Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Sagol canim kesinlikle doktorumda ole dedi canim ihmal etmemk gerekiyor dedi evet canim alttan olcuyr benim doktor hep

peki biberon sterilizator arastirdiniz mi? Bende bu seti dusunuyorum ve aventin sterilizator baya pahali sasirdim kaldim ☺ Yeni dogum yapan arkadasim mutlaka sterilizator lazim dedi ozeliikle ikizlere emzik flan da temizlimek icin

Amin insallah canim sen ciger gelistirici yptrmismiydin

Hayır Malesef. Bebeğimin hareketlerinden şüphelendim. Ve 65 kilo iken birden 61 kilo çıkmam içime kurt düşürdü. Ondan önce de bir kaybım olduğu için aynı gün Ultrasona girdim. Bebeğimin suyu kalmamıştı ve kan akışı durmuştu. En son da 10 gün önce gittiğimde hiç bir sorun yoktu halbuki. Acil sezeryana alındım gelistirici iğne veya doğumu erteleme gibi bir şansım yoktu.
Senin sancın olmadığı için ve bebeğinin bir risk içine girmediği sürece ertelene bilir doğum korkma. Stres yapma

peki biberon sterilizator arastirdiniz mi? Bende bu seti dusunuyorum ve aventin sterilizator baya pahali sasirdim kaldim ☺ Yeni dogum yapan arkadasim mutlaka sterilizator lazim dedi ozeliikle ikizlere emzik flan da temizlimek icin
Ona önümüzdeki aylar bakacağım canım cam olduğu için makineye atacağım. Diğerleri için gerekli arkadaşım da kesin al dedi.

Kizlar ebebekten bebek bezi cop kutusu korbell aldim bugun kargo ile geldi baya memnun kaldim tavsiye ederim tum kokulari hapse ediyormus malum iki bebek bezi kokabilir Trendyolda cok pahali satiyordu bilmeden alcaktim allahtan ebebekte fark ettim daha ucuza. Blde posetini aldim 1400 adet olani yani toplasan 105 lira flan amerikan marka guney kore yapimi

Eklentiler

• lXYZ-M250DS_1.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 11
Ay kuzum neler cekmissin cok sukur ogluna bisey olmamis Rabbim sana bagislamis iyiki farketmissin dedi doktor kuzum peki kac kilo dogdu oglun

Ay kuzum neler cekmissin cok sukur ogluna bisey olmamis Rabbim sana bagislamis iyiki farketmissin dedi doktor kuzum peki kac kilo dogdu oglun

Evet çok şükür. 950gr doğdu. 37cm 28 haftalık. 70 gün küvezde kaldı. Ilk 3 ay sadece anne sütü ile beslendi.
Çok vesvese etmemek gerekir Elbete ama benim oğlum çok hareketliydi ve birden bir sakinlik ve güçsüz tekmeler beni şüpheye düşürdü. Üstüne bide tartıda eksik çıkınca mutlaka Ultrasona girmem gerektiğini anladım.

Maşallah cok güclüymüs oğlunuz Rabbim yaşatmasın kimselere İyi ki fark edebilmişsiniz. Tartı da az cıkmayı ilk defa duyuyorum şaşırdım Bazen cok hareketli bebegim ama bazı günlerde daha sakin mesela 1 gün hareketliyse 1-2 gün eskiye göre daha sakin. Bende tedirgin oluyorum moralım bozuluyor hemen ama sonra tekmeliyo içim rahatlıyor. Ama bazen rahatlamaması gerekıyor galıba o sakinlıkte iyi degil demek ki

Evet çok şükür Rabbim onu bana bağışladı. Ben bir yerde okumuştum bebeklerin en hareketli ve güçlü tekmeleri 28 ila 32 haftaları arasında olurmuş diye. Şimdiki gebeliğim de oğluma göre, sakin bir bebek, hareketleri genelde aynı ve dediğin gibi 1 gün daha çok fark etiriyorsa 2 gün daha sakin. Yani aslında alışmışlığın dışında bir sakinlik ve güçsüzlük olmayınca stres yapmaya da gerek yok. Tartı da bukadar birden eksik çıkmam bana çok tuhaf geldi meğerse suyum gitti. 61 kilo ile sezeryana alındım bir hafta sonra 60 kilo çıktım tartıda. Kimseyi korkutmak istemiyorum. Ama ağrıyı sancıyı bebek hareketlerini ciddiye almak lazım.

Canım o.bende de oluyor. Kızım bir iki.gun daha sakin sonraki gün sürekli hareket halinde ben de anlam veremediği bu bebisin hareketlerine mesela bugün.masallah çok.hareketli ama dün sakindi baya

Her gebelik bir olmuyor demek ki normalin dışına cıkarsa endişelenmek gerek o zaman Gercekten iyi takip etmek gerekiyor biraz geç kalınsa Allah korusun geri dönüş olmuyor maalesef

Canım o.bende de oluyor. Kızım bir iki.gun daha sakin sonraki gün sürekli hareket halinde ben de anlam veremediği bu bebisin hareketlerine mesela bugün.masallah çok.hareketli ama dün sakindi baya
Ay aynı benim ki hareket edince ohh diyorum insanın içi rahatlıyor

O senin dediğin kilo kaybını ben yaşadım. 1.5 kilo birden vermiştim ödeme bağladım şişlik varmış herhalde demiştim. Ondan sonra gerçi doktora gittim şükür bir şey yoktu ama daha çok dikkat edeceğim. Birden kilo almam var mesela hafta bitiminde 1.5 kilo aldığım bile oldu. Vermede bu ani kilo almadan sonra olunca şiştim o gitti diye düşündüm. Hayırlısı ile 38. Haftayı görsek

Amin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…