- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.201
hadi inşallah canım hedef 38Merhaba kızlar Dün akşam göbek deliğin yan tarafında kas ağırım başladı. Ne zaman oturup kalksam hareket etsem ordaki kasım ağırıyordu. Bugün sabah zaten randevum vardı gittim erkenden doktor kasılma olmasın diye nst'ye yönlendirdi çok korktum şükür sancım çıkmadı. Sonra bebişlere baktık çok şükür iyiler biri 1270gram diğeri 1100 gram olmuşlar. Ilk defa birini ağazini açıp esnediğini gördüm :) Doktor emin olmak için alttan baktı açılma var mı diye şükür o da iyidi. Ama o ağrım nedene tam olarak bilemedi kas ağırı olabilir dedi. Sonra 75lık şeker yüklemesi yaptırdım sonuçunu henüz bilmiyorum bide kan tahlil idrar kültür verdik her ihtimala karşı enfeksyonda olabilir dedi bakalım inşallah birşey yoktur. Yanı benim gibi kas ağırı yaşiyan var mı acaba diye merak ettim daha dün akşam başladı. Hasteneden sonra ağrım biraz azaldı artık dinleniyorum. Aaa bide ikizlerde 34.haftadan 37.haftaya kadar bekleyebiliriz dedi. Hayırlısı inşallah zor döneme girdik galiba
Çorap giy canım hiç çıkarma. Ben çorapla yaşıyorum gece gündüz. Doğuma bile götüreceğim. Terliksiz gezme evin içinde yada patik çorap giy geçsin.Senin agrin ignedendir cnm benim ignem yok ama simdi geriye donup dusundum de ben karnimi usutmus olabilirim surekle yaglayip acik gezdim evin icinde ve gercekten usmekten kasim agirmis. Sizde kizlar gobeginizi benim gibi usutmeyniz dikkkat edin
yaklasik 3 4 gundur bende de var gobek deligimin hizasinda sag tarafta. agri gibi de dokununca aciyor gibide ama daha cok oturup kalkarken oluyor. bende kas agrisi gibi dusunuyorum.Merhaba kızlar Dün akşam göbek deliğin yan tarafında kas ağırım başladı. Ne zaman oturup kalksam hareket etsem ordaki kasım ağırıyordu. Bugün sabah zaten randevum vardı gittim erkenden doktor kasılma olmasın diye nst'ye yönlendirdi çok korktum şükür sancım çıkmadı. Sonra bebişlere baktık çok şükür iyiler biri 1270gram diğeri 1100 gram olmuşlar. Ilk defa birini ağazini açıp esnediğini gördüm :) Doktor emin olmak için alttan baktı açılma var mı diye şükür o da iyidi. Ama o ağrım nedene tam olarak bilemedi kas ağırı olabilir dedi. Sonra 75lık şeker yüklemesi yaptırdım sonuçunu henüz bilmiyorum bide kan tahlil idrar kültür verdik her ihtimala karşı enfeksyonda olabilir dedi bakalım inşallah birşey yoktur. Yanı benim gibi kas ağırı yaşiyan var mı acaba diye merak ettim daha dün akşam başladı. Hasteneden sonra ağrım biraz azaldı artık dinleniyorum. Aaa bide ikizlerde 34.haftadan 37.haftaya kadar bekleyebiliriz dedi. Hayırlısı inşallah zor döneme girdik galiba
aynen cnm tam benim agrim ayni oyle. Sende usutmus olabilirsin yani gobegini sicak sar cnm.yaklasik 3 4 gundur bende de var gobek deligimin hizasinda sag tarafta. agri gibi de dokununca aciyor gibide ama daha cok oturup kalkarken oluyor. bende kas agrisi gibi dusunuyorum.
corap hep giyiyom cnm Benim hatam her aksam gobegimi yaglarken cok fazla acikta biraktim yani gobegimi usuttum. Bu durumda ordaki kaslarim sertlesmis olabilir. Lutfen karnizi fazla disara cikarmyin derimÇorap giy canım hiç çıkarma. Ben çorapla yaşıyorum gece gündüz. Doğuma bile götüreceğim. Terliksiz gezme evin içinde yada patik çorap giy geçsin.
