- 5 Nisan 2018
- 562
- 917
- 103
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.181
Oyy maşallah bence de iyi kiloları. Ben en son 25+5 gittim çarşamba kan uyuşmazlık iğnesi ve kan serumu takviyesi için gideceğim. O zaman kilolari 853 - 917 idi.Bayramdan sonrada rapor için giderim.Aynı endişe bende var oğlum haftasında kızım çok az ondan eksik. Oğlum 1670 gr doktor buna çok iyi diyor bana göre değilkızım 1480 gr. Kız 5 6 gün geriden geliyor. Bunun için damarlara baktı. Tıkalı mı yoksa bebeğin yapısı mı diye yok dedi gelişim geriliği yok. Bebeği besleyen damarlar açık. Kızım çok hareketli hiç durmuyor ki babaları diyo yerleri daraldı mı hareket edemez daha iyi olur boyları aynı ama uzun ince bir fıstık olacak bizim tek bebiş değil şuan karnımda 3200 gr yük var yiğenimin doğum kilosu annem diyor saçmalama iki bebekle ne bekliyorsun 4 kilo mu doğuracaksın her birini anlamıyorlar beni. 2500 geçsinler hayırlısı ile ikisiyle eve dönmek istiyorum her anne gibi sen en son kaçıncı haftada gittin. Kiloları kaçtı.
Benimde çarşambaAynen cnm ya kimin neresi pek anlasilmiyor insallah 2 bebegimizde hareket ediyordur iyilerdir. Yarinki kontrol sabirsizla bekliyorum
Yok canım anlaşılmıyorBenimki baş aşağı olduğu için anlıyorum elimi ayağı mı olduğunu. Ayakları daha güçlü zaten de ellerini Parmaklarını napıyosa bazen içimi gıdıklıyo. Sizde yerlerini biliyosanız anlarsınız sankiikiz olunca daha eğlencelidir
Canım çok güzel kiloları inşallah o kilolarıda görürüz sağlıkla evlerimize bebeklerimizle dönerizAynı endişe bende var oğlum haftasında kızım çok az ondan eksik. Oğlum 1670 gr doktor buna çok iyi diyor bana göre değilkızım 1480 gr. Kız 5 6 gün geriden geliyor. Bunun için damarlara baktı. Tıkalı mı yoksa bebeğin yapısı mı diye yok dedi gelişim geriliği yok. Bebeği besleyen damarlar açık. Kızım çok hareketli hiç durmuyor ki babaları diyo yerleri daraldı mı hareket edemez daha iyi olur boyları aynı ama uzun ince bir fıstık olacak bizim tek bebiş değil şuan karnımda 3200 gr yük var yiğenimin doğum kilosu annem diyor saçmalama iki bebekle ne bekliyorsun 4 kilo mu doğuracaksın her birini anlamıyorlar beni. 2500 geçsinler hayırlısı ile ikisiyle eve dönmek istiyorum her anne gibi sen en son kaçıncı haftada gittin. Kiloları kaçtı.
Hayırlı zamanda gelsın ınsallah canım ya. Ciger gelıstırıcı yapıldı mı sana? Kilosu nasılAynen canimevet canim cuma gitmstim yarin tekrar gitcem bir cm acilma olmus
37. Haftaya kadar canım yani tekler gibi 3 hafta kalaya kadarCanım çok güzel kiloları inşallah o kilolarıda görürüz sağlıkla evlerimize bebeklerimizle dönerizçalışabilir raporunu kaçıncı haftaya kadar verdi doktor
Sağlıkla büyüsünler yavrularımızOyy maşallah bence de iyi kiloları. Ben en son 25+5 gittim çarşamba kan uyuşmazlık iğnesi ve kan serumu takviyesi için gideceğim. O zaman kilolari 853 - 917 idi.Bayramdan sonrada rapor için giderim.
Amin canım benim hepimizinki inşallah zamanında kucağımıza konsunCanim gozunaydin saglicakla vaktinde gelsin kuzucuklar
Doktor bugün sordu bana haberiniz olsunBenimde çarşambabiri çok aşağıya vuruyo biri çok yukarı o zaman anlıyorum sadece ortaya gelen kim hiç fikrim yok
Benim doktor hiç göbek falan demiyor. Genel kiloyu söylüyor kızım sata göre 3 gün oğluma göre 6 gün geride. Şeker in çıkmamasına sevindim canımkizlar selam. seker yuklemesi icin gittim bugun cok şükür seker cikmadi. ama kafamo kurcalayan bisey var bebegin gobek cevresi 1 hafta 10 gun kadar geriden geliyor. doktor bunun şimdilik bi skntisi olmadigini 2 hafta sonra tekrar bakmamiz gerektiğini soyledi. moralim ciddi anlamda bozuldu ama beklemek zorundayim.
