Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ilk magnezinc dye bi ilac ictim canim o kabiz ypti hic iyi degldi simdi ozel bi ilac yazdi o ishal ypyor ama bir defa oluyo geciyor ay bnde cok vitamin kullaniyorum tiksindim artik

Canim ben doğum aninda eşimi çok istiyodum yanimda ama eşimin girebilceni sanmiyorum bayılırım ben diyo kötü olurum
Öyle diyorlar ama inan onlarszda olmuyor sancıların etkisiyle ben eşime ne güzel şeyler söyledim o bana hem agresif hem güzel şeyler soylemisti. Korkuyordu dayanamiyirm diye düşünüp doktor gelince sezeryan dicem diyordu. Ben de süs lütfen dayanırım dayanicam falan. Sonra onahakkını helâl et tatil deb yaptiramadim sana falan o bana seni seviyorumlar güzel anılar da kalıyor böyle

Insallah canm.benim eşimden hic umudum yok ama

Bizde konuşmadık canım ya bu kontrolde ya da bir sonrakine net olur. İkiz bebek ile normal doğum kafamdan tamamen gitti desem yalan olmaz birde en son bebişlerimin ikiside makat duruşunda. 33 34 e kadar değişir dedi doktor. O haftalardan sonra artık doğum pozisyonu netleşir dedi. Epidural sezaryen ı ben istiyorum. O an uyanık olmak istiyorum. Tek bebek olsa normal isterdim şartlar bakalım ne getirecek

Ben normal doğum yapmak isterim ama yapabileceğimi sanmiyorum rahim filmi çekildigimde acillik olmuştum ceken doktorda demisti bu sekilde nasil dogum yapacaksin diye tansiyonum falan düşüyo benim hemen panik oluyorum acıyada dayanamiyorum fazla

ben kullanıyorum canım her gittiğimde soruyorum doktora devammı diye devam diyor, ilaç düşürüyo merak etme sonraki testte düşer Allahtan çaresi olan bişey en zoruda diyet şimdi ne bulsam rahat rahat yiyorum

Merhaba arkadaşlar Nasılsınız? Doktora gittim bugün rapor için çalışabilir olarak aldım raporumu Bu hafta içinde tansiyon problemi yaşamaya başlamıştım ufaktan, iki kere 13-8/ 13-7 ölçtüm 12-7 lerde genelde bı hafta öncesine kadar 10-11/6-7 olarak olcuyordum hep ve ayaklarımda ödem oluşmaya başladı. aksama mayalı poğaça kıvamına gelmeye başladılar sabaha yok oluyorlar.kontrolde doktorda yüksek buldu tansiyonu idrar testi istedi.sinirda protein kacagim varmış.simdilik tansiyon ilacı başlattı haftaya tekrar test yapılacak takipte kalacakmisim Umarım sabit kalır.

Canimm cok gecmis olsun dikkat et insallah sabit kalir

Tansiyon kötü olmuş İnşallah yükselmez geçmiş olsun

Raporu alabildiğine sevindim canım 12/8 sınır kabul ediliyor sanırım gebelerde. Farkına vardın mı ilaçla önüne geçilir. Onun için kontrol aksatılmamalı.

Raporu alabildiğine sevindim canım 12/8 sınır kabul ediliyor sanırım gebelerde. Farkına vardın mı ilaçla önüne geçilir. Onun için kontrol aksatılmamalı.
Doktor da kararsız kaldı zaten ilaç yazıp haftaya tekrar test istedi tam sınırda protein kaçağı dedi.bakalim genetikse ailemde var inşallah değildir.

Doktor da kararsız kaldı zaten ilaç yazıp haftaya tekrar test istedi tam sınırda protein kaçağı dedi.bakalim genetikse ailemde var inşallah değildir.
Protein kaçağı olması onu kararsız bırakmıştır. Sınırda olunca emin olamadı. Tansiyon ile beraber protein kaçağı Allah korusun gebelik zehirlenmesi belirtileri arasında olunca tedbirli davranmış dokturun. Birde sınırda çıkan değerlere hata payı varmı diye bakılır. Tansiyonun çok yüksek değil sınırı yeni geçmeye başlamış. Benimde senin gibi 11/7 10/6 iki gündür 12 oluyor büyük bende takipteyim yemeklere bağlıyorum biraz yağlı tuzlu arada oluyor. Öyle olunca da 12 yi görüyorum.

Protein kaçağı olması onu kararsız bırakmıştır. Sınırda olunca emin olamadı. Tansiyon ile beraber protein kaçağı Allah korusun gebelik zehirlenmesi belirtileri arasında olunca tedbirli davranmış dokturun. Birde sınırda çıkan değerlere hata payı varmı diye bakılır. Tansiyonun çok yüksek değil sınırı yeni geçmeye başlamış. Benimde senin gibi 11/7 10/6 iki gündür 12 oluyor büyük bende takipteyim yemeklere bağlıyorum biraz yağlı tuzlu arada oluyor. Öyle olunca da 12 yi görüyorum.

Tansiyon benim de değişken ama doktor ev takibi verdi. Çünkü doktorun yanında 15 dahi ckiyor ama evde en fazla 13-12 her doktor kendi bilgisi ve dahilinde düşünceleri var mesela bana ilaç vermedi. Muhtemelen heyecana bağlı ckiyor diye ev takibi ve tuz azaltmasi

Cinsiyetlerini öğrenmek için gittiğim zaman benimde 15 çıkmıştı on dakika sonra bakalım dedi 13 e inmişti. Evde takip çok önemli 12 yi görünce bir saat sonra tekrar ölçüyorum.

Ben 13 le kendimi kötü hissediyorum 12 bile fazla geliyor sizin bünyenin masallahi var.bana da ölçüm verdi ablam preeklemsi olmuştu belki gen öyküsü olduğu için ilaca başladı.siz de dikkat edin kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…