Aynen canim üşütmedendir benim de gece açılıyo farkinda olmadan pijamalarin lastikleri sıktığı icin aşağı indiriyorum karnim açılıyo farkına varmadan ve hemen karin ağrısı yapiyo dikkat etmek gerekir doktr kontrolunun sorunsuz geçmesine sevindim masallah kuzularina ınsallah sağlıkla vakitlerinde gelirlercorap hep giyiyom cnm Benim hatam her aksam gobegimi yaglarken cok fazla acikta biraktim yani gobegimi usuttum. Bu durumda ordaki kaslarim sertlesmis olabilir. Lutfen karnizi fazla disara cikarmyin derim
Ay cnm uyurken kesinlikle usutebilyorsun. Istersen bir tane genis gecelik al en azindan lastigi karni sikmaz ve gobek disarda kalmazAynen canim üşütmedendir benim de gece açılıyo farkinda olmadan pijamalarin lastikleri sıktığı icin aşağı indiriyorum karnim açılıyo farkına varmadan ve hemen karin ağrısı yapiyo dikkat etmek gerekir doktr kontrolunun sorunsuz geçmesine sevindim masallah kuzularina ınsallah sağlıkla vakitlerinde gelirler
Bazen annemden giyiyorum zatenAy cnm uyurken kesinlikle usutebilyorsun. Istersen bir tane genis gecelik al en azindan lastigi karni sikmaz ve gobek disarda kalmaz
Eşimin pijamalarını giyiyorum. Dedikleri gibi lastikler iz yapıyor ve acıtıyor.Bazen annemden giyiyorum zatenbenim ellerim ve ayaklarim cok ateşleniyo gece hic yorgan altina sokamiyorum yaa
Canım zaten yaşam sınırını geçmiş çok şükür zamanında doğar inşallah bu bebeğinSelam kızlar. Nihayet bende 23.haftadan sonra gittim 29+5 oldum elhamdülillah{oğlumun doğduğu haftayı geçtik} .
1500gr olduk. Bebeğin eşi aşağıda plasenta priva dedi de kurcalamadım İnternette. Korkutmak istemiyorum kendimi.. Varsa sizde de böyle olan, içimi rahatlatirsaniz sevinirim. Alt tarafta bir baskı sanci vs hissetmiyorum. Sadece idrara sıkışıklık durumu tekrar başladı. Doktor sadece sola yat dedi, dinlen ve su bol iç dedi. "Böyle kalırsa sezeryanin riskli olur dedi!? dönmesini istiyoruz dedi."Ciğer gelistirici iğneyi bende dün sabah ve akşam vurdum. 2 hafta sonra Gel dedi..
Bide pruloton iğne verdi 2 tane hafta da bir vuracam. Bu erken doğum olmasın diye ydi degilmi kızlar??
Babydust80 benim de dediğin ağrıdan ara ara oluyor bende kas ve bağların genişlemesine veriyorum ağrı sürmedikce korkulacak bir durum değildir diye düşünüyorum.
Evet canim o igne cok etkili kullan .. banada 14.haftada plasenta previa tanisi kondu kanamam olmustu 30.haftamda dondu canim cok sukur o prblemim yok artik bebegim tersti oda dondu sukur tek skntim erken suyum gldi 1 cm aciklik var hic korkma nettende hic bakma o kadar korkutucu syler vrki bol dua et duzelir insallah.. bide doktorun perinatolog mu?Selam kızlar. Nihayet bende 23.haftadan sonra gittim 29+5 oldum elhamdülillah{oğlumun doğduğu haftayı geçtik} .
1500gr olduk. Bebeğin eşi aşağıda plasenta priva dedi de kurcalamadım İnternette. Korkutmak istemiyorum kendimi.. Varsa sizde de böyle olan, içimi rahatlatirsaniz sevinirim. Alt tarafta bir baskı sanci vs hissetmiyorum. Sadece idrara sıkışıklık durumu tekrar başladı. Doktor sadece sola yat dedi, dinlen ve su bol iç dedi. "Böyle kalırsa sezeryanin riskli olur dedi!? dönmesini istiyoruz dedi."Ciğer gelistirici iğneyi bende dün sabah ve akşam vurdum. 2 hafta sonra Gel dedi..
Bide pruloton iğne verdi 2 tane hafta da bir vuracam. Bu erken doğum olmasın diye ydi degilmi kızlar??
