca bile içim rahat ediyor. Diyorum yakında disko yaptigin günler gelecek. Heralde içeride üç dört gün enerji topluyor sonra disko yapıyor hep diyorum eşime ben bu kızdan hiç bir şey anlamadım sakin bir bebek desem olmaz hareketli bir bebek desem olmaz

Ayyy darısı başımıza bunları duyunca nasıl mutlu oluyorum bizim ikizlerin biri 28 haftalık biri 35 de doğdu ama hepsi minnaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…