Bende takılmıştım kilolarına aynı annenin faklı zamanlarda doğan çocukları gibi düşün dediSağlıkla büyüsünler yavrularımızikizlerde tek stres altında kaldığım durum bu kilo farkları yani zorluğunu görmedim çok şükür ama bu biri büyür biri geri kalır. Doğduktan sonrada böyle olursam çok yaşamam her çocuk özeldir. Kıyaslama doğru değil ama aynı anne karnında aynı besinleri alıyorlar oğlan kızınkini de yiyor o kadarda tembih ediyorum yapma öyle diyede şimdiden sallamıyor sıpa öğretmen olduğunu hatırlat canım diğer memurlarla aynı değil durumumuz bizde okullar kesin belli ama diğer memura kısıtlama kaldırsa gitmek zorunda kalır.
Bana oluyor o harekatı cnmi acıtıyor dirsek kemiğiyle indiriyor gibi.Kizlar bu bebisler tekme haric sanki eller ile itiyorlar bazen degil mi?Arada bir yerden bir sert birsey itiyor karsilikli yavas basinca indiryor size de oluyor mu?
Benim de hep öyleydi kafa önden göbek daha geriden geliyor.Doktor bunun sorun olduğunu dusunseydi bu zamana kadar birşey söylerdi bana. Sonlara doğru düzelir diye düşünüyorum ben dekizlar selam. seker yuklemesi icin gittim bugun cok şükür seker cikmadi. ama kafamo kurcalayan bisey var bebegin gobek cevresi 1 hafta 10 gun kadar geriden geliyor. doktor bunun şimdilik bi skntisi olmadigini 2 hafta sonra tekrar bakmamiz gerektiğini soyledi. moralim ciddi anlamda bozuldu ama beklemek zorundayim.
AKizlar hamile yastigi kullanan varmi??
evet ben kullanıyorum.çok rahatKizlar hamile yastigi kullanan varmi??
Yapildi canim 29.haftada .. gecen hafta 2 kiloydu canim bakalim bugun kac olmusHayırlı zamanda gelsın ınsallah canım ya. Ciger gelıstırıcı yapıldı mı sana? Kilosu nasıl
İyi iyi maşallahYapildi canim 29.haftada .. gecen hafta 2 kiloydu canim bakalim bugun kac olmus
Maşallah kuzularına annesiMerhaba kızlar Dün akşam göbek deliğin yan tarafında kas ağırım başladı. Ne zaman oturup kalksam hareket etsem ordaki kasım ağırıyordu. Bugün sabah zaten randevum vardı gittim erkenden doktor kasılma olmasın diye nst'ye yönlendirdi çok korktum şükür sancım çıkmadı. Sonra bebişlere baktık çok şükür iyiler biri 1270gram diğeri 1100 gram olmuşlar. Ilk defa birini ağazini açıp esnediğini gördüm :) Doktor emin olmak için alttan baktı açılma var mı diye şükür o da iyidi. Ama o ağrım nedene tam olarak bilemedi kas ağırı olabilir dedi. Sonra 75lık şeker yüklemesi yaptırdım sonuçunu henüz bilmiyorum bide kan tahlil idrar kültür verdik her ihtimala karşı enfeksyonda olabilir dedi bakalım inşallah birşey yoktur. Yanı benim gibi kas ağırı yaşiyan var mı acaba diye merak ettim daha dün akşam başladı. Hasteneden sonra ağrım biraz azaldı artık dinleniyorum. Aaa bide ikizlerde 34.haftadan 37.haftaya kadar bekleyebiliriz dedi. Hayırlısı inşallah zor döneme girdik galiba
Senin agrin ignedendir cnm benim ignem yok ama simdi geriye donup dusundum de ben karnimi usutmus olabilirim surekle yaglayip acik gezdim evin icinde ve gercekten usmekten kasim agirmis. Sizde kizlar gobeginizi benim gibi usutmeyniz dikkkat edinMaşallah kuzularına annesikas ağrısı değilde benimde göbek deliği etrafında ağrım oluyor. Ben iğneye bağlıyorum. Testlerin temiz çıkmış şükür şekerde yoktur canım merak etme. 38 i göreceğiz çıtayı yüksek tutun ikizler Rabbimin izniyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?