- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.261
bacakta çok kas varya korktum acımıyomuBen en başından beri kol ve göbekten yapıyordum artık göbek çok acıyor bacaga da geçtim
sıkıntı olsa söylerdi canım doktor seninkilerin kilosu baya yakın birbirine benim dün biri 25+6 857 gram biri 26+4 950 gr çıktıBizde bugün kontrole gittik. Kızlar iyiymiş çok şükür 28+0 olduk fakat ultrasonda 29 haftalık dedi doktor kiloları da 1246&1289 muş.şimdi bu kilolar 28 hasftalığa göre mi 29 hastalığa göre miaz mı çok mu bilemedim. Kan uyuşmazlığı iğnesini oldum ve kan değerlerim çok düştüğü için kan serumu yazdı doktor. Bizde durumlar bu kadar
İki kız olan senindi demisıkıntı olsa söylerdi canım doktor seninkilerin kilosu baya yakın birbirine benim dün biri 25+6 857 gram biri 26+4 950 gr çıktıbiri daha tospik sanırım
yok canım 2 erkek benim B Babydust80 un 2 kızdı sanırımİki kız olan senindi demibence aynı cinsiyet olanlarda fark çok olmuyor gibi. O haftalar bende kontrole gitmiştim 840 biri diğeri de 920 idi ama yine sata göre öndelerdi yani 17 -18 günde yaklaşık 400 gram almişlar tabi doğru ölçüm olduysa.
Allah hepsine sağlıklı hayırlı ömür versin ben yanlış hatırladım demek ki.yok canım 2 erkek benim B Babydust80 un 2 kızdı sanırımbenim 25+6 olan tam günündeydi diğeri önden gidiyo sıpa sanki peşinden kovalayan var gününde büyü işte doğrudur sanırım ölçüm
Acıyor ama diğer yerleri dinlendirmek açısından iyi oldu az kaldı sabır diyorum yaparken hepbacakta çok kas varya korktum acımıyomu
Bende koldan başlayayım o zaman canım göbeğim çürüycek yakında yoksaAcıyor ama diğer yerleri dinlendirmek açısından iyi oldu az kaldı sabır diyorum yaparken hep
Amin canım amin arada çok fark açılmasında doktor dert etmiyo bende etmiyorum o yüzdenAllah hepsine sağlıklı hayırlı ömür versin ben yanlış hatırladım demek ki.zayıf kalmasınlar da biraz önde gitseler de olur
Masallah kizlaraBizde bugün kontrole gittik. Kızlar iyiymiş çok şükür 28+0 olduk fakat ultrasonda 29 haftalık dedi doktor kiloları da 1246&1289 muş.şimdi bu kilolar 28 hasftalığa göre mi 29 hastalığa göre miaz mı çok mu bilemedim. Kan uyuşmazlığı iğnesini oldum ve kan değerlerim çok düştüğü için kan serumu yazdı doktor. Bizde durumlar bu kadar
Ben ediyorumAmin canım amin arada çok fark açılmasında doktor dert etmiyo bende etmiyorum o yüzden
Maşallah ya şuan ikizlerimiz, tek bebekler gibi gidiyor ben 32 de gideceğim yine düşme olmamışsa tamamdır inşallahMasallah kizlarabenim biri 1270 digeri 1100 cikti doktor buyuk olani biraz onde dedi ama hic onemli degil dedi. Hic merak etme tatlim tompus kizlarimiz olsun insallah
Önce bi kola başla göbüş rahatlasın canımBende koldan başlayayım o zaman canım göbeğim çürüycek yakında yoksaolmadı bacağa da geçerim
Maşallah prenseslereMasallah kizlarabenim biri 1270 digeri 1100 cikti doktor buyuk olani biraz onde dedi ama hic onemli degil dedi. Hic merak etme tatlim tompus kizlarimiz olsun insallah
Aynen öyle 30 dan sonra yediklerimize de dikkat etmek gerekir çok daha hızlı büyüyecekler onlara yetecek gıdalar tüketmeliyiz benim şimdiden kan değerleri 7 ye düştü geri düzeltebilirim inşallah.Maşallah ya şuan ikizlerimiz, tek bebekler gibi gidiyor ben 32 de gideceğim yine düşme olmamışsa tamamdır inşallahperinatoloji ikizler 28. 30. Haftalara kadar tek bebek gibi geliyorlar. 30 dan sonra rahim iki bebeği besleyemezse kilo alımı düşer demişti. Dua ediyorum inşallah yavaşlamazlar
Benim şu iki hafta boyunca toplam 500 gr almaları gerekiyor uygulama öyle diyor. Haftada 40 gr kilo alırken bu hafta 250 gr almaları gerekiyormuş. Sağlıkla, sıhatle gelsinler vede zamanındaAynen öyle 30 dan sonra yediklerimize de dikkat etmek gerekir çok daha hızlı büyüyecekler onlara yetecek gıdalar tüketmeliyiz benim şimdiden kan değerleri 7 ye düştü geri düzeltebilirim inşallah.
İnşallah alırlar ama o kadar alacak olsalar bizde tek bebek kilosunda dogururduk benceBenim şu iki hafta boyunca toplam 500 gr almaları gerekiyor uygulama öyle diyor. Haftada 40 gr kilo alırken bu hafta 250 gr almaları gerekiyormuş. Sağlıkla, sıhatle gelsinler vede zamanındapekmez, keçiboynuzu, yeşil mercimek, semizotu bunlar kan yapar.
ayni seyi bende hep dusunuyorum. mesela pzt ve sali baya hareketliydi, dun ve bugun daha sakin arada vuruyo donuyo onlari hissedince rahatliyorum mesela. sanirim keyiflerine düşkün olucaklarKızlar inşallah Temmuz sonu gibi Doğum yapacağım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah.
Bir şey sormak istiyorum. Benim Bebek bi gün çok hareket ediyor bi gün sakin mesela 2,3 gün üst üste deli gibi hareket ediyor iki üç gün sakin duruyor sabahtan akşama kadar bi kaç ufacık hareket hissettim. Bugün doktordaydım dün de az kayınvalidemlerdeydik acaba yoruldum ondan mı diyorum ama geçen gün temizlik yaptım o gün deli gibi hareket etti. Bizim çocuk mu dengesiz anlamadım. Sizin de böyle oluyor mu?
Bi de bi daha ki ay kontrole gidene kadar aklımda hep acaba iyi mi diye düşünüyorum. Tek manyak ben değilimdir inşallah
Normal bebiş kilosunda doğan ikizler var canım. Yakın çevremdeİnşallah alırlar ama o kadar alacak olsalar bizde tek bebek kilosunda dogururduk bencebenim doktor 3 kilo üstü ikiz yakın zamanda doğum yaptırdı hatta onları görünce bi heveslendim belki 3 kilo olurlar diye pekmezi düzenli tuketmeye yeni başladım dediğin diğer gıdalari da tüketmeye gayret edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?