Babydust80 benim de dediğin ağrıdan ara ara oluyor bende kas ve bağların genişlemesine veriyorum ağrı sürmedikce korkulacak bir durum değildir diye düşünüyorum.
Evet canim o igne cok etkili kullan .. banada 14.haftada plasenta previa tanisi kondu kanamam olmustu 30.haftamda dondu canim cok sukur o prblemim yok artik bebegim tersti oda dondu sukur tek skntim erken suyum gldi 1 cm aciklik var hic korkma nettende hic bakma o kadar korkutucu syler vrki bol dua et duzelir insallah.. bide doktorun perinatolog mu?
Canım zaten yaşam sınırını geçmiş çok şükür zamanında doğar inşallah bu bebeğin
Bu durumlarda perinatolog dogum yptrmasi daha iyi canim ama olsun doktorun iyiyse sknti olmaz insallah yok canim plasenta duzeldikten sonra idrar enfeksiyonu gelismis ondn olmusYok hayır değil Malesef. Bulunduğum yerde kadın doğum doktoru çok kısıtlı bir de bu virüs çıktı hepsi herzaman hasta almıyor.
Peki senin suyunun gelmesi eşinin aşağıda olmasından sebeb mi?
canım bebişin iyi olmasına sevindim. korkma ilk oğlun gibi olmayacak haftasını tamamlayacak paşa. diğer durumlarına gelince kanaman yoksa, baskın yoksa bu çok iyi . kendine oldukça dikkat et. açılmaya sebep olmadıkça tedirgin olacak durum yok zaten sen tecrübelisin bize göre . pruloton benim kankam. kendi kadın doğumcum ile resmen 18 hafta savaştım. gerek yok vurulma dedi merkezim de biz önlem amaçlı veriyoruz. erken doğum riskini azaltıyor dedi. bende haftada bir aldım. merkezim bu hafta vurul 32 ye geçince bırak demişti ama kadın ısrarla yazmıyor :))) zaten virüs yüzünden aksadı . bu hafta bırakmış oldum. için rahat vurul önlem amaçlı da vuruluyor. benim merkez sizinkilere göre biraz daha ayrıntıcı çıktı. ciğeride vuruldum en azından kafam rahat.Selam kızlar. Nihayet bende 23.haftadan sonra gittim 29+5 oldum elhamdülillah{oğlumun doğduğu haftayı geçtik} .
canım benim hiç ayağı kalkma inşallah az kaldı 5 6 hafta daha geçse minik bey o zaman rahat rahat buyursun gelsin.Evet canim o igne cok etkili kullan .. banada 14.haftada plasenta previa tanisi kondu kanamam olmustu 30.haftamda dondu canim cok sukur o prblemim yok artik bebegim tersti oda dondu sukur tek skntim erken suyum gldi 1 cm aciklik var hic korkma nettende hic bakma o kadar korkutucu syler vrki bol dua et duzelir insallah.. bide doktorun perinatolog mu?
Bu durumlarda perinatolog dogum yptrmasi daha iyi canim ama olsun doktorun iyiyse sknti olmaz insallah yok canim plasenta duzeldikten sonra idrar enfeksiyonu gelismis ondn olmus
canım bebişin iyi olmasına sevindim. korkma ilk oğlun gibi olmayacak haftasını tamamlayacak paşa. diğer durumlarına gelince kanaman yoksa, baskın yoksa bu çok iyi . kendine oldukça dikkat et. açılmaya sebep olmadıkça tedirgin olacak durum yok zaten sen tecrübelisin bize göre . pruloton benim kankam. kendi kadın doğumcum ile resmen 18 hafta savaştım. gerek yok vurulma dedi merkezim de biz önlem amaçlı veriyoruz. erken doğum riskini azaltıyor dedi. bende haftada bir aldım. merkezim bu hafta vurul 32 ye geçince bırak demişti ama kadın ısrarla yazmıyor :))) zaten virüs yüzünden aksadı . bu hafta bırakmış oldum. için rahat vurul önlem amaçlı da vuruluyor. benim merkez sizinkilere göre biraz daha ayrıntıcı çıktı. ciğeride vuruldum en azından kafam rahat.
Aynen canim yatyom bol bol yapistim yatagacanım benim hiç ayağı kalkma inşallah az kaldı 5 6 hafta daha geçse minik bey o zaman rahat rahat buyursun gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?