Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ben de tedavinin başından beri decavit kullandım. Bunu kadın doğum doktoru verdi sanırım 4. Aydaydım yani ilk aylar kullanmadım şimdi de düzenli kullanmıyorum.
anladim cnm o zaman sorun yok cunku cok iyi hatirliyorum ki ilk aylarda omega onerilmiyor. Ben ilk aylarda gunde bir kac tane ceviz yedim ama artik yiyemiyorum acayb tiksindim

Canim bence sen utuleme baskasina yaptir cok ugrastryor kucuk kucuk ablam bile cok yoruldu . Ben hastane cantasina koycaklarimi koydum digerlerini dolaba astik elinin altinda hazir bulunsun
Ütü yaptıracağım kimse yok maalesef.Zaten çoğunu önceden utuleyip kaldırdım hastene için olanlar var az yaparım onlari.Bir arkadaş koroplastın fermuarlı posetlerine takım takım yapıp valize öyle koymuş sen nasıl yaptın?

anladim cnm o zaman sorun yok cunku cok iyi hatirliyorum ki ilk aylarda omega onerilmiyor. Ben ilk aylarda gunde bir kac tane ceviz yedim ama artik yiyemiyorum acayb tiksindim
İlk test yaptığımız gün 300 liralık badem fındık ceviz almıştı eşim. Bir haftada on günde yedirdi onları bana ya sonra bende tiksindim ama yine aldı bu sefer karışmadı yavaş yavaş yedim.

31+2 yim kizlar suyum azalmis dr riskli gordu igne verdi akciger gelistirici 2 bugun igne oldum 2 tanede yarin igne olucam canim sıkıldı ya.. Simdi havuc kuru ney varmis onlara basladim gelisimi kilosu iyidedi 10 gun sonra gel dedi

Evet canim biraz zor görünüyo cekim işi benim hastanenin fotoğrafçısıyla görüşmüştüm tabi o zmn virus yoktu ama simdi ne olur bilemem sağlık olsunda yapacak birsey yok refakatcide tek kişi isterseler mecburen annem olur eşimle cok zorlanirim oda biqun daha ayri kalmak zorunda kalicak yavrusundan

Doğum anında eşimiz sonra annemiz olamaz mı acaba bende bugün bunu düşünüyorum sen yazmışsın. Gece annemle kalmak daha iyi olacak. Ama doğuma eşim girsin istiyorum

31+2 yim kizlar suyum azalmis dr riskli gordu igne verdi akciger gelistirici 2 bugun igne oldum 2 tanede yarin igne olucam canim sıkıldı ya.. Simdi havuc kuru ney varmis onlara basladim gelisimi kilosu iyidedi 10 gun sonra gel dedi
Ağır kaldırma , ayakta kalma havuç suyu çok iyi geliyor diyorlar. Bol su iç inşallah sıkıntı olmaz. Bu haftalardan 38 lere götürenler oluyor.

Allah yardımcın olsun inşallah. Benim de 3.gebeligim ve hep su sıkıntısı yaşadım. Yinede duyduğum şeyleri denedim. Şükür bu sefer fayda gördüm, bol su içtim , armut ve havuc yedim. Çok şükür son kontrolde düzelme olmuştu. Stress yapma Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Bende posetleyip ayri ayri valize koydum canim hemsireye verecklerimi ayri koydum iki takimda yedek koydum

Doktorun ne dedi peki canim
Doktoru aramadım canım hangisinin yaptığını bulup öyle arayacağım. Ve kesinlikle ilaçtan bugün kesildi. Hiçbirini içmedim. Hangi ilaç yapıyor bunu anlayayım. Doktoru arasam o mu yapıyor yapmaz diyecek ama yapıyor işte. Magnezyum mesela kabız yapar sabah kızlardan birini ishal yapmış. Onun için önce bakayım ben balık yağından şüpheleniyorum.

Doktorun ne dedi peki canim
İshal olan senmişsin oysa nere baksam magnezyum kabız yapar diyorki bende içinde yumuşattı. Vitaminin fazlasıda zarar içtiğim ilaçların içeriği hep aynı. Eczane önce vermedi mesela abi bunlar aynı dedi yukarı tekrar çıktı eşim yok dedi biri balık yağı biri kalsiyum dedi. Tamam kalsiyum ve balık yağı var ama geriye kalanlar aynı vitamin.

Doğum anında eşimiz sonra annemiz olamaz mı acaba bende bugün bunu düşünüyorum sen yazmışsın. Gece annemle kalmak daha iyi olacak. Ama doğuma eşim girsin istiyorum
Canim ben doğum aninda eşimi çok istiyodum yanimda ama eşimin girebilceni sanmiyorum bayılırım ben diyo kötü olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…