- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.221
Hastanede yattigimda iki tane ampisid serum taktilar canim ciktiktan sonrada cefaks 500 luk basldi kullniyorum bitcek tekrar test yptrmadim su geldigi icin suan bebek efeksiyona acikBenim de dün idrar istedi biraz iltihap var dedi. Demekki ondan istedi
Sadece tek şașe yazdı onu da dün akşam içtim. Sana ne verdi nekadar kullandın? İltihabın geçti mi
canım benimde bugün progestan fitil kullanıyordum 2 ye çıkardı bu erken doğum riskini azaltıyor sanırımSelam kızlar. Nihayet bende 23.haftadan sonra gittim 29+5 oldum elhamdülillah{oğlumun doğduğu haftayı geçtik} .
1500gr olduk. Bebeğin eşi aşağıda plasenta priva dedi de kurcalamadım İnternette. Korkutmak istemiyorum kendimi.. Varsa sizde de böyle olan, içimi rahatlatirsaniz sevinirim. Alt tarafta bir baskı sanci vs hissetmiyorum. Sadece idrara sıkışıklık durumu tekrar başladı. Doktor sadece sola yat dedi, dinlen ve su bol iç dedi. "Böyle kalırsa sezeryanin riskli olur dedi!? dönmesini istiyoruz dedi."Ciğer gelistirici iğneyi bende dün sabah ve akşam vurdum. 2 hafta sonra Gel dedi..
Bide pruloton iğne verdi 2 tane hafta da bir vuracam. Bu erken doğum olmasın diye ydi degilmi kızlar??
Babydust80 benim de dediğin ağrıdan ara ara oluyor bende kas ve bağların genişlemesine veriyorum ağrı sürmedikce korkulacak bir durum değildir diye düşünüyorum.
Hastanede yattigimda iki tane ampisid serum taktilar canim ciktiktan sonrada cefaks 500 luk basldi kullniyorum bitcek tekrar test yptrmadim su geldigi icin suan bebek efeksiyona acik
Canım suyun geldıgını nasıl anladınız sızıntı seklınde mı gelıyor anlatır mısın bırazHastanede yattigimda iki tane ampisid serum taktilar canim ciktiktan sonrada cefaks 500 luk basldi kullniyorum bitcek tekrar test yptrmadim su geldigi icin suan bebek efeksiyona acik
canım benimde bugün progestan fitil kullanıyordum 2 ye çıkardı bu erken doğum riskini azaltıyor sanırım
sanırım sadece ikiz olduğu için nolur nolmaz diye çıkardı önümüzdeki 10 hafta önemli kalmaları gerek dedi. Şükür bir riskten bahsetmediBir risk mi gördü de 2ye çıkardı senin doktor? Senin de ikizdi değil mi
Canim sezeryan riskli derken normal doğumumu tavsiye etti birde pruloton dediğin igneyi daha once erkn dogumun olduğu icin vermiştir ciğer gelistiriciyide o yuzden mi verdi acabaSelam kızlar. Nihayet bende 23.haftadan sonra gittim 29+5 oldum elhamdülillah{oğlumun doğduğu haftayı geçtik} .
1500gr olduk. Bebeğin eşi aşağıda plasenta priva dedi de kurcalamadım İnternette. Korkutmak istemiyorum kendimi.. Varsa sizde de böyle olan, içimi rahatlatirsaniz sevinirim. Alt tarafta bir baskı sanci vs hissetmiyorum. Sadece idrara sıkışıklık durumu tekrar başladı. Doktor sadece sola yat dedi, dinlen ve su bol iç dedi. "Böyle kalırsa sezeryanin riskli olur dedi!? dönmesini istiyoruz dedi."Ciğer gelistirici iğneyi bende dün sabah ve akşam vurdum. 2 hafta sonra Gel dedi..
Bide pruloton iğne verdi 2 tane hafta da bir vuracam. Bu erken doğum olmasın diye ydi degilmi kızlar??
