• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

İshal olan senmişsin oysa nere baksam magnezyum kabız yapar diyorki bende içinde yumuşattı. Vitaminin fazlasıda zarar içtiğim ilaçların içeriği hep aynı. Eczane önce vermedi mesela abi bunlar aynı dedi yukarı tekrar çıktı eşim yok dedi biri balık yağı biri kalsiyum dedi. Tamam kalsiyum ve balık yağı var ama geriye kalanlar aynı vitamin.
Canm magnezyum kabiz yapmiyor bende ishal yapmadi ama kabizlik sorunumu giderdi son kontrolde de doktorum kabizlik bacak krampin varsa kullan yoksa birak dedi bende kullandigim icin olmuyo dedi devam et dedi o zmn

Canim ben doğum aninda eşimi çok istiyodum yanimda ama eşimin girebilceni sanmiyorum bayılırım ben diyo kötü olurum😂
Benimki çok istiyor. Bak doğum konusu olunca doktora söyle eşim girmek istiyor diye her seferinde söylene söylene gidiyoruz. Daha erken zaten epidural sezaryen da alıyorlar diyordum yine aynı. Şimdi muallak inşallah doğuma geçer 🙏bela oldu başımıza virüs gitsede rahat rahat hareket etsek 😂

Benimki çok istiyor. Bak doğum konusu olunca doktora söyle eşim girmek istiyor diye her seferinde söylene söylene gidiyoruz. Daha erken zaten epidural sezaryen da alıyorlar diyordum yine aynı. Şimdi muallak inşallah doğuma geçer 🙏bela oldu başımıza virüs gitsede rahat rahat hareket etsek 😂
Ay aynen yaa epidural sezeryan mi olcak cnm senin bende öyle istiyorum bebeğimi doğduğu an görmek sesini duymak istiyorum Allah nasib ederse ama doktorumla henüz doğum konusunu hiç konuşmadık arkads onerisiyle gittim kendisine tup bebek doktoru ve sezeryana pek sicak bakmiyomus normalde ısrarcıymis ama bana ne der bilemem ben kendimi bildiğim kadariyla normal doğum yapamam ama 😂😂

Allah yardımcın olsun inşallah. Benim de 3.gebeligim ve hep su sıkıntısı yaşadım. Yinede duyduğum şeyleri denedim. Şükür bu sefer fayda gördüm, bol su içtim , armut ve havuc yedim. Çok şükür son kontrolde düzelme olmuştu. Stress yapma Allah sağlıkavuşmayı nasip etsin
insallah canim bakalim basladik fayda gorurum insallah

Kızlar doktoru aradım. İçlerinde magvital ishal yapar dedi onu kesti. Tekrarlarsa ara dedi. Bakalım onu sabah içiyordum. Kalsiyum ilacının içindede 250 mg magnezyum var. Belki o da eklenince fazla geldi. 🤷

Kızlar doktoru aradım. İçlerinde magvital ishal yapar dedi onu kesti. Tekrarlarsa ara dedi. Bakalım onu sabah içiyordum. Kalsiyum ilacının içindede 250 mg magnezyum var. Belki o da eklenince fazla geldi. 🤷
geçmiş olsun canım inşallah devam etmez gebelikte ishal sıkıntıymış çünkü :dua:

selam kizlar bizde 6. ayin icindeyiz kan tahlillerimi yeniledim tiroid hormonum yuksek cikti normalde 2.5 falan olmasi isteniyormus sanirim. ilac basladim ben. kan tahlillerinizi ihmal etmeyin bu süreçte. benim normalde tiroid hep normal cikiyordu ilk kez yukseldi:110:

Geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz. Benim de demir ilacına başladığımdan beri bazen günde birkaç kez olduğu oluyor ama ben normal olduğunu düşünüyordum.Kilo hep yukarı yukarı gidiyor 😁

selam kizlar bizde 6. ayin icindeyiz kan tahlillerimi yeniledim tiroid hormonum yuksek cikti normalde 2.5 falan olmasi isteniyormus sanirim. ilac basladim ben. kan tahlillerinizi ihmal etmeyin bu süreçte. benim normalde tiroid hep normal cikiyordu ilk kez yukseldi:110:
ben 7 yada 8. haftaydı sanırım ilaç başladım gebelik öncesi hep normaldi sonra kan verdim 2.9 a çıkmış, ilaçla düzene girdi ayda bir falan test veriyorum bende sonraki kontrolümde tüm testler tekrarlanacakmış kan idrar tsh vs. zaten şeker yüklemem var en çok ondan korkuyorum :KK48:

Bende magvital kapsul içiyorum senin bağırsakların iyi calisiyosa normalde ishal yapmis olabilir bana gayet iyi geliyo

Aynen cnm ben öncesinde de kullaniyodum ama düşük doz hamile kalinca birden hizlandi ilk basta doktorum iyce düşürdu ama 5. Aydan sonra iki tahlildir ilaclarim yükseldiği halde yavas cikiyo hamilelik ilerledikce yavaşlayabilir dedi doktorum

Bende magvital kapsul içiyorum senin bağırsakların iyi calisiyosa normalde ishal yapmis olabilir bana gayet iyi geliyo
Ne iyi çalışması kız yıllarca kabızlık, basur ne çektim. Tedavi öncesi osmolok çok içtim. Hamilelikte çok şükür Allah bir kolaylık verdi hiç kabız olmadım. Çok geldi canım bence diğer ilaçta da varmış magnezyum. Bünye farklı tepki veriyor herkeste aynı etki yapmayabilir.

Geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz. Benim de demir ilacına başladığımdan beri bazen günde birkaç kez olduğu oluyor ama ben normal olduğunu düşünüyordum.Kilo hep yukarı yukarı gidiyor 😁
Çok fazla olursa dikkat et canım birde kilo kaybın olursa, ben 1.5 kilo verdim korktum 😂 teşekkür ederim canım.

Ne iyi çalışması kız yıllarca kabızlık, basur ne çektim. Tedavi öncesi osmolok çok içtim. Hamilelikte çok şükür Allah bir kolaylık verdi hiç kabız olmadım. Çok geldi canım bence diğer ilaçta da varmış magnezyum. Bünye farklı tepki veriyor herkeste aynı etki yapmayabilir.
Doğrudur canm bende de önceleri vardi kabizlik basur hamilelikte de bi ara bulanti hapindan dolayi yasamistim kabizlik cok zor ve basuru cok zorluyo iyileşmesi hayli zaman aliyo

Kızlar beş dakika sonra İnstagramda Esra Ertuğrul canlı yayını var. Yenidoğan bebek bakımını anlatacak. Bilginiz olsun

ben 7 yada 8. haftaydı sanırım ilaç başladım gebelik öncesi hep normaldi sonra kan verdim 2.9 a çıkmış, ilaçla düzene girdi ayda bir falan test veriyorum bende sonraki kontrolümde tüm testler tekrarlanacakmış kan idrar tsh vs. zaten şeker yüklemem var en çok ondan korkuyorum :KK48:
bende seker yuklemesi yaptiracagim 2 hafta sonra ne yalan soyliyim bende korkuyorum valla insallah bide o çıkmaz :KK64: evet testleri tekrarlamak gerekiyormus bunu iyice anlamis oldum valla insallah yeni verdiklerin iyi cikar cnm sknti olmaz:KK51: bu ilacı gebeligin sonuna kdr kullanicakmiyiz acaba

Doktoru aramadım canım hangisinin yaptığını bulup öyle arayacağım. Ve kesinlikle ilaçtan bugün kesildi. Hiçbirini içmedim. Hangi ilaç yapıyor bunu anlayayım. Doktoru arasam o mu yapıyor yapmaz diyecek ama yapıyor işte. Magnezyum mesela kabız yapar sabah kızlardan birini ishal yapmış. Onun için önce bakayım ben balık yağından şüpheleniyorum.
Balikyagini kullanmaya baslayica oldysa ondandr canim

Back