Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ben bir kutu şu an kullandığım var ama rapor beş kutu veriyordu hani alıp bir süre uğraşmak istemiyordum ama alamadım başka. Artvinin ilçesinde yaşıyorum. Burda bulmak daha çok sıkıntı oluyor ne yazık ki.
Belki merkezde falan vardır o kötü olmuş yaa sanırım korona tedavisinde kullandıkları için ilaç bulamıyoruz eczacın yine elindeki bitmeden bulsa aslında bide 9 kutu alabiliyosun raporla

Kizlar bu bebisler tekme haric sanki eller ile itiyorlar bazen degil mi? 😀 Arada bir yerden bir sert birsey itiyor karsilikli yavas basinca indiryor 🤣🤣 size de oluyor mu?
ben kim kimin neresi tam anlamadım ama arada dönüyolar sanırım ama tekme atınca çok fena yapıştırıyolar:KK48::KK48:

Minnaklarimm Minnaklarimm bugün kontrole gidecektin bebişler nasıl? Çalışabilir raporu alabildin mi?
Aldım canım 22 Haziran a kadar çalışabilir raporu verdi. Bebişler çok şükür iyiler. İlk kese konumlarına geri dönmüşler 😂oğlum sola geçmiş kafası yukarda ayakları tam mesene üstünde. Kızımda sağ kaburgaya kafayı dayamış. Orda bir kafa olduğunun farkındaydım 😅ikiside makat duruşu yani sezeryan kesin gibi artık zaten benim de cengaverlik niyetim yoktu 😂😂 doğum tarihi ne kadar durursalar dedi şuan 15 Haziran ı görelim dedi kan, idrar, renkli doppler den damarlara baktık. Kordona giden damarlara benim damarlara bakıldı. Açılma yok şükür 🙏 suları iyi yerleri iyi hayırlısı allahtan. Tansıyon 10/7 çıktı orda. Sadece kızım oğlumdan kilo olarak 150 200 gr eksik. 15. Haftam ile 19. Haftada aynıydılar. Sonraki iki kontrolde ilkinde 100 gr ikinci de 180 gr fark vardı bu seferde 190 gr. Kadın diyor erkek ve kız bebeklerin gelişimi farlı oluyor ama gel gör ki yüreğim anlamıyor 😂😂😂

Kizlar bu bebisler tekme haric sanki eller ile itiyorlar bazen degil mi? 😀 Arada bir yerden bir sert birsey itiyor karsilikli yavas basinca indiryor 🤣🤣 size de oluyor mu?
ben kim kimin neresi tam anlamadım ama arada dönüyolar sanırım ama tekme atınca çok fena yapıştırıyolar:KK48::KK48:
Benimki baş aşağı olduğu için anlıyorum elimi ayağı mı olduğunu. Ayakları daha güçlü zaten de ellerini Parmaklarını napıyosa bazen içimi gıdıklıyo. Sizde yerlerini biliyosanız anlarsınız sanki 🙂 ikiz olunca daha eğlencelidir 👶🏻👶🏻

Canim senin bahsettigin ağrıdan bende de oluyo arada ama benim idrar yolu enfeksiyonm var ben ondan olduğunu düşünüyorum
İdrar yolu enfeksiyonu bende de var ilaç kullandım ama geçmedi de. Bu kemiklerde olunca öyle düşünmedim. İnşallah sıkıntısız geçirseydik şu kalan zamanlarımızı hayırlısıyla

Kaşıntı içinde kızlar tahlilde değerlerim normal. Safradan şüphelendi önce bakınca yok ondan değilmiş dedi. Alerji olabilir mi dedim, büyük ihtimalle dedi, test vermedi ona bende o kadar kan tahlil istedim utandım onu da demeye😅😅😅. İlaç verdi alerji için inşallah iyi gelir 🙏 idrarda kaçak var mı diye baksın istedim yok çok şükür. 2, 2.5 hafta sonra gel dedi bayramdan önce 20 Mayıs ta giderim. Nst ye sokmadı. Bizde durumlar böyle 🤗🤗😘😍

Aldım canım 22 Haziran a kadar çalışabilir raporu verdi. Bebişler çok şükür iyiler. İlk kese konumlarına geri dönmüşler 😂oğlum sola geçmiş kafası yukarda ayakları tam mesene üstünde. Kızımda sağ kaburgaya kafayı dayamış. Orda bir kafa olduğunun farkındaydım 😅ikiside makat duruşu yani sezeryan kesin gibi artık zaten benim de cengaverlik niyetim yoktu 😂😂 doğum tarihi ne kadar durursalar dedi şuan 15 Haziran ı görelim dedi kan, idrar, renkli doppler den damarlara baktık. Kordona giden damarlara benim damarlara bakıldı. Açılma yok şükür 🙏 suları iyi yerleri iyi hayırlısı allahtan. Tansıyon 10/7 çıktı orda. Sadece kızım oğlumdan kilo olarak 150 200 gr eksik. 15. Haftam ile 19. Haftada aynıydılar. Sonraki iki kontrolde ilkinde 100 gr ikinci de 180 gr fark vardı bu seferde 190 gr. Kadın diyor erkek ve kız bebeklerin gelişimi farlı oluyor ama gel gör ki yüreğim anlamıyor 😂😂😂
Maşallah onlara😘 raporu almana da sevindim😊 darısı başıma. Bebişlerin kilosu haftasıyla uyumlu demi? En çok merak ettiğim ikizlerde 30 dan sonra kilo alımi tek bebeğe göre daha az oluyormuş ya ondan endişeliyim

Maşallah onlara😘 raporu almana da sevindim😊 darısı başıma. Bebişlerin kilosu haftasıyla uyumlu demi? En çok merak ettiğim ikizlerde 30 dan sonra kilo alımi tek bebeğe göre daha az oluyormuş ya ondan endişeliyim
Aynı endişe bende var oğlum haftasında kızım çok az ondan eksik. Oğlum 1670 gr doktor buna çok iyi diyor bana göre değil 😂😂😂kızım 1480 gr. Kız 5 6 gün geriden geliyor. Bunun için damarlara baktı. Tıkalı mı yoksa bebeğin yapısı mı diye yok dedi gelişim geriliği yok. Bebeği besleyen damarlar açık. Kızım çok hareketli hiç durmuyor ki 😅😅😅 babaları diyo yerleri daraldı mı hareket edemez daha iyi olur boyları aynı ama uzun ince bir fıstık olacak 🤗 bizim tek bebiş değil şuan karnımda 3200 gr yük var yiğenimin doğum kilosu annem diyor saçmalama iki bebekle ne bekliyorsun 4 kilo mu doğuracaksın her birini anlamıyorlar beni. 2500 geçsinler hayırlısı ile ikisiyle eve dönmek istiyorum her anne gibi 🙏🙏🙏sen en son kaçıncı haftada gittin. Kiloları kaçtı.

Canim gozunaydin saglicakla vaktinde gelsin kuzucuklar🤗🤗

Back