- 7 Ağustos 2019
- 426
- 610
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.521
aile hekimi yazıyo ben önceden yazdırıyordum. sıkıntı çıkmıyordu.Kızlar oksaparı kime yazdırıyosunjz? Acilde yaZılabiliyo mu ya da aile hekimleri yAzıyo mu?
raporun varmı canım varsa yazdırmadan 1 aylık alabiliyosun ben direk eczaneden aldım.Kızlar oksaparı kime yazdırıyosunjz? Acilde yaZılabiliyo mu ya da aile hekimleri yAzıyo mu?
Canim aile hekimleride yaziyor raporun varmi??Kızlar oksaparı kime yazdırıyosunjz? Acilde yaZılabiliyo mu ya da aile hekimleri yAzıyo mu?
raporun varmı canım varsa yazdırmadan 1 aylık alabiliyosun ben direk eczaneden aldım.
Raporum var evetCanim aile hekimleride yaziyor raporun varmi??
Benim şuana kadar hep dokturum yazdı. Randevudan randevuya yetecek kadar yazıyor.Kızlar oksaparı kime yazdırıyosunjz? Acilde yaZılabiliyo mu ya da aile hekimleri yAzıyo mu?
Raporun varsa direk eczane 3 kutu veriyor ben öyle aldımRaporum var evet
Çok şükür canımKontrole gittim bugün her şey normal görünüyo ama artık sıklaştıralım üç hafta sonra gel dedi. Bebeğim 1300 gr olmuş. Maşallah nasıl da büyüyolar
Çok şükür canım sevindim resim alabildinmiÇok şükür canımbenim kuzularımda büyümüşler çok şükür korkuyordum vallahi minikmi kalırlar diye. Şeker yüklemesini yaptırdım bir saat iyi çıktı. İkinci saatin sonucunu bekliyorum. Bayağı soru sordum. Karın ağrısı bebeğin büyümesinden korkma dedi. Köpük gibi akıntım yok dedim. Olmasın zaten dedi. Su gibi akıntım olmuştu iki hafta önce dedim istersen bir test var ondan yapalım için rahat etsin dedi. Yaptırdım bebeğin suyu değil. Oğlum biraz aşağıda ama rahim kanalında değil merak etme dedi. İkiside baş yukarı duruyorlar 33. 34. Haftaya kadar bu değişebilir dedi. Ciğer geliştirici iğne vuruldum 12 saat sonra tekrar vurulacağım. Başkada vurulmayacağım. 27+3 günüm. Kızım 26+4 çıktı ama bence yanlış ölçtü hareketliydi 1050 gr, oğlumda 27+6 çıktı 1200 gr çıktı. Suları, rahim ağzı iyi durumda dedi. Oğlum aşağıda korkuyorum artık sanırım yavaş yavaş ilk haftalar gibi eşim devralacak hayırlısı ile 38 i görelim inşallah
İyi gözün aydın canım aşıyı da halletmiş noldun kazasız belasız çok şükürGünaydın kızlarDün tetanoz aşısının 2. dozunu yaptırmam gerekiyordu. Malum çekincelerden dolayı sağlık ocağını aradım. Gelmesem aşıyı biraz ertelesek olabilir mi dedim. Olmaz, bu dozları arasında belli süreler olması gerekiyor ve bunlar önemli yani bugün yapmamız lazım dedi ve zırhımı kuşanıp gittim. Sağlık ocağına girmeden bir hemşire kapıda ateşimi ölçüp bazı sorular sordu. Ateş, öksürük var mı? Son 14 gün içinde covid19lu biriyle temasınız oldu mu gibi. Daha sonra içeri alıp aşıyı yaptılar ve ben çıkana kadar binaya benden başka kimse alınmadı. Bu güzel bir uygulama olmuş. Gelince de zaten duşumu aldım bir güzel dezenfekte ettim kendimi. Siz de eğer aşı için gidecekseniz lütfen geciktirmeyin önemliymiş.
