Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benim de dün idrar istedi biraz iltihap var dedi. Demekki ondan istedi
Sadece tek şașe yazdı onu da dün akşam içtim. Sana ne verdi nekadar kullandın? İltihabın geçti mi
Hastanede yattigimda iki tane ampisid serum taktilar canim ciktiktan sonrada cefaks 500 luk basldi kullniyorum bitcek tekrar test yptrmadim su geldigi icin suan bebek efeksiyona acik

canım benimde bugün progestan fitil kullanıyordum 2 ye çıkardı bu erken doğum riskini azaltıyor sanırım

Hepimiz zorlu yolları aşıp bu zamana kadar getirdik. Ben tekrar ilk üç aylık sürece dönüyorum. Eşim birçok şeyi devraldı yeniden. O kadar zahmet çektik şuan hiçbir şey bu zorlu süreci tamamlamaktan önemli değil. Haftaya son eksikleri alacağım. Annem kayınvalidem aldıklarını bugün yıkayıp hurca koyacaklar. Bende haftaya kendi aldıklarımı halledip, sadece yemek yapıp ayaklarımı uzatıp oturacağım. Doktorlarımız çeşitli tedbirleri de alıyor çok şükür ikiz anneleri bizim ağırlık olarak yükümüz daha fazla şuan karnımda yeni doğan bebek kilosu var ve 30. Haftadayım ne kadar çok dikkat edersek o kadar sonuca yaklaşırız. Eşimle dün konuştuk doğduklarında zahmet çekeceğimize şimdi biraz fedakarlık yaparız daha iyi olur. Bazen elimizden geleni yasakta olacağın önüne geçemeyiz. Tedbiri al takdiri Allaha bırak derler hepiniz duamdasınız inşallah kazasız belasız sıkıntısız doğum yapacağız hepimiz

Hastanede yattigimda iki tane ampisid serum taktilar canim ciktiktan sonrada cefaks 500 luk basldi kullniyorum bitcek tekrar test yptrmadim su geldigi icin suan bebek efeksiyona acik
Canım suyun geldıgını nasıl anladınız sızıntı seklınde mı gelıyor anlatır mısın bıraz

Canim sezeryan riskli derken normal doğumumu tavsiye etti birde pruloton dediğin igneyi daha once erkn dogumun olduğu icin vermiştir ciğer gelistiriciyide o yuzden mi verdi acaba cunku genelde ikiz gebeler vurulduya teklerede mi vuruluyo doktorum bana hic birsey söylemedi

Hayır böyle kalırsa zaten normal Doğum imkansız. Sezeryan da şöyle riskli Allah korusun rahmimi bile alabilirler. Erken doğum riski de böyle oluşuyor şimdi aşağıda durdukca açılma ve sıvı kaybı olabiliyormuş. Tek gebelikte te ciğer gelistirici iğne vuruluyor bu gibi durumlarda. Mesela. Benim oğlumda zaman kalmamıştı bile bu iğne için.

Canım hiç stres yapma benim de plesanta rahim agzına yakın yerde yerleşmiş ve hala yukarı çıkmadı benim Dr um kafana takacak hiç bişey yok dedi ben de aşagıda baskı hissetmiyorum sezaryen olacaz hayırlısıyla ciğer geliştirici ben de yaptırdım 12 saat arayla tedbir amaçlı erken doğum olursa ciğerleri yeterli düzeye ulaşsın diye

Amin inşallah. Sağol cevabın için

Canım suyun geldıgını nasıl anladınız sızıntı seklınde mı gelıyor anlatır mısın bıraz
Canim banyoya el yikamk icin girmstim bi baktim biseyler akiyo bacaklarimdan esofman filn hep islndi tutmaya calistim tutamadim anladim hemn bebegin suyu bir bardk kdr geldi hemen doktrumu aradim gel dedi gittik biraz azalmis ama suanki yetrli dedi o gun hastanede yattim nst filn takip edildi

Su gelmesi bazende sizinti gibi olabiliyormus kizlar cok dikkat edin ozellikle enfeksiyon tetikliyormus

2 gündür camasırım su gibi ıslanıyor canım bazen avuc içi kadar bazen daha az. Doktorumla görüştüm takip et dedi bakalım yarın gidicem olmadı

Kızlar inşallah Temmuz sonu gibi Doğum yapacağım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah.
Bir şey sormak istiyorum. Benim Bebek bi gün çok hareket ediyor bi gün sakin mesela 2,3 gün üst üste deli gibi hareket ediyor iki üç gün sakin duruyor sabahtan akşama kadar bi kaç ufacık hareket hissettim. Bugün doktordaydım dün de az kayınvalidemlerdeydik acaba yoruldum ondan mı diyorum ama geçen gün temizlik yaptım o gün deli gibi hareket etti. Bizim çocuk mu dengesiz anlamadım. Sizin de böyle oluyor mu?
Bi de bi daha ki ay kontrole gidene kadar aklımda hep acaba iyi mi diye düşünüyorum. Tek manyak ben değilimdir inşallah

Aynı durum iki gün önce bana da oldu temizlik yaptığım gün çok hareketliydiler ertesi gün bir kaç kere hareket ettiler hatta o gün hep kendimi dinledim yok hareket gündüz hiç olmadı gibiydi gece bir iki hissedince rahatlamıştim. Bence normal bir durum bir günleri diğer günlerini tutmuyor ben artık sadece az da olsa hissettim mi ona bakıyorum. Gün içerisinde hafifte olsa hissettiysem bana yetiyor.

Yani bugün doktora gittim gayet iyi dedi. Sordum bi gün çok hareket ediyor bi gün az diye, bizim gibi onlarda bi gün keyifli bi gün keyifsiz olurlar dedi. İşte ama gel bi de bana sor. Ben de erkek işte doktor da olsa rahat dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…