- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.821
Ilk magnezinc dye bi ilac ictim canim o kabiz ypti hic iyi degldi simdi ozel bi ilac yazdi o ishal ypyor ama bir defa oluyo geciyor ay bnde cok vitamin kullaniyorum tiksindim artikİshal olan senmişsin oysa nere baksam magnezyum kabız yapar diyorki bende içinde yumuşattı. Vitaminin fazlasıda zarar içtiğim ilaçların içeriği hep aynı. Eczane önce vermedi mesela abi bunlar aynı dedi yukarı tekrar çıktı eşim yok dedi biri balık yağı biri kalsiyum dedi. Tamam kalsiyum ve balık yağı var ama geriye kalanlar aynı vitamin.
Doktor magnezyumu kes dedi. Balık yağını içtim sonuç bekliyorum.Balikyagini kullanmaya baslayica oldysa ondandr canim
Öyle diyorlar ama inan onlarszda olmuyorCanim ben doğum aninda eşimi çok istiyodum yanimda ama eşimin girebilceni sanmiyorum bayılırım ben diyo kötü olurum
Insallah canm.benim eşimden hic umudum yok amaÖyle diyorlar ama inan onlarszda olmuyorsancıların etkisiyle ben eşime ne güzel şeyler söyledim o bana hem agresif hem güzel şeyler soylemisti. Korkuyordu dayanamiyirm diye düşünüp doktor gelince sezeryan dicem diyordu. Ben de süs lütfen dayanırım dayanicam falan. Sonra onahakkını helâl et tatil deb yaptiramadim sana falan o bana seni seviyorumlar güzel anılar da kalıyor böyle
Bizde konuşmadık canım ya bu kontrolde ya da bir sonrakine net olur. İkiz bebek ile normal doğum kafamdan tamamen gitti desem yalan olmazAy aynen yaa epidural sezeryan mi olcak cnm senin bende öyle istiyorum bebeğimi doğduğu an görmek sesini duymak istiyorum Allah nasib ederse ama doktorumla henüz doğum konusunu hiç konuşmadık arkads onerisiyle gittim kendisine tup bebek doktoru ve sezeryana pek sicak bakmiyomus normalde ısrarcıymis ama bana ne der bilemem ben kendimi bildiğim kadariyla normal doğum yapamam ama
Ben normal doğum yapmak isterim ama yapabileceğimi sanmiyorum rahim filmi çekildigimde acillik olmuştum ceken doktorda demisti bu sekilde nasil dogum yapacaksin diyeBizde konuşmadık canım ya bu kontrolde ya da bir sonrakine net olur. İkiz bebek ile normal doğum kafamdan tamamen gitti desem yalan olmazbirde en son bebişlerimin ikiside makat duruşunda. 33 34 e kadar değişir dedi doktor. O haftalardan sonra artık doğum pozisyonu netleşir dedi. Epidural sezaryen ı ben istiyorum. O an uyanık olmak istiyorum. Tek bebek olsa normal isterdim şartlar bakalım ne getirecek
ben kullanıyorum canım her gittiğimde soruyorum doktora devammı diye devam diyor, ilaç düşürüyo merak etme sonraki testte düşer Allahtan çaresi olan bişeybende seker yuklemesi yaptiracagim 2 hafta sonra ne yalan soyliyim bende korkuyorum valla insallah bide o çıkmazevet testleri tekrarlamak gerekiyormus bunu iyice anlamis oldum valla insallah yeni verdiklerin iyi cikar cnm sknti olmaz bu ilacı gebeligin sonuna kdr kullanicakmiyiz acaba
Canimm cok gecmis olsun dikkat et insallah sabit kalirMerhaba arkadaşlar Nasılsınız? Doktora gittim bugün rapor için çalışabilir olarak aldım raporumuBu hafta içinde tansiyon problemi yaşamaya başlamıştım ufaktan, iki kere 13-8/ 13-7 ölçtüm 12-7 lerde genelde bı hafta öncesine kadar 10-11/6-7 olarak olcuyordum hep ve ayaklarımda ödem oluşmaya başladı. aksama mayalı poğaça kıvamına gelmeye başladılar sabaha yok oluyorlar.kontrolde doktorda yüksek buldu tansiyonu idrar testi istedi.sinirda protein kacagim varmış.simdilik tansiyon ilacı başlattı haftaya tekrar test yapılacak takipte kalacakmisim Umarım sabit kalır.
Çok teşekkür ederim canım inşallahCanimm cok gecmis olsun dikkat et insallah sabit kalir
Tansiyon kötü olmuş İnşallah yükselmez geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar Nasılsınız? Doktora gittim bugün rapor için çalışabilir olarak aldım raporumuBu hafta içinde tansiyon problemi yaşamaya başlamıştım ufaktan, iki kere 13-8/ 13-7 ölçtüm 12-7 lerde genelde bı hafta öncesine kadar 10-11/6-7 olarak olcuyordum hep ve ayaklarımda ödem oluşmaya başladı. aksama mayalı poğaça kıvamına gelmeye başladılar sabaha yok oluyorlar.kontrolde doktorda yüksek buldu tansiyonu idrar testi istedi.sinirda protein kacagim varmış.simdilik tansiyon ilacı başlattı haftaya tekrar test yapılacak takipte kalacakmisim Umarım sabit kalır.
