Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

ben daha kıyafet dışında hiç bişey almadım bebişlerime. şu salgın döneminin bitmesini bekleyecem galiba. yada internetten takılcam.
İnternetten alacaksanız fiyatlarla oynuyorlar bilginiz olsun. Pazartesi akşamı siparişini Verdiğimiz şeylere dün zam gelmişti. Küvet seti, şampuan bir tane daha vardı. Herkes İnternet şuan yüklendi onlarda sanırım fırsata çeviriyor

Ben puset ile çıkaracağım hastaneden. Baby plus aldım çok çok hafif.

Araba yoksa anakucağı gereklimi bilemedim canım ben en çok arabada kullanabilmek için düşünüyorum onu hiç anakucağı almadan bebek arabası daha mantıklı gibi

Ben puset ile çıkaracağım hastaneden. Baby plus aldım çok çok hafif.
Ben puset de almadım canım. Direk doğumdan sonra kanguru ve cabin tipi bebek arabası alacağım. Az yer kaplıyor diye. Benim.icin rahat olur. Zaten ben küçük bir bayanım puset felan tasiyamam galiba hastaneden artık annem ya da.esim direk.battaniye ile çıkarmayı düşünüyorum. Hastaneye soracağım bakalım. Çoğu hastane mecburi tutmuyor diye biliyorum

Kızlar bebeğinizin hıçkırığını hissediyor musunuz. Benim bebiş arada hickiriyor. Böyle karnimda pıt pıt bir şey atıyor belli aralıklarla. Hıçkırıktir diye düşünüyorum
Ay yerim onun hıçkırığını benimkiler çok minnoş daha o kadar anlamıyorum. Zaten bugün çok sakindiler sinir oldum doğuncada durmuyolar diye kızarız kesin

Araba yoksa anakucağı gereklimi bilemedim canım ben en çok arabada kullanabilmek için düşünüyorum onu hiç anakucağı almadan bebek arabası daha mantıklı gibi
Evet canım almayacağım ana kucağı ve puset şuan ban gereksiz geliyor. Doğumdan sonra ihtiyacım olursa alırım. Ama hastaneden battaniye ile battaniyesi ile.cikarmak zorunda kalacağım

Ay yerim onun hıçkırığını benimkiler çok minnoş daha o kadar anlamıyorum. Zaten bugün çok sakindiler sinir oldum doğuncada durmuyolar diye kızarız kesin
Ya y sorma benimki dün çok sakindi bugün fena değil hıçkırığıni hissediyorum sürekli hickiriyor benimki senin her iki yandan hıçkırarak daha komik

Ya y sorma benimki dün çok sakindi bugün fena değil hıçkırığıni hissediyorum sürekli hickiriyor benimki senin her iki yandan hıçkırarak daha komik
Şu el çantası gibi olan var ya eskiden vardı şimdi yine moda olmuş. Çoğu onunla çıkarıyor. hastaneye neymiş ona takıldım ben bilmiyorum zorunlu tutan mı oluyor

Kızlar bebeğinizin hıçkırığını hissediyor musunuz. Benim bebiş arada hickiriyor. Böyle karnimda pıt pıt bir şey atıyor belli aralıklarla. Hıçkırıktir diye düşünüyorum
Hıçkırık nasıl oluyor acaba benim göbeğim bayağı dışarı çıkıyor. Ben eliyle koluyla itiyor diye düşünüyorum acaba o hıçkırma mı oluyor. Hatta şuan öyleler yerimden sarsılıyorum oğlan yapınca öyle oluyor o aşağıda çünkü. Kız yukarda o öğleden sonra babanın kulağına vurdu. Dinliyordu kalp atışı duyuluyor diye tutturdu al sana kalp atışı dedi şuan da oğlum hareketli.

Yok canım o hıçkırık değil. Zaten hıçkırınca anlıyorsun merak etme. Ritmik bir şekilde 3-5 dakıka aynı yere hafif vurma tarzı bişey oluyor bende

Yok canım o hıçkırık değil. Zaten hıçkırınca anlıyorsun merak etme. Ritmik bir şekilde 3-5 dakıka aynı yere hafif vurma tarzı bişey oluyor bende
Benimde seninki gibi böyle bazen deniz dalgalanır ya öyle oluyor bazen bayağı bayağı göbeğime vuruyor. Çok güzel bir duyguymuş rabbim bekleyen herkese nasip etsin yarın doktur kontrolüm var inşallah büyümüşlerdir. Sağlıkla büyümüşlerdir

2 gunluk sokaga cikma yasagi gelmis sen hangi ildesin? bende ilk defa yarin esimle ebebek ve civilde biraz dolasalim puset flan bakarix demistik hikaye oldu Hastaneler pusetsiz izin vermiyor diye bilyordum bakariz artik 2 bebek battane ile cikarmak zor olur galiba babyplus kaca aldin cnm bakacam ona

Bir aydır getirmediği yasağı kontrol günümde getiren sayın devlet büyüklerimin ellerinden öperim genelgeyi bekliyorum yoksa doktor beni eski günüme alsın beni ilgilendirmez şubat ayında e bebekten 312 ye almıştık.

Canım sokağa çıkma yasağı var 31 ilde büyükşehirdemisin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…