- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.241
Sabah yazmış ve daha girmemişSorma canım ben de gruba girip bir şeyler yazmış mi diye bakıyorum Allah şifasını versin
Hastanede özel bakıma aldıkları için fırsat bulamamıştır buraya gelmeye. Öyle inanıyorum, diliyorum.Sabah yazmış ve daha girmemişrabbim korktuklarımızla sınamasın
İnşallah canım benim inşallahHastanede özel bakıma aldıkları için fırsat bulamamıştır buraya gelmeye. Öyle inanıyorum, diliyorum.
Minnaklı sana demiştim ya o kadar mesajı okuyunca tanıdık gibi oldun diye, topikteki herkes neredeyse öyle bana. Sabah okuduğumdan beri dua ediyorum, inşallah güzel haberlerle gelecek angelnurse..
Insallah canim ya cok sagolgeçmiş olsun canım diğer forumlarda açılma olduğu halde zamanında doğum yapanlar var. stres yapma. Dr.lar gerekli müdahaleyi yapacaktır zaten.
Haftam buyuk oldugu icin serklaj olmuyor canim ilac bslndi bebek icinde ciger gelistirici sagol canim Allah razi olsunCanım benim duamda kalbimde seninlesakin olmaya çalış ne yapmaları gerekiyorsa yapacaklardır. En kötü ihtimalle serklaj yaparlar. Haftaların çok az kaldı zaten merak etme inşallah bebeğin haftasında doğacak
Aminn canim insallahcanım inşallah Rabbim sağ sağlim zamanında bebişini kucağına almayı nasip etsin
Insallah canim cok sagolDuam seninle canım gönlünü ferah tut sakin kalmaya çalış iyi olacak inşallah
Insallah cok sagol canim ciger gelistirici ve progesteron baslndi canim nst giriyorum uc kez baktilar cok sukur sanci cikmadiAngelnursee geçmiş olsun inşallah bebeğin acele etmez yinede korkma olur mu. Benim oğlum 28 haftalık doğdu. Allah yardımcın olsun. Habersiz bırakma bizi. Dualarımız seninle
Canim plasenta duzelmis ama agrim vrdi uc gndr dun doktora geldim rahim kisaligi olusmus 3 hafta once 3.9 cm di dun 1.4 e dusmus hemen hastaneye aldilar ciger gelistirci basldilar bebek icin progesteron igne fitil serum nst ye gryorum cok sukur sancim cikmadiiAngelnurse ten haber yok mu? Plesantası aşağıdaydı ondan mı böyle oldu acaba ya canım sıkıldı AllahIm yardımcısı olsun hepimizin
Cok sagol canim hic firsatim olmadi dun Allah hepinizden razi olsun cok duygulandim moral buldum iyiki varsinizzHastanede özel bakıma aldıkları için fırsat bulamamıştır buraya gelmeye. Öyle inanıyorum, diliyorum.
Minnaklı sana demiştim ya o kadar mesajı okuyunca tanıdık gibi oldun diye, topikteki herkes neredeyse öyle bana. Sabah okuduğumdan beri dua ediyorum, inşallah güzel haberlerle gelecek angelnurse.. ♥
ben direk 10 lu çıkış almadım canım 2 şer tane eldivenli önlüklü falan 5li takım aldım zıbın falanda. Hastane çıkışlarının çok iyi olmadığını söyledi kullananlar. Battaniyelerimiiz annem dikti sağolsun şimdiye kadar alıpda gelen defactodan indiirmde 5 li set almıştım gayet güzel dokusu, lcw dan aldım ama lcw kapalı şu an online satışda yapmıyo. Kotondan aldıklarım bir haftadır kargolanacakBenim bahsettiğim setin içeriği de aynı. Biberonlar fazla mı gelir demiştim ama sen memnun kalmışsın. O zaman dursun listemde☺ Şimdi de internetten bebek kıyafetlerine bakmaya başladım dokusu yumuşak olan markaları araştırıyorum. Kaç tane hastane çıkışı almalıyım acaba? Eğer interntten aldıysanız siz hangi sitelerden sipariş veriyorsunuz kıyafetleri ?
carters çok güzelmiş arkadaşım kullanıyor ama 2 bebek için biraz pahalı geldiSüpersin canım çok faydalı bilgiler oldu bunlar. Ben de bir kaç marka bulmuştum yorumlara bakarak. Carters, Kitikate ve Andywawa bakıyordum. Senin söylediklerine bakayım biraz da. Çoook teşekkür ederim canım ☺
E bebek bile iki bebek için pahalıcarters çok güzelmiş arkadaşım kullanıyor ama 2 bebek için biraz pahalı geldi
Insallah cok sagol canim ciger gelistirici ve progesteron baslndi canim nst giriyorum uc kez baktilar cok sukur sanci cikmadi
Ama bu çok tatlı yaBu da bittielbisesini yediğim
Berat Kandiliniz Mübarek olsun canlarbugün duamızda birbirimize de yer verelim. Şu pis salgın bitsin diye çok dua edelim Angelnursee çok sevindim canım inşallah doktorlar ilaçla normal bir seviyeye sokarlar erken fark etmişsin. Kendine çok dikkat et arada bizi haberdar et
Canim cok geçmiş olsun inşallah küçük kuzun vaktinde zamaninda gelir hayırlısıyla benimde uc hafta once bakildi 4cm di iyi dedi doktor ama bende korkuyorum cunku ara ara ağrılarım oluyo ben enfeksiyona veriyorum ama ağrıyi insallah boyle bi problem çıkmazCanim plasenta duzelmis ama agrim vrdi uc gndr dun doktora geldim rahim kisaligi olusmus 3 hafta once 3.9 cm di dun 1.4 e dusmus hemen hastaneye aldilar ciger gelistirci basldilar bebek icin progesteron igne fitil serum nst ye gryorum cok sukur sancim cikmadii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?