Raporu alabildiğine sevindim canımMerhaba arkadaşlar Nasılsınız? Doktora gittim bugün rapor için çalışabilir olarak aldım raporumuBu hafta içinde tansiyon problemi yaşamaya başlamıştım ufaktan, iki kere 13-8/ 13-7 ölçtüm 12-7 lerde genelde bı hafta öncesine kadar 10-11/6-7 olarak olcuyordum hep ve ayaklarımda ödem oluşmaya başladı. aksama mayalı poğaça kıvamına gelmeye başladılar sabaha yok oluyorlar.kontrolde doktorda yüksek buldu tansiyonu idrar testi istedi.sinirda protein kacagim varmış.simdilik tansiyon ilacı başlattı haftaya tekrar test yapılacak takipte kalacakmisim Umarım sabit kalır.
Çok teşekkür ederim inşallahTansiyon kötü olmuş İnşallah yükselmez geçmiş olsun
Doktor da kararsız kaldı zaten ilaç yazıp haftaya tekrar test istedi tam sınırda protein kaçağı dedi.bakalim genetikse ailemde var inşallah değildir.Raporu alabildiğine sevindim canım12/8 sınır kabul ediliyor sanırım gebelerde. Farkına vardın mı ilaçla önüne geçilir. Onun için kontrol aksatılmamalı.
Protein kaçağı olması onu kararsız bırakmıştır. Sınırda olunca emin olamadı. Tansiyon ile beraber protein kaçağı Allah korusun gebelik zehirlenmesi belirtileri arasında olunca tedbirli davranmış dokturun. Birde sınırda çıkan değerlere hata payı varmı diye bakılır. Tansiyonun çok yüksek değil sınırı yeni geçmeye başlamış. Benimde senin gibi 11/7 10/6 iki gündür 12 oluyor büyük bende takipteyim yemeklere bağlıyorum biraz yağlı tuzlu arada oluyor. Öyle olunca da 12 yi görüyorum.Doktor da kararsız kaldı zaten ilaç yazıp haftaya tekrar test istedi tam sınırda protein kaçağı dedi.bakalim genetikse ailemde var inşallah değildir.
Protein kaçağı olması onu kararsız bırakmıştır. Sınırda olunca emin olamadı. Tansiyon ile beraber protein kaçağı Allah korusun gebelik zehirlenmesi belirtileri arasında olunca tedbirli davranmış dokturun. Birde sınırda çıkan değerlere hata payı varmı diye bakılır. Tansiyonun çok yüksek değil sınırı yeni geçmeye başlamış. Benimde senin gibi 11/7 10/6 iki gündür 12 oluyor büyük bende takipteyim yemeklere bağlıyorum biraz yağlı tuzlu arada oluyor. Öyle olunca da 12 yi görüyorum.Doktor da kararsız kaldı zaten ilaç yazıp haftaya tekrar test istedi tam sınırda protein kaçağı dedi.bakalim genetikse ailemde var inşallah değildir.
Tansiyon benim de değişken ama doktor ev takibi verdi. Çünkü doktorun yanında 15 dahi ckiyor ama evde en fazla 13-12 her doktor kendi bilgisi ve dahilinde düşünceleri var mesela bana ilaç vermedi. Muhtemelen heyecana bağlı ckiyor diye ev takibi ve tuz azaltmasiDoktor da kararsız kaldı zaten ilaç yazıp haftaya tekrar test istedi tam sınırda protein kaçağı dedi.bakalim genetikse ailemde var inşallah değildir.
Cinsiyetlerini öğrenmek için gittiğim zaman benimde 15 çıkmıştıTansiyon benim de değişken ama doktor ev takibi verdi. Çünkü doktorun yanında 15 dahi ckiyor ama evde en fazla 13-12 her doktor kendi bilgisi ve dahilinde düşünceleri var mesela bana ilaç vermedi. Muhtemelen heyecana bağlı ckiyor diye ev takibi ve tuz azaltmasi
Protein kaçağı olması onu kararsız bırakmıştır. Sınırda olunca emin olamadı. Tansiyon ile beraber protein kaçağı Allah korusun gebelik zehirlenmesi belirtileri arasında olunca tedbirli davranmış dokturun. Birde sınırda çıkan değerlere hata payı varmı diye bakılır. Tansiyonun çok yüksek değil sınırı yeni geçmeye başlamış. Benimde senin gibi 11/7 10/6 iki gündür 12 oluyor büyük bende takipteyim yemeklere bağlıyorum biraz yağlı tuzlu arada oluyor. Öyle olunca da 12 yi görüyorum.
[/QUOT
Tedbir aldı bakalım şimdilik korkulacak bir şey yok.hateketsiz kalmak bence en büyük etkenlerden oldu bizim için.ben çok hareketliydim normalde şimdi yedigimizi yakamiyoruz.sen de sürekli ölçümünü yap canım inşallah sağlıcakla dogururuz
Ben 13 le kendimi kötü hissediyorum 12 bile fazla geliyor sizin bünyenin masallahi var.bana da ölçüm verdi ablam preeklemsi olmuştu belki gen öyküsü olduğu için ilaca başladı.siz de dikkat edin kendinize.Tansiyon benim de değişken ama doktor ev takibi verdi. Çünkü doktorun yanında 15 dahi ckiyor ama evde en fazla 13-12 her doktor kendi bilgisi ve dahilinde düşünceleri var mesela bana ilaç vermedi. Muhtemelen heyecana bağlı ckiyor diye ev takibi ve tuz azaltmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?