- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.461
İnternetten alacaksanız fiyatlarla oynuyorlar bilginiz olsun. Pazartesi akşamı siparişini Verdiğimiz şeylere dün zam gelmişti. Küvet seti, şampuan bir tane daha vardı. Herkes İnternet şuan yüklendi onlarda sanırım fırsata çeviriyorben daha kıyafet dışında hiç bişey almadım bebişlerime. şu salgın döneminin bitmesini bekleyecem galiba. yada internetten takılcam.
Ben puset ile çıkaracağım hastaneden. Baby plus aldım çok çok hafif.Kızlar ben bebek arabası işini doğumdan sonraya bıraktım. Hastaneden çıkarken muhakkak ana kucağı almak gerekiyor mu? Ben almayı düşünüyorum pek çünkü hastaneden çıkarken bir tek kullanacağım şeyi almak istemiyorum. Özel aracımız da yok ki sürekli araba ile bebekle çıkacağımi düşünmüyorum bakalım
Araba yoksa anakucağı gereklimi bilemedim canım ben en çok arabada kullanabilmek için düşünüyorum onu hiç anakucağı almadan bebek arabası daha mantıklı gibiKızlar ben bebek arabası işini doğumdan sonraya bıraktım. Hastaneden çıkarken muhakkak ana kucağı almak gerekiyor mu? Ben almayı düşünüyorum pek çünkü hastaneden çıkarken bir tek kullanacağım şeyi almak istemiyorum. Özel aracımız da yok ki sürekli araba ile bebekle çıkacağımi düşünmüyorum bakalım
Ben puset de almadım canım. Direk doğumdan sonra kanguru ve cabin tipi bebek arabası alacağım. Az yer kaplıyor diye. Benim.icin rahat olur. Zaten ben küçük bir bayanım puset felan tasiyamam galibaBen puset ile çıkaracağım hastaneden. Baby plus aldım çok çok hafif.
Ay yerim onun hıçkırığınıKızlar bebeğinizin hıçkırığını hissediyor musunuz. Benim bebiş arada hickiriyor. Böyle karnimda pıt pıt bir şey atıyor belli aralıklarla. Hıçkırıktir diye düşünüyorum
Evet canım almayacağım ana kucağı ve puset şuan ban gereksiz geliyor. Doğumdan sonra ihtiyacım olursa alırım. Ama hastaneden battaniye ile battaniyesi ile.cikarmak zorunda kalacağımAraba yoksa anakucağı gereklimi bilemedim canım ben en çok arabada kullanabilmek için düşünüyorum onu hiç anakucağı almadan bebek arabası daha mantıklı gibi
Ya y sorma benimki dün çok sakindi bugün fena değilAy yerim onun hıçkırığınıbenimkiler çok minnoş daha o kadar anlamıyorum. Zaten bugün çok sakindiler sinir oldum doğuncada durmuyolar diye kızarız kesin
Ay hareket etsinlerde ne yapıyorlarsa yapsınlar sıpalarYa y sorma benimki dün çok sakindi bugün fena değilhıçkırığıni hissediyorum sürekli hickiriyor benimki senin her iki yandan hıçkırarak daha komik
Şu el çantası gibi olan var ya eskiden vardı şimdi yine moda olmuş. Çoğu onunla çıkarıyor. hastaneye neymiş ona takıldım ben bilmiyorum zorunlu tutan mı oluyorYa y sorma benimki dün çok sakindi bugün fena değilhıçkırığıni hissediyorum sürekli hickiriyor benimki senin her iki yandan hıçkırarak daha komik
Hıçkırık nasıl oluyor acaba benim göbeğim bayağı dışarı çıkıyor. Ben eliyle koluyla itiyor diye düşünüyorum acaba o hıçkırma mı oluyor. Hatta şuan öyleler yerimden sarsılıyorum oğlan yapınca öyle oluyor o aşağıda çünkü. Kız yukarda o öğleden sonra babanın kulağına vurdu. Dinliyordu kalp atışı duyuluyor diye tutturdu al sana kalp atışı dediKızlar bebeğinizin hıçkırığını hissediyor musunuz. Benim bebiş arada hickiriyor. Böyle karnimda pıt pıt bir şey atıyor belli aralıklarla. Hıçkırıktir diye düşünüyorum
Yok canım o hıçkırık değil. Zaten hıçkırınca anlıyorsun merak etme. Ritmik bir şekilde 3-5 dakıka aynı yere hafif vurma tarzı bişey oluyor bendeHıçkırık nasıl oluyor acaba benim göbeğim bayağı dışarı çıkıyor. Ben eliyle koluyla itiyor diye düşünüyorum acaba o hıçkırma mı oluyor. Hatta şuan öyleler yerimden sarsılıyorum oğlan yapınca öyle oluyor o aşağıda çünkü. Kız yukarda o öğleden sonra babanın kulağına vurdu. Dinliyordu kalp atışı duyuluyor diye tutturdu al sana kalp atışı dedişuan da oğlum hareketli.
Benimde seninki gibi böyle bazen deniz dalgalanır ya öyle oluyor bazen bayağı bayağı göbeğime vuruyor. Çok güzel bir duyguymuş rabbim bekleyen herkese nasip etsinYok canım o hıçkırık değil. Zaten hıçkırınca anlıyorsun merak etme. Ritmik bir şekilde 3-5 dakıka aynı yere hafif vurma tarzı bişey oluyor bende
Evet bende hissediyorum caanimKızlar bebeğinizin hıçkırığını hissediyor musunuz. Benim bebiş arada hickiriyor. Böyle karnimda pıt pıt bir şey atıyor belli aralıklarla. Hıçkırıktir diye düşünüyorum
2 gunluk sokaga cikma yasagi gelmis sen hangi ildesin? bende ilk defa yarin esimle ebebek ve civilde biraz dolasalim puset flan bakarix demistik hikaye olduBenimde seninki gibi böyle bazen deniz dalgalanır ya öyle oluyor bazen bayağı bayağı göbeğime vuruyor. Çok güzel bir duyguymuş rabbim bekleyen herkese nasip etsinyarın doktur kontrolüm var inşallah büyümüşlerdir. Sağlıkla büyümüşlerdir
bende hickirak flan hic anlamiyorum ne zaman hisedecez acaba ay cok tatli ve heyacanli yaAy yerim onun hıçkırığınıbenimkiler çok minnoş daha o kadar anlamıyorum. Zaten bugün çok sakindiler sinir oldum doğuncada durmuyolar diye kızarız kesin
Hiç bilemedim ki şu an coştu benimkiler ama tekme sanırım bunlarbende hickirak flan hic anlamiyorum ne zaman hisedecez acaba ay cok tatli ve heyacanli ya
Bir aydır getirmediği yasağı kontrol günümde getiren sayın devlet büyüklerimin ellerinden öperim2 gunluk sokaga cikma yasagi gelmis sen hangi ildesin? bende ilk defa yarin esimle ebebek ve civilde biraz dolasalim puset flan bakarix demistik hikaye olduHastaneler pusetsiz izin vermiyor diye bilyordum bakariz artik 2 bebek battane ile cikarmak zor olur galiba babyplus kaca aldin cnm bakacam ona
Canım sokağa çıkma yasağı var 31 ilde büyükşehirdemisin senBenimde seninki gibi böyle bazen deniz dalgalanır ya öyle oluyor bazen bayağı bayağı göbeğime vuruyor. Çok güzel bir duyguymuş rabbim bekleyen herkese nasip etsin ♥yarın doktur kontrolüm var inşallah büyümüşlerdir. Sağlıkla büyümüşlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?