- 11 Nisan 2019
- 485
- 510
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.201
Duam seninle canım gönlünü ferah tut sakin kalmaya çalış iyi olacak inşallahKizlar beni hastaneye yatirdi doktor nolur dua edin rahim uzunlugu 1.4 e dusmus 3.9 du hic boyle bi sikintim yoktu iki uc gndr agrim olunca gelmistim erken dogum riski var cok korkuyorum
Senin dediğin seti ben aldım bugünBenim baktığım setin içinde 4 biberon 1 emzik bir de temizleme fırçası var. 4 biberon çok mu olur acaba diye düşündüm. Belki de senim gibi 2 biberon alsam yeter. Ona karar veremedim açıkcası
Ay ay güle güle kullansınlar minnoşlarSenin dediğin seti ben aldım bugünikizler için daha mantıklı oldu. Birde küçük 30 ml camlardan aldım. Bence senin için 4 biberon çok fazla olur gün içinde sürekli yıkamak zorunda kalmamak için olabilir.
Mama yerse büyüdükçe alırsın canım. 30 ml den başlıyor 90, 125,160,240,260 diye gidiyor :)) inşallah sütün bol gelir altı ay seni emer sonra ek gıda. Ben aynı anda doyuramazsam diye aldım. Mama ile sağdığım sütü veririm. Stres çokAy ay güle güle kullansınlar minnoşlarevet ikizler için ideal bir set kesinlikle. Belki ben 1-2 tane biberon alıp eğer bebeğim biberonu severse ihtiyaç duydukça almaya devam ederim
ben dünden beri genel olarak karnımın alt kısmında arada ortaya doğru yayılan sertlik var. sabah hafif kasıkta ağrı yaptı. haftalık proluton depot iğne yaptırıyorum. ondan sonra bide kabızlık için magnezyum calcine kullandım hafifledi ama hala var. mag. calcine gebelere verilene benzer onu içtim mi rahatlıyodu ama bu gün hala devam ediyo. geçen hafta perinataloğa gittiğimde sordum hem kendi dr. uma sordum uzun sürmediği sürece normal dedi ama. saatte 4 ten fazla olmaması gerekiyormuş. devam ederse yarınlarda kendi çalıştığım hastaneye gidecem cumaya randevu almıştım ama.Kızlar ıkız hamıleler adem sancısı gbı belınızde agrılar oluyormu kasıklarda dolgunluk hıssı baskı gbı al karnımda korkuyorum sızde yasıyo musunuz bu tarz seyler
Adet sancısı tarzındamı agrıların cnm normalmıymıs yanı proluton bnde yaptırıyorum magnezyum suya karıstrıp bende kullanıyorum canım benım kontrolde onumuzdekı pazartesı sehır dısında bıde doktorumben dünden beri genel olarak karnımın alt kısmında arada ortaya doğru yayılan sertlik var. sabah hafif kasıkta ağrı yaptı. haftalık proluton depot iğne yaptırıyorum. ondan sonra bide kabızlık için magnezyum calcine kullandım hafifledi ama hala var. mag. calcine gebelere verilene benzer onu içtim mi rahatlıyodu ama bu gün hala devam ediyo. geçen hafta perinataloğa gittiğimde sordum hem kendi dr. uma sordum uzun sürmediği sürece normal dedi ama. saatte 4 ten fazla olmaması gerekiyormuş. devam ederse yarınlarda kendi çalıştığım hastaneye gidecem cumaya randevu almıştım ama.
Çok geçmiş olsun canım.Dualarımız seninleKizlar beni hastaneye yatirdi doktor nolur dua edin rahim uzunlugu 1.4 e dusmus 3.9 du hic boyle bi sikintim yoktu iki uc gndr agrim olunca gelmistim erken dogum riski var cok korkuyorum
O sertlık bendede okuyo bazen yan yatıp sırt ustu donunce tam karnımın ortası sert oluyo oraya top gbı gelıyorlar gibi hşssediyorumben dünden beri genel olarak karnımın alt kısmında arada ortaya doğru yayılan sertlik var. sabah hafif kasıkta ağrı yaptı. haftalık proluton depot iğne yaptırıyorum. ondan sonra bide kabızlık için magnezyum calcine kullandım hafifledi ama hala var. mag. calcine gebelere verilene benzer onu içtim mi rahatlıyodu ama bu gün hala devam ediyo. geçen hafta perinataloğa gittiğimde sordum hem kendi dr. uma sordum uzun sürmediği sürece normal dedi ama. saatte 4 ten fazla olmaması gerekiyormuş. devam ederse yarınlarda kendi çalıştığım hastaneye gidecem cumaya randevu almıştım ama.