Babydust80 benim de dediğin ağrıdan ara ara oluyor bende kas ve bağların genişlemesine veriyorum ağrı sürmedikce korkulacak bir durum değildir diye düşünüyorum.
sanırım sadece ikiz olduğu için nolur nolmaz diye çıkardı önümüzdeki 10 hafta önemli kalmaları gerek dedi. Şükür bir riskten bahsetmedi
Canim sezeryan riskli derken normal doğumumu tavsiye etti birde pruloton dediğin igneyi daha once erkn dogumun olduğu icin vermiştir ciğer gelistiriciyide o yuzden mi verdi acabacunku genelde ikiz gebeler vurulduya teklerede mi vuruluyo doktorum bana hic birsey söylemedi
Canım hiç stres yapma benim de plesanta rahim agzına yakın yerde yerleşmiş ve hala yukarı çıkmadı benim Dr um kafana takacak hiç bişey yok dedi ben de aşagıda baskı hissetmiyorum sezaryen olacaz hayırlısıyla ciğer geliştirici ben de yaptırdım 12 saat arayla tedbir amaçlı erken doğum olursa ciğerleri yeterli düzeye ulaşsın diyeSelam kızlar. Nihayet bende 23.haftadan sonra gittim 29+5 oldum elhamdülillah{oğlumun doğduğu haftayı geçtik} .
Canım hiç stres yapma benim de plesanta rahim agzına yakın yerde yerleşmiş ve hala yukarı çıkmadı benim Dr um kafana takacak hiç bişey yok dedi ben de aşagıda baskı hissetmiyorum sezaryen olacaz hayırlısıyla ciğer geliştirici ben de yaptırdım 12 saat arayla tedbir amaçlı erken doğum olursa ciğerleri yeterli düzeye ulaşsın diye
Insallah canimAllah korusun. Inşallah 36tiyi selametle bitirirsin ondan sonra. Allah kerim
Canim banyoya el yikamk icin girmstim bi baktim biseyler akiyo bacaklarimdan esofman filn hep islndi tutmaya calistim tutamadim anladim hemn bebegin suyu bir bardk kdr geldi hemen doktrumu aradim gel dedi gittik biraz azalmis ama suanki yetrli dedi o gun hastanede yattim nst filn takip edildiCanım suyun geldıgını nasıl anladınız sızıntı seklınde mı gelıyor anlatır mısın bıraz
2 gündür camasırım su gibi ıslanıyor canım bazen avuc içi kadar bazen daha az. Doktorumla görüştüm takip et dedi bakalım yarın gidicem olmadıCanim banyoya el yikamk icin girmstim bi baktim biseyler akiyo bacaklarimdan esofman filn hep islndi tutmaya calistim tutamadim anladim hemn bebegin suyu bir bardk kdr geldi hemen doktrumu aradim gel dedi gittik biraz azalmis ama suanki yetrli dedi o gun hastanede yattim nst filn takip edildi
Bencede kontrol et devam ederse hic zaman kaybetme canim git2 gündür camasırım su gibi ıslanıyor canım bazen avuc içi kadar bazen daha az. Doktorumla görüştüm takip et dedi bakalım yarın gidicem olmadı
Aynı durum iki gün önce bana da oldu temizlik yaptığım gün çok hareketliydiler ertesi gün bir kaç kere hareket ettiler hatta o gün hep kendimi dinledim yok hareket gündüz hiç olmadı gibiydi gece bir iki hissedince rahatlamıştim. Bence normal bir durum bir günleri diğer günlerini tutmuyor ben artık sadece az da olsa hissettim mi ona bakıyorum. Gün içerisinde hafifte olsa hissettiysem bana yetiyor.Kızlar inşallah Temmuz sonu gibi Doğum yapacağım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah.
Bir şey sormak istiyorum. Benim Bebek bi gün çok hareket ediyor bi gün sakin mesela 2,3 gün üst üste deli gibi hareket ediyor iki üç gün sakin duruyor sabahtan akşama kadar bi kaç ufacık hareket hissettim. Bugün doktordaydım dün de az kayınvalidemlerdeydik acaba yoruldum ondan mı diyorum ama geçen gün temizlik yaptım o gün deli gibi hareket etti. Bizim çocuk mu dengesiz anlamadım. Sizin de böyle oluyor mu?
Bi de bi daha ki ay kontrole gidene kadar aklımda hep acaba iyi mi diye düşünüyorum. Tek manyak ben değilimdir inşallah
Yani bugün doktora gittim gayet iyi dedi. Sordum bi gün çok hareket ediyor bi gün az diye, bizim gibi onlarda bi gün keyifli bi gün keyifsiz olurlar dedi. İşte ama gel bi de bana sor. Ben de erkek işte doktor da olsa rahat dedimAynı durum iki gün önce bana da oldu temizlik yaptığım gün çok hareketliydiler ertesi gün bir kaç kere hareket ettiler hatta o gün hep kendimi dinledim yok hareket gündüz hiç olmadı gibiydi gece bir iki hissedince rahatlamıştim. Bence normal bir durum bir günleri diğer günlerini tutmuyor ben artık sadece az da olsa hissettim mi ona bakıyorum. Gün içerisinde hafifte olsa hissettiysem bana yetiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?