Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Oyy maşallah bence de iyi kiloları. Ben en son 25+5 gittim çarşamba kan uyuşmazlık iğnesi ve kan serumu takviyesi için gideceğim. O zaman kilolari 853 - 917 idi.Bayramdan sonrada rapor için giderim.

Yok canım anlaşılmıyor birbirlerine yakınlar çünkü sadecw kasığıma doğru yada midemin üstlerine vururlarsa anlıyorum

Canım çok güzel kiloları inşallah o kilolarıda görürüz sağlıkla evlerimize bebeklerimizle döneriz çalışabilir raporunu kaçıncı haftaya kadar verdi doktor

Canım çok güzel kiloları inşallah o kilolarıda görürüz sağlıkla evlerimize bebeklerimizle döneriz çalışabilir raporunu kaçıncı haftaya kadar verdi doktor
37. Haftaya kadar canım yani tekler gibi 3 hafta kalaya kadar inşallah canım bu haftalar iyice ye

Oyy maşallah bence de iyi kiloları. Ben en son 25+5 gittim çarşamba kan uyuşmazlık iğnesi ve kan serumu takviyesi için gideceğim. O zaman kilolari 853 - 917 idi.Bayramdan sonrada rapor için giderim.
Sağlıkla büyüsünler yavrularımız ikizlerde tek stres altında kaldığım durum bu kilo farkları yani zorluğunu görmedim çok şükür ama bu biri büyür biri geri kalır. Doğduktan sonrada böyle olursam çok yaşamam her çocuk özeldir. Kıyaslama doğru değil ama aynı anne karnında aynı besinleri alıyorlar oğlan kızınkini de yiyor o kadarda tembih ediyorum yapma öyle diyede şimdiden sallamıyor sıpa öğretmen olduğunu hatırlat canım diğer memurlarla aynı değil durumumuz bizde okullar kesin belli ama diğer memura kısıtlama kaldırsa gitmek zorunda kalır.

Benimde çarşamba biri çok aşağıya vuruyo biri çok yukarı o zaman anlıyorum sadece ortaya gelen kim hiç fikrim yok
Doktor bugün sordu bana haberiniz olsun ikisini ayırt edebiliyor musun? Anlıyorsun değil mi farklı bebek olduğunu dedi. Yerlerini bilince evet dedim.

kizlar selam. seker yuklemesi icin gittim bugun cok şükür seker cikmadi. ama kafamo kurcalayan bisey var bebegin gobek cevresi 1 hafta 10 gun kadar geriden geliyor. doktor bunun şimdilik bi skntisi olmadigini 2 hafta sonra tekrar bakmamiz gerektiğini soyledi. moralim ciddi anlamda bozuldu ama beklemek zorundayim.

Benim doktor hiç göbek falan demiyor. Genel kiloyu söylüyor kızım sata göre 3 gün oğluma göre 6 gün geride. Şeker in çıkmamasına sevindim canım

Bende takılmıştım kilolarına aynı annenin faklı zamanlarda doğan çocukları gibi düşün dedi sonra benim 4.5 kardeşimin 3 kilo doğduğunu düşününce mantıklı geldi

Benim de hep öyleydi kafa önden göbek daha geriden geliyor.Doktor bunun sorun olduğunu dusunseydi bu zamana kadar birşey söylerdi bana. Sonlara doğru düzelir diye düşünüyorum ben de

Merhaba kızlar Dün akşam göbek deliğin yan tarafında kas ağırım başladı. Ne zaman oturup kalksam hareket etsem ordaki kasım ağırıyordu. Bugün sabah zaten randevum vardı gittim erkenden doktor kasılma olmasın diye nst'ye yönlendirdi çok korktum şükür sancım çıkmadı. Sonra bebişlere baktık çok şükür iyiler biri 1270gram diğeri 1100 gram olmuşlar. Ilk defa birini ağazini açıp esnediğini gördüm :) Doktor emin olmak için alttan baktı açılma var mı diye şükür o da iyidi. Ama o ağrım nedene tam olarak bilemedi kas ağırı olabilir dedi. Sonra 75lık şeker yüklemesi yaptırdım sonuçunu henüz bilmiyorum bide kan tahlil idrar kültür verdik her ihtimala karşı enfeksyonda olabilir dedi bakalım inşallah birşey yoktur. Yanı benim gibi kas ağırı yaşiyan var mı acaba diye merak ettim daha dün akşam başladı. Hasteneden sonra ağrım biraz azaldı artık dinleniyorum. Aaa bide ikizlerde 34.haftadan 37.haftaya kadar bekleyebiliriz dedi. Hayırlısı inşallah zor döneme girdik galiba

Maşallah kuzularına annesi kas ağrısı değilde benimde göbek deliği etrafında ağrım oluyor. Ben iğneye bağlıyorum. Testlerin temiz çıkmış şükür şekerde yoktur canım merak etme. 38 i göreceğiz çıtayı yüksek tutun ikizler Rabbimin izniyle inşallah

Senin agrin ignedendir cnm benim ignem yok ama simdi geriye donup dusundum de ben karnimi usutmus olabilirim surekle yaglayip acik gezdim evin icinde ve gercekten usmekten kasim agirmis. Sizde kizlar gobeginizi benim gibi usutmeyniz dikkkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…