valla adet ağrısı gibi normal mi diye sormadım dr. a bu gün sabah oldu zaten. ama internette olabiliyo yazmışlar. ben yattığım zaman iyiyim ama ayağa kalktım mı karnım sertleşiyo hemen o yüzden bişey yapmamaya çalışıyorum.Adet sancısı tarzındamı agrıların cnm normalmıymıs yanı proluton bnde yaptırıyorum magnezyum suya karıstrıp bende kullanıyorum canım benım kontrolde onumuzdekı pazartesı sehır dısında bıde doktorum
Ben süreklı yatıyorum zaten canım bır erken dogumla beebgımı kaynettım 22haftalık o yuzden cok korkuyorm sende serklaj varmıvalla adet ağrısı gibi normal mi diye sormadım dr. a bu gün sabah oldu zaten. ama internette olabiliyo yazmışlar. ben yattığım zaman iyiyim ama ayağa kalktım mı karnım sertleşiyo hemen o yüzden bişey yapmamaya çalışıyorum.
Rahım uzunluguna falan bakıyormu doktorun cnmvalla adet ağrısı gibi normal mi diye sormadım dr. a bu gün sabah oldu zaten. ama internette olabiliyo yazmışlar. ben yattığım zaman iyiyim ama ayağa kalktım mı karnım sertleşiyo hemen o yüzden bişey yapmamaya çalışıyorum.
en son 16. haftada 33mm ölçüldü rahim uzunluğu. serkilaj yok bende. gerek görmedi.Rahım uzunluguna falan bakıyormu doktorun cnm
O set daha ekonomik oluyordu bende bı ara ona niyetlendim ama 230 mu 260 mi neydi büyük olanın ölçüsü.biraz büyüyünce o yetmiyormuş dediler bende o sebepten vazgeçmiştim.Benim baktığım setin içinde 4 biberon 1 emzik bir de temizleme fırçası var. 4 biberon çok mu olur acaba diye düşündüm. Belki de senim gibi 2 biberon alsam yeter. Ona karar veremedim açıkcası
Kızlar bir şey soracağım, biberonları aldınız mı? İnternette Philips Aventin yenidoğan setleri var fiyatı da fena değil. Ben cam mı yoksa plastik mi daha iyi olur diye bir kaç kişiye sordum. Plastik olan daha hafif ve kullanışlı oluyor dediler. Siz ne yaptınız aldınız mı, Aventi önerir misiniz?
Benımde olctu akrından ama soyle edı ıyı dedı bende serklaj var erken dgumum oldgu ıcın ıns agrılar normaldır bazen alt trafıma bıcak gbı saplanıyoen son 16. haftada 33mm ölçüldü rahim uzunluğu. serkilaj yok bende. gerek görmedi.
benim bıçak gibi saplanma yok ama aşırı bir gerginlik var. o çok rahatsız ediyo beni. korkuyorum ilk gebeliğim. hafif vajinal dolgunlukta varBenımde olctu akrından ama soyle edı ıyı dedı bende serklaj var erken dgumum oldgu ıcın ıns agrılar normaldır bazen alt trafıma bıcak gbı saplanıyo
Vajınal dolgunluk nasıl oluyo cnm alt karında kasıklarda bendede var dolgunluk ama korku bende cok fazla canım bıde kaybım oldgundn bebıslerın cınsıyetı nebenim bıçak gibi saplanma yok ama aşırı bir gerginlik var. o çok rahatsız ediyo beni. korkuyorum ilk gebeliğim. hafif vajinal dolgunlukta var
benim bıçak gibi saplanma yok ama aşırı bir gerginlik var. o çok rahatsız ediyo beni. korkuyorum ilk gebeliğim. hafif vajinal dolgunlukta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?