Yok canım kız yine sırtını döndü. Oğlanı da net alamadık doğuma inşallahÇok şükür canım sevindim resim alabildinmi
Maşallah maşallah Kuzum haftasına göre baya iyi çıkmış kilosuKontrole gittim bugün her şey normal görünüyo ama artık sıklaştıralım üç hafta sonra gel dedi. Bebeğim 1300 gr olmuş. Maşallah nasıl da büyüyolar
Ay canım ne güzel haberler almışsın her şey normal olmasına sevindimÇok şükür canımbenim kuzularımda büyümüşler çok şükür korkuyordum vallahi minikmi kalırlar diye. Şeker yüklemesini yaptırdım bir saat iyi çıktı. İkinci saatin sonucunu bekliyorum. Bayağı soru sordum. Karın ağrısı bebeğin büyümesinden korkma dedi. Köpük gibi akıntım yok dedim. Olmasın zaten dedi. Su gibi akıntım olmuştu iki hafta önce dedim istersen bir test var ondan yapalım için rahat etsin dedi. Yaptırdım bebeğin suyu değil. Oğlum biraz aşağıda ama rahim kanalında değil merak etme dedi. İkiside baş yukarı duruyorlar 33. 34. Haftaya kadar bu değişebilir dedi. Ciğer geliştirici iğne vuruldum 12 saat sonra tekrar vurulacağım. Başkada vurulmayacağım. 27+3 günüm. Kızım 26+4 çıktı ama bence yanlış ölçtü hareketliydi 1050 gr, oğlumda 27+6 çıktı 1200 gr çıktı. Suları, rahim ağzı iyi durumda dedi. Oğlum aşağıda korkuyorum artık sanırım yavaş yavaş ilk haftalar gibi eşim devralacak hayırlısı ile 38 i görelim inşallah
Gözün aydın canım şeker de cikmamis kiloları da yerinde masallah. 12 yi görelim 20 yi görelim derken 30 Lara ulaştık inşallah 38 leride görürüz.Çok şükür canımbenim kuzularımda büyümüşler çok şükür korkuyordum vallahi minikmi kalırlar diye. Şeker yüklemesini yaptırdım bir saat iyi çıktı. İkinci saatin sonucunu bekliyorum. Bayağı soru sordum. Karın ağrısı bebeğin büyümesinden korkma dedi. Köpük gibi akıntım yok dedim. Olmasın zaten dedi. Su gibi akıntım olmuştu iki hafta önce dedim istersen bir test var ondan yapalım için rahat etsin dedi. Yaptırdım bebeğin suyu değil. Oğlum biraz aşağıda ama rahim kanalında değil merak etme dedi. İkiside baş yukarı duruyorlar 33. 34. Haftaya kadar bu değişebilir dedi. Ciğer geliştirici iğne vuruldum 12 saat sonra tekrar vurulacağım. Başkada vurulmayacağım. 27+3 günüm. Kızım 26+4 çıktı ama bence yanlış ölçtü hareketliydi 1050 gr, oğlumda 27+6 çıktı 1200 gr çıktı. Suları, rahim ağzı iyi durumda dedi. Oğlum aşağıda korkuyorum artık sanırım yavaş yavaş ilk haftalar gibi eşim devralacak hayırlısı ile 38 i görelim inşallah
İyi olmalarına cok sevındım canım bundan sonra biraz daha dikkat etmekte fayda var iki bebiş var sendeÇok şükür canımbenim kuzularımda büyümüşler çok şükür korkuyordum vallahi minikmi kalırlar diye. Şeker yüklemesini yaptırdım bir saat iyi çıktı. İkinci saatin sonucunu bekliyorum. Bayağı soru sordum. Karın ağrısı bebeğin büyümesinden korkma dedi. Köpük gibi akıntım yok dedim. Olmasın zaten dedi. Su gibi akıntım olmuştu iki hafta önce dedim istersen bir test var ondan yapalım için rahat etsin dedi. Yaptırdım bebeğin suyu değil. Oğlum biraz aşağıda ama rahim kanalında değil merak etme dedi. İkiside baş yukarı duruyorlar 33. 34. Haftaya kadar bu değişebilir dedi. Ciğer geliştirici iğne vuruldum 12 saat sonra tekrar vurulacağım. Başkada vurulmayacağım. 27+3 günüm. Kızım 26+4 çıktı ama bence yanlış ölçtü hareketliydi 1050 gr, oğlumda 27+6 çıktı 1200 gr çıktı. Suları, rahim ağzı iyi durumda dedi. Oğlum aşağıda korkuyorum artık sanırım yavaş yavaş ilk haftalar gibi eşim devralacak hayırlısı ile 38 i görelim inşallah
Kritik haftalara girdik arkadaşım hepimiz tempoyu azaltalım ki yavrularımız anne karnında alacakları besinleri zamanına kadar alsın. İki minnoşumla benim bir tık daha dikkat etmem lazım. Bu hafta benim için şöyle önemli 30. Haftadan sonra rahim yetmezse bebeklerimin kilo alışı düşecek. 30. Haftaya kadar tek bebek gibi geliyorlar sonrası çok önemliİyi olmalarına cok sevındım canım bundan sonra biraz daha dikkat etmekte fayda var iki bebiş var sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?