• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Vajınal dolgunluk nasıl oluyo cnm alt karında kasıklarda bendede var dolgunluk ama korku bende cok fazla canım bıde kaybım oldgundn bebıslerın cınsıyetı ne
bi kız bi oğlan. sanki vajen girişinde bişey varmış gibi oluyo. ben sağlıkçı olduğum halede korkuyorum. sonra bebişlerin hareketlerini hissedince rahatlıyorum

bi kız bi oğlan. sanki vajen girişinde bişey varmış gibi oluyo. ben sağlıkçı olduğum halede korkuyorum. sonra bebişlerin hareketlerini hissedince rahatlıyorum
Masallah cnm benımkılerde ıkı kız ıns hareketlerı cok gzel bı duygu ama agrılar korkutucu cnm gerckten ıns kotu bsey olmaz ılac olarak nler kullanıyorsun cnm alanın ne kadın dogum mu

Masallah cnm benımkılerde ıkı kız ıns hareketlerı cok gzel bı duygu ama agrılar korkutucu cnm gerckten ıns kotu bsey olmaz ılac olarak nler kullanıyorsun cnm alanın ne kadın dogum mu
ecoprin 100, ocean mumy, proluton depot, magnezyumu sürekli almıyorum. çocuk hemşiresiyim. Allah vakitli kavuştursun bebişlerine

Ins cnm ıns senıde hepımızıde ne kadar guzel proluton hakkında bilgin varmı cnm rahım kosalmasını engeller dıye duydum ama oyle mı
erken doğumu, düşüğü önlemek için yapılır yazmışlar prospektüse. ama kasılmasını engellediğine dair bir yazı yoktu. ama progesteron rahmin kasılmadan büyümesini sağlar diye biliyorum. benimde kasılmalarım iğne günü artıyo sonrasında yavaş yavaş azalıyo

erken doğumu, düşüğü önlemek için yapılır yazmışlar prospektüse. ama kasılmasını engellediğine dair bir yazı yoktu. ama progesteron rahmin kasılmadan büyümesini sağlar diye biliyorum. benimde kasılmalarım iğne günü artıyo sonrasında yavaş yavaş azalıyo
Rahım uzunlugu varya canın onun kısalmasını onlermı onu merak edıyorum

Bende philips kullandım oğluma set şeklinde aldım 2 küçük 2 büyük biberon, temizleme fırçası birde yeni doğan emzik vardı setinde. Çok kullanışlı ve pratik. Bebeğin büyüdükçe emzigin delik sayısına göre başlık alıp aynı biberonla kullanabilirsin. Ayrıca sana uni babynin emzik biberon temizleyecesini tavsiye ediyorum bitkisel içerikli. Yeni gibi ve kokusuz çıkarıyor biberonu
Benim bahsettiğim setin içeriği de aynı. Biberonlar fazla mı gelir demiştim ama sen memnun kalmışsın. O zaman dursun listemde☺️ Şimdi de internetten bebek kıyafetlerine bakmaya başladım dokusu yumuşak olan markaları araştırıyorum. Kaç tane hastane çıkışı almalıyım acaba? Eğer interntten aldıysanız siz hangi sitelerden sipariş veriyorsunuz kıyafetleri ?

Benim bahsettiğim setin içeriği de aynı. Biberonlar fazla mı gelir demiştim ama sen memnun kalmışsın. O zaman dursun listemde☺️ Şimdi de internetten bebek kıyafetlerine bakmaya başladım dokusu yumuşak olan markaları araştırıyorum. Kaç tane hastane çıkışı almalıyım acaba? Eğer interntten aldıysanız siz hangi sitelerden sipariş veriyorsunuz kıyafetleri ?

Çivil, e bebek, Affa baby ve babymall. KANZ ın bebek kıyafetleri kaliteli tavsiye ediyorum. Hastane çıkışı 1 tane alsan yeter çünkü gerek olmayan parçalar var. Bi kaç takım yeni doğan alsan daha mantıklı. Bide çok çabuk büyüdükleri icin fazla almanı tavsiye etmem🙂

Oyle olunca ne oluyor cnm mukus uretimi artınca kotu bsey mı
mukus tıkacı oluşuyor rahim ağzında koruyucu olarak. vajenden gelebilecek enfeksiyondan koruyor. rahim ağzı uzunluğu ile alakası yok. sadece rahim ne kadar az kasılırsa rahim ağzı o kadar stabil durur açılmaz.

Çivil, e bebek, Affa baby ve babymall. KANZ ın bebek kıyafetleri kaliteli tavsiye ediyorum. Hastane çıkışı 1 tane alsan yeter çünkü gerek olmayan parçalar var. Bi kaç takım yeni doğan alsan daha mantıklı. Bide çok çabuk büyüdükleri icin fazla almanı tavsiye etmem🙂
Süpersin canım çok faydalı bilgiler oldu bunlar. Ben de bir kaç marka bulmuştum yorumlara bakarak. Carters, Kitikate ve Andywawa bakıyordum. Senin söylediklerine bakayım biraz da. Çoook teşekkür ederim canım ☺️

Bende Bir tane 10 lu hastane çıkışı 2 tane 5 li olandan var.kayinvalidem almıştı.

Bende de iki onlu var. Annemle kayınvalidem aldı. Bende birer tane beşli alacağım. Birde alt üst ayrı olanlar ile çıtçıtlı badi alacağım.

Hepinize vakitli, sağlıklı doğumlar inşallah ♥️ Ben de müstakbel ikiz anasıyım. Tetanoz aşısıyla ilgili erken doğumu tetikliyor gibi şeyler okudum da, iki hafta sonraya aile hekimim çağırdı, emin olamadım. Başlığı da 500 sayfayı okudum, genelde yaptırdınız biliyorum ama yine de sorayım dedim. Korkulacak bir şey yok değil mi?

Hepinize vakitli, sağlıklı doğumlar inşallah ♥️ Ben de müstakbel ikiz anasıyım. Tetanoz aşısıyla ilgili erken doğumu tetikliyor gibi şeyler okudum da, iki hafta sonraya aile hekimim çağırdı, emin olamadım. Başlığı da 500 sayfayı okudum, genelde yaptırdınız biliyorum ama yine de sorayım dedim. Korkulacak bir şey yok değil mi?
Hayırlı olsun. Ben yaptırdım hiç bir sorun yaşamadım çok şükür.

Back