- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.501
Benimkinin kafası yukarda poposu asagıda ama bende pıt pıtları asagıda hissediyorumKüçük kalp atımı gibi ritmik bir kaç dakikalık devam eden pıt pıtlarr.hep baş gelis konumunda olduğundan aşağıda hissediyorum
Ah o ufacık mutluluklarBende de fazla oluyor canım yemek yedikten sonra özellikle pıt pıt karnımın içinde sanki kalp atıyor elimi o atan yere koyup hissedince çok mutlu oluyorum. Korkma bebeğin anne karnında hickirmasi iyiymiş
Evet evet hickirdigi zaman dışarıdan da belli oluyor ben de geçen eşime gösterdim o da resmen hickiriyor diyorAh o ufacık mutluluklarben hareketlerini dısarıdan görebiliyordum ama babasına bir türlü denk gelmemişti. Hıçkırdıgı zaman bi baktım dısarıdan da görünüyor babasına da ancak nasip oldu görebilmek.
Aynen uyluğun ön yan tarafı. Üst bacağı üçe bölüyorum göz kararı ortadaki üçte birlik yere biraz yan tarafa elimle toplayıp yapıyorumYaa maşallah canım nasıl dizden ne kadar yukarı ve yana mı
AA o zaman pozisyonuyla alakası yok mu ki. Ya da donuyorlardir surekli.Benimkinin kafası yukarda poposu asagıda ama bende pıt pıtları asagıda hissediyorum
Ben bebeğimin ilk cicilerini dün sipariş verdim bakalım ne zaman gelecekinternetten alınan da çok geç geliyor
Evet ben de hissediyorum hıçkırıklarınıEvet evet hickirdigi zaman dışarıdan da belli oluyor ben de geçen eşime gösterdim o da resmen hickiriyor diyorben hareketlerini de gösterdim baya denk geldi. Özellikle büyüdükçe karnında hareketlerri daha belli oluyor sen de yakında yakalarsın o anı
TeşekkürlerAynen uyluğun ön yan tarafı. Üst bacağı üçe bölüyorum göz kararı ortadaki üçte birlik yere biraz yan tarafa elimle toplayıp yapıyorum
Bilmiyorum ki bende anlamadımAA o zaman pozisyonuyla alakası yok mu ki. Ya da donuyorlardir surekli.
Karnım cok yok belkide ondan o kadar belli değil ama ben yakalıyorumEvet evet hickirdigi zaman dışarıdan da belli oluyor ben de geçen eşime gösterdim o da resmen hickiriyor diyorben hareketlerini de gösterdim baya denk geldi. Özellikle büyüdükçe karnında hareketlerri daha belli oluyor sen de yakında yakalarsın o anı
Ya kuzum inşallah babası da tez zamanda şahit olur onun hareketlerine , evet tez zamanda kurtuluruz virüsten aminnnnEvet ben de hissediyorum hıçkırıklarınıhatta dediğin gibi dışardan belli oluyor. Babamız yurtdışında olduğu için ona video çekip göndermek istiyorum elime telefonu alınca duruyor hareketleri Bekliyorum hadi oğlum babaya merhaba diyelim diyorum tık yok. Telefonu bırakınca yeniden başlıyor harekete bir türlü yakalayıp video çekemedim. İnşallah şu corona biter, dünya yeniden normale döner de babamız dönebilir ve döndüğünde kendi gözleriyle görebilir minnoş oğlumuzun hareketlerini
Ahahaha ya bu babalar da çok komikKarnım cok yok belkide ondan o kadar belli değil ama ben yakalıyorumkıskanıp duruyor o da
Ya o nasıl hissetti tekmeledigini ona helal olsun şimdiden çocuğunj düşünüyorBabalar biraz değişik. Geçen gece beni kaldırdı kalk kalk çocuk çok hareketli tekmeliyo heralde sıkıştırdın öbür tarafa dön diye. Ona göre tekmelemek demek bebeğin sıkışıp kalması demek bi türlü öğrenemediama yazık işte çok istedi baba olmayı
Eşim geceleri pek uyumaz tv izlerken elini koyduysa hissetmiş demek ki bi an. Ben de şaşırdım çünkü daha şimdiden Çocuk doğmadan babalar çok belli etmez çocuklarını sevdiğini diyenlerden. Ben de üç yaşına kadar bişey hatırlamaz rahat ol bol bol sev diyorum ama görcezYa o nasıl hissetti tekmeledigini ona helal olsun şimdiden çocuğunj düşünüyor
Çok çabaladık en çok onların hakkı sevmek. Biz ilk tedaviyi 2018 ocakta 1.5 yıllık evliyken başladık. 3 Kasım a kadar ben bedenen eşim ruhen çok yıprandık. Benimde psikolojik olarak çöküntü oldu ama onunki kadar değil. Çok şükür rabbim nasip etti.Eşim geceleri pek uyumaz tv izlerken elini koyduysa hissetmiş demek ki bi an. Ben de şaşırdım çünkü daha şimdiden Çocuk doğmadan babalar çok belli etmez çocuklarını sevdiğini diyenlerden. Ben de üç yaşına kadar bişey hatırlamaz rahat ol bol bol sev diyorum ama görcez
Evet babalar duygularını gizleyip belli etmiyorlar ama bizden daha yoğun hisler besliyorlar bebislerine karşıEşim geceleri pek uyumaz tv izlerken elini koyduysa hissetmiş demek ki bi an. Ben de şaşırdım çünkü daha şimdiden Çocuk doğmadan babalar çok belli etmez çocuklarını sevdiğini diyenlerden. Ben de üç yaşına kadar bişey hatırlamaz rahat ol bol bol sev diyorum ama görcez
Ay canım kıyamamGidemedim canım hastane kapalısadece acilimiz açık dedi esnaf gibi benim salı sabaha kaldı. Evdeki bulgurdan oldum ne güzel pazartesi gidecektim. Kendileri mesaj attı cumartesi için benimde zaten heyheyler gelmiş hazırım gitmeye neyse sağlık olsun ama ben ne zaman heyecan yapsam Allah dur diyor. ben alıştım ve bu huyumdan vazgeçemiyorum arada geliyorlar
İki gündür artık tamamen harekete geçtiler de içim rahat canımAy canım kıyamamvardır bir hayır diyelim artık bebişler iyi olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?