Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar yarın Unibaby şampuan indirimde olacak bilginiz olsun. A101 de mi gördüm Bim de mi emin değilim. 900ml 15 lira. Ben minik oldukları için tamamen bitkisel olan Mustela aldım. 1 yaşından sonra unibaby e geçeceğim almayı düşünüyorum.

Günaydın kızlarDün tetanoz aşısının 2. dozunu yaptırmam gerekiyordu. Malum çekincelerden dolayı sağlık ocağını aradım. Gelmesem aşıyı biraz ertelesek olabilir mi dedim. Olmaz, bu dozları arasında belli süreler olması gerekiyor ve bunlar önemli yani bugün yapmamız lazım dedi ve zırhımı kuşanıp gittim. Sağlık ocağına girmeden bir hemşire kapıda ateşimi ölçüp bazı sorular sordu. Ateş, öksürük var mı? Son 14 gün içinde covid19lu biriyle temasınız oldu mu gibi. Daha sonra içeri alıp aşıyı yaptılar ve ben çıkana kadar binaya benden başka kimse alınmadı. Bu güzel bir uygulama olmuş. Gelince de zaten duşumu aldım bir güzel dezenfekte ettim kendimi. Siz de eğer aşı için gidecekseniz lütfen geciktirmeyin önemliymiş.

Kontrole gittim bugün her şey normal görünüyo ama artık sıklaştıralım üç hafta sonra gel dedi. Bebeğim 1300 gr olmuş. Maşallah nasıl da büyüyolar
Çok şükür canım benim kuzularımda büyümüşler çok şükür korkuyordum vallahi minikmi kalırlar diye. Şeker yüklemesini yaptırdım bir saat iyi çıktı. İkinci saatin sonucunu bekliyorum. Bayağı soru sordum. Karın ağrısı bebeğin büyümesinden korkma dedi. Köpük gibi akıntım yok dedim. Olmasın zaten dedi. Su gibi akıntım olmuştu iki hafta önce dedim istersen bir test var ondan yapalım için rahat etsin dedi. Yaptırdım bebeğin suyu değil. Oğlum biraz aşağıda ama rahim kanalında değil merak etme dedi. İkiside baş yukarı duruyorlar 33. 34. Haftaya kadar bu değişebilir dedi. Ciğer geliştirici iğne vuruldum 12 saat sonra tekrar vurulacağım. Başkada vurulmayacağım. 27+3 günüm. Kızım 26+4 çıktı ama bence yanlış ölçtü hareketliydi 1050 gr, oğlumda 27+6 çıktı 1200 gr çıktı. Suları, rahim ağzı iyi durumda dedi. Oğlum aşağıda korkuyorum artık sanırım yavaş yavaş ilk haftalar gibi eşim devralacak hayırlısı ile 38 i görelim inşallah

Çok şükür canım sevindim resim alabildinmi

İyi gözün aydın canım aşıyı da halletmiş noldun kazasız belasız çok şükür benim de geçen hafta takibim vardı gitmedim aradılar nasıl durumun iyi mi gelmesen de olur dediler aşı olayı yok diye Allah'tan

benimki hep baş aşağı duruyo bikaç aydır. Ağrılar için de dinlenmeye bak bol bol dedi ağır iş yokmuş artık başka bişey demedi. Şeker yüklemesi yapmadık önceki sonuçlarım ve açlık tokluk normal çıktığı için. Zaten uygulamaya başladığım diyabet diyetim var ona devam edicem artık

Kontrole gittim bugün her şey normal görünüyo ama artık sıklaştıralım üç hafta sonra gel dedi. Bebeğim 1300 gr olmuş. Maşallah nasıl da büyüyolar
Maşallah maşallah Kuzum haftasına göre baya iyi çıkmış kilosu ne güzel Rabbim hepimize sağlıkli sıhhatli evlatlar versin. Ben de cuma gideceğim bebeğimin kilosunu çok merak ediyorum

Ay canım ne güzel haberler almışsın her şey normal olmasına sevindim yaa kiloları da gayet iyi maşallah nazar değmesin. İkizler istikrarlı bir şekilde büyüyorlar sen şimdi bundan sonra agirlaşirsin ben artık çorap giyerken çok zorluk çekiyorum bu 32. Haftada çok büyüyor karın çok güzel bir duygu

Gözün aydın canım şeker de cikmamis kiloları da yerinde masallah. 12 yi görelim 20 yi görelim derken 30 Lara ulaştık inşallah 38 leride görürüz.

İyi olmalarına cok sevındım canım bundan sonra biraz daha dikkat etmekte fayda var iki bebiş var sende

İyi olmalarına cok sevındım canım bundan sonra biraz daha dikkat etmekte fayda var iki bebiş var sende
Kritik haftalara girdik arkadaşım hepimiz tempoyu azaltalım ki yavrularımız anne karnında alacakları besinleri zamanına kadar alsın. İki minnoşumla benim bir tık daha dikkat etmem lazım. Bu hafta benim için şöyle önemli 30. Haftadan sonra rahim yetmezse bebeklerimin kilo alışı düşecek. 30. Haftaya kadar tek bebek gibi geliyorlar sonrası çok önemli çok teşekkür ederim canım Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…