Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Sabah yazmış ve daha girmemiş rabbim korktuklarımızla sınamasın
Hastanede özel bakıma aldıkları için fırsat bulamamıştır buraya gelmeye. Öyle inanıyorum, diliyorum.

Minnaklı sana demiştim ya o kadar mesajı okuyunca tanıdık gibi oldun diye, topikteki herkes neredeyse öyle bana. Sabah okuduğumdan beri dua ediyorum, inşallah güzel haberlerle gelecek angelnurse..

İnşallah canım benim inşallah

Haftam buyuk oldugu icin serklaj olmuyor canim ilac bslndi bebek icinde ciger gelistirici sagol canim Allah razi olsun

Angelnursee geçmiş olsun inşallah bebeğin acele etmez yinede korkma olur mu. Benim oğlum 28 haftalık doğdu. Allah yardımcın olsun. Habersiz bırakma bizi. Dualarımız seninle
Insallah cok sagol canim ciger gelistirici ve progesteron baslndi canim nst giriyorum uc kez baktilar cok sukur sanci cikmadi

Angelnurse ten haber yok mu? Plesantası aşağıdaydı ondan mı böyle oldu acaba ya canım sıkıldı AllahIm yardımcısı olsun hepimizin
Canim plasenta duzelmis ama agrim vrdi uc gndr dun doktora geldim rahim kisaligi olusmus 3 hafta once 3.9 cm di dun 1.4 e dusmus hemen hastaneye aldilar ciger gelistirci basldilar bebek icin progesteron igne fitil serum nst ye gryorum cok sukur sancim cikmadii

Cok sagol canim hic firsatim olmadi dun Allah hepinizden razi olsun cok duygulandim moral buldum iyiki varsinizz

ben direk 10 lu çıkış almadım canım 2 şer tane eldivenli önlüklü falan 5li takım aldım zıbın falanda. Hastane çıkışlarının çok iyi olmadığını söyledi kullananlar. Battaniyelerimiiz annem dikti sağolsun şimdiye kadar alıpda gelen defactodan indiirmde 5 li set almıştım gayet güzel dokusu, lcw dan aldım ama lcw kapalı şu an online satışda yapmıyo. Kotondan aldıklarım bir haftadır kargolanacak gelir elbet bir gün

carters çok güzelmiş arkadaşım kullanıyor ama 2 bebek için biraz pahalı geldi

carters çok güzelmiş arkadaşım kullanıyor ama 2 bebek için biraz pahalı geldi
E bebek bile iki bebek için pahalı dün haftalık iğne günümdü çıkmışken bakım eşyalarını alalım dedik. Kızların bahsettiği biberon seti mağazada 260 lirayken hepsiburadadan 180 liraya aldık. Rabbim güç kuvvet versin canları sağ olsun miniklerin çok şükür

Berat Kandiliniz Mübarek olsun canlar bugün duamızda birbirimize de yer verelim. Şu pis salgın bitsin diye çok dua edelim Angelnursee çok sevindim canım inşallah doktorlar ilaçla normal bir seviyeye sokarlar erken fark etmişsin. Kendine çok dikkat et arada bizi haberdar et

Hayırlı kandiller

Canim cok geçmiş olsun inşallah küçük kuzun vaktinde zamaninda gelir hayırlısıyla benimde uc hafta once bakildi 4cm di iyi dedi doktor ama bende korkuyorum cunku ara ara ağrılarım oluyo ben enfeksiyona veriyorum ama ağrıyi insallah boyle bi problem çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…