• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar bebeğinizin hıçkırığını hissediyor musunuz. Benim bebiş arada hickiriyor. Böyle karnimda pıt pıt bir şey atıyor belli aralıklarla. Hıçkırıktir diye düşünüyorum 😅
Küçük kalp atımı gibi ritmik bir kaç dakikalık devam eden pıt pıtlarr.hep baş gelis konumunda olduğundan aşağıda hissediyorum ☺️

Naptın canım gidebildin mi doktora benim pazartesi sabah randevu bakalım nolcak😅
Gidemedim canım hastane kapalı 😂😂 sadece acilimiz açık dedi esnaf gibi 😂 😂 😂 benim salı sabaha kaldı. Evdeki bulgurdan oldum ne güzel pazartesi gidecektim. Kendileri mesaj attı cumartesi için benimde zaten heyheyler gelmiş hazırım gitmeye 😂 neyse sağlık olsun ama ben ne zaman heyecan yapsam Allah dur diyor. ben alıştım 😅😅ve bu huyumdan vazgeçemiyorum arada geliyorlar 😂

Şu el çantası gibi olan var ya eskiden vardı şimdi yine moda olmuş. Çoğu onunla çıkarıyor. hastaneye neymiş ona takıldım ben bilmiyorum zorunlu tutan mı oluyor 😂
Canım ona.portbebe deniliyor. Bir arkadsa sordum o da 2 ay kadar kullanılıyormuş en fazla. O yüzden ondan da vazgeçtim 🤣

Nesir Nesir bende de oluyor canım ya hatta bazen fazla oluyor endişeleniyorum niye oluyor diye 🤦🏼‍♀️
Bende de fazla oluyor canım yemek yedikten sonra özellikle pıt pıt karnımın içinde sanki kalp atıyor elimi o atan yere koyup hissedince çok mutlu oluyorum. Korkma bebeğin anne karnında hickirmasi iyiymiş 😅

Hıçkırık nasıl oluyor acaba benim göbeğim bayağı dışarı çıkıyor. Ben eliyle koluyla itiyor diye düşünüyorum acaba o hıçkırma mı oluyor. Hatta şuan öyleler yerimden sarsılıyorum oğlan yapınca öyle oluyor o aşağıda çünkü. Kız yukarda o öğleden sonra babanın kulağına vurdu. Dinliyordu kalp atışı duyuluyor diye tutturdu al sana kalp atışı dedi 😂 😂 😂 şuan da oğlum hareketli.
Ahaha bu bebislerin sağı solu belli olmuyor..babaya kalp atışını baya göstermiş ahahaah 🤣🤣 neyse babası fazlasıyla hissetmiştir onu 😊 böyle belli aralıklarla ritmik bir şekilde oluyor canım hareket şeklinde değil de aynı bölgede pıt pıt atıyor bolgen 😊

Ahaha bu bebislerin sağı solu belli olmuyor..babaya kalp atışını baya göstermiş ahahaah 🤣🤣 neyse babası fazlasıyla hissetmiştir onu 😊 böyle belli aralıklarla ritmik bir şekilde oluyor canım hareket şeklinde değil de aynı bölgede pıt pıt atıyor bolgen 😊
Artık daha dikkat ederim sanırım o şekilde oluyor. Ben onu da hareket sandım😊😘

Bakalım bu gidişle öyle olacak galiba 😅
Mantıklı olanı öyle gibi canım. Araç yoksa bir hastaneden çıkmak için puset alınmaz. Benim dediğim çanta da sadece hastane için olmuş olacak. Bebek arabası aldıkta ne oldu virüs te bir yere çıkarmam. Tamamen tehlike geçene kadar evdeyiz.. Onun için bebek arabasını o zaman alırsın. Hiç kafana takma minnoş kız evine sağlıkla ulaşsın da gerisi teferruat:))

Back