Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bizde bugün kontrole gittik. Kızlar iyiymiş çok şükür 28+0 olduk fakat ultrasonda 29 haftalık dedi doktor kiloları da 1246&1289 muş.şimdi bu kilolar 28 hasftalığa göre mi 29 hastalığa göre mi az mı çok mu bilemedim. Kan uyuşmazlığı iğnesini oldum ve kan değerlerim çok düştüğü için kan serumu yazdı doktor. Bizde durumlar bu kadar

sıkıntı olsa söylerdi canım doktor seninkilerin kilosu baya yakın birbirine benim dün biri 25+6 857 gram biri 26+4 950 gr çıktı biri daha tospik sanırım

sıkıntı olsa söylerdi canım doktor seninkilerin kilosu baya yakın birbirine benim dün biri 25+6 857 gram biri 26+4 950 gr çıktı biri daha tospik sanırım
İki kız olan senindi demi bence aynı cinsiyet olanlarda fark çok olmuyor gibi. O haftalar bende kontrole gitmiştim 840 biri diğeri de 920 idi ama yine sata göre öndelerdi yani 17 -18 günde yaklaşık 400 gram almişlar tabi doğru ölçüm olduysa.

yok canım 2 erkek benim B Babydust80 un 2 kızdı sanırım benim 25+6 olan tam günündeydi diğeri önden gidiyo sıpa sanki peşinden kovalayan var gününde büyü iştedoğrudur sanırım ölçüm

Allah hepsine sağlıklı hayırlı ömür versin ben yanlış hatırladım demek ki. zayıf kalmasınlar da biraz önde gitseler de olur

Masallah kizlara benim biri 1270 digeri 1100 cikti doktor buyuk olani biraz onde dedi ama hic onemli degil dedi. Hic merak etme tatlim tompus kizlarimiz olsun insallah

Amin canım amin arada çok fark açılmasında doktor dert etmiyo bende etmiyorum o yüzden
Ben ediyorum seninkiler de benimkiler gibi fark biraz açık aslında bakınca çok değil hepi topu 100-200 gr fark var. Babaları oğlana dün tembih etti biraz kardeşin yesin diye bakalım iki hafta sonra inşallah fark biraz daha düşmüş olur. Aslında bu ay kızım oğlum kadae kilo almış. 27. Haftalıktılar kızım 1020 oğlum 1200 dü. Kız 480 gr oğlan 470 gr almış. Bir öncekinde oğlan çok almıştı. Bir önceki ay kız 450 gr almıştı oğlan 550 gr almıştı. Oğlan bu ay aslında alımı düşürmüş bu ay fark 180 gr.

Masallah kizlara benim biri 1270 digeri 1100 cikti doktor buyuk olani biraz onde dedi ama hic onemli degil dedi. Hic merak etme tatlim tompus kizlarimiz olsun insallah
Maşallah ya şuan ikizlerimiz, tek bebekler gibi gidiyor ben 32 de gideceğim yine düşme olmamışsa tamamdır inşallah perinatoloji ikizler 28. 30. Haftalara kadar tek bebek gibi geliyorlar. 30 dan sonra rahim iki bebeği besleyemezse kilo alımı düşer demişti. Dua ediyorum inşallah yavaşlamazlar

Maşallah prenseslere benimkilerde o kadar ara yok olsa doktor derdi 50 60 gram fark var dedi kendisi doçent ölçülerinde yanılma olmaz diye ümit ediyorum sağlıklı olsunlar da kilo doğduktan sonra da alırlar zaten bizim aile iki taraftanda baya tombiş genlerden kurtulamazlar

Aynen öyle 30 dan sonra yediklerimize de dikkat etmek gerekir çok daha hızlı büyüyecekler onlara yetecek gıdalar tüketmeliyiz benim şimdiden kan değerleri 7 ye düştü geri düzeltebilirim inşallah.

Aynen öyle 30 dan sonra yediklerimize de dikkat etmek gerekir çok daha hızlı büyüyecekler onlara yetecek gıdalar tüketmeliyiz benim şimdiden kan değerleri 7 ye düştü geri düzeltebilirim inşallah.
Benim şu iki hafta boyunca toplam 500 gr almaları gerekiyor uygulama öyle diyor. Haftada 40 gr kilo alırken bu hafta 250 gr almaları gerekiyormuş. Sağlıkla, sıhatle gelsinler vede zamanında pekmez, keçiboynuzu, yeşil mercimek, semizotu bunlar kan yapar.

İnşallah alırlar ama o kadar alacak olsalar bizde tek bebek kilosunda dogururduk bence benim doktor 3 kilo üstü ikiz yakın zamanda doğum yaptırdı hatta onları görünce bi heveslendim belki 3 kilo olurlar diye pekmezi düzenli tuketmeye yeni başladım dediğin diğer gıdalari da tüketmeye gayret edeceğim

ayni seyi bende hep dusunuyorum. mesela pzt ve sali baya hareketliydi, dun ve bugun daha sakin arada vuruyo donuyo onlari hissedince rahatliyorum mesela. sanirim keyiflerine düşkün olucaklar

Normal bebiş kilosunda doğan ikizler var canım. Yakın çevremde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…