- 9 Mart 2019
- 1.600
- 1.666
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.161
Ah gerçekten mi? Evet haklısın canım sağlıklı sıhhatli olması çok daha önemliO korku hepimizde varben iri kemikliyim aklımda sürekli besleniyorlar mı düşüncesi geçiyor. Tombuş olsunlar ama bak sana şunu da diyeyim. Arkadaşım ikizlere doğum yaptı 35. Haftasında bir bebeği küveze girdi. Tombuş olanı girdi diğer zayıf kalanın bağışıklığı çok güçlü maşallah. Ben sürekli aklıma bunu getiriyorum önemli olan kilosu değil gelişimini güzel güzel tamamlıyor olması. Doğduklarındaki kilolarını da yazmayı nasip etsin inşallah allahım
Senin oğlana da maşallah kuzumMaşallahhiç öyle düşünme prenses nekadar ihtiyaç duyarsa okadarınî alır zaten. Bende minyon yapılıyım 58 ile başladım şuan 63kiloyum, 24 haftalık 690gr ölçtü doktor benim oğlanı. .
Senin oğlana da maşallah kuzumteşekkür ediyorum cevabın için canım doğru diyorsun canım ah bizim bu hamilelik sürecimiz her şeyi düşünüyoruz ben 44 kiloyla hamile kaldım en son 27. Haftamda tartilmistim 50 kilo idim
Yastık koy canım ben öyle yapıyorum rahat oluyoBen yan yattgımda kasıklarım sıkısmıs gbı baskı okuyo canım tuvaletım yokkende oluyo braz tedırgın oldum
Yan yatıp sırt uzerıne donunce kalp atıyo sankı karnımda ndense cnm bnde koyuyorm cnm yastık ama bazen oda olmuyoYastık koy canım ben öyle yapıyorum rahat oluyo
O kalp atımı bende 10. Haftadan beri var başta bebek sandımYan yatıp sırt uzerıne donunce kalp atıyo sankı karnımda ndense cnm bnde koyuyorm cnm yastık ama bazen oda olmuyo
Hala oluyo mu cnm ılk gebelıkte ben boyle bsey hatırlamıyorum ıkız oldgundan bu kdar belırgın heralde ozellıkle saga veya sola donuk yatayım sırt uzerın donunce oluyoO kalp atımı bende 10. Haftadan beri var başta bebek sandımoysa genişleyen karın kasları, damarlarıymış.
Olmaz mı canım daha çok gerildi daha çok büyüdüler.Hala oluyo mu cnm ılk gebelıkte ben boyle bsey hatırlamıyorum ıkız oldgundan bu kdar belırgın heralde ozellıkle saga veya sola donuk yatayım sırt uzerın donunce oluyo
Masallah cnm ne guzel ınş bnde o gunlerı gorururm guzel haberler alırım kontroldeOlmaz mı canım daha çok gerildi daha çok büyüdüler.
Allahım senin 44 yazını görünce yanlış mı okudum diye tekrar baktımSenin oğlana da maşallah kuzumteşekkür ediyorum cevabın için canım doğru diyorsun canım ah bizim bu hamilelik sürecimiz her şeyi düşünüyoruz ben 44 kiloyla hamile kaldım en son 27. Haftamda tartilmistim 50 kilo idim
Yaa maşallahYaa cidden öyle misenle resmen aynı zamanlarda aynı kiloda.bebislerimiz ben de minyon bir kızım sadece karnım çıktı acaba besleyebiliyor muyum diye korkuyorum teşekkür ediyorum cevabın için canım benim 25+5 de 870 ti kızlar bakalım sizinkilerin kilosu kaç olacak
Canim idrar yolu enfeksiyonun olabilir benim var çünkü ara ara o sorunu yaşıyorumBen yan yattgımda kasıklarım sıkısmıs gbı baskı okuyo canım tuvaletım yokkende oluyo braz tedırgın oldum
Ay ıns olmamıstır enfeksıyon serklajım var bıde canım ıkız mı senınde ıns erken gelmez mınıklerımCanim idrar yolu enfeksiyonun olabilir benim var çünkü ara ara o sorunu yaşıyorum
Yok canim benim tek kaç haftalik hamilesin şuan insallah hayırlısıyla vaktinde gelir kuzucuklarinAy ıns olmamıstır enfeksıyon serklajım var bıde canım ıkız mı senınde ıns erken gelmez mınıklerım
20.haftadayım cnm ıns ıns erken gelemzler duanda banada yer verırsen cok sevınırırmYok canim benim tek kaç haftalik hamilesin şuan insallah hayırlısıyla vaktinde gelir kuzucuklarin
Ahaha yerim seni benAllahım senin 44 yazını görünce yanlış mı okudum diye tekrar baktımmaşallahın var
Aaa evet canım şimdi ne olacak? Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah senin ve bebisin için hayırlısı olur.Yaa maşallahcanm bende de tam tersi hic hamile gibi degil karnım kendi gobusum var bide butun aldim kiloyu benmde bu ayki kontrol 25+0 da olacakdi ama bu durumda nasil olcak bilmiyorum ben gebze tarafındayım hastanem kaynarca istanbula gecisler kapandı bakalim hayırlısı artik
Ben bugün liste yaptım. Onu araştırmaya yarın geçeceğim. Bayağı bir şampuan falan baktım. Liste çok yarın sabah son araştırma yapıp öğleden sonra almaya gideceğim. Yaşadığım yerde şu an çok fazla vaka yokken alacağım. Yurt dışından getirdiklerini buraya vermişler bir saat önce öğrendim. 11 kişi pozitif sadece varken bugün 200 kişi yerleşmiş. Yarın alıp bitireceğim. Araştırma yapayım yarın yazayım sana ne aldığımı.Kızlar bir şey soracağım, biberonları aldınız mı? İnternette Philips Aventin yenidoğan setleri var fiyatı da fena değil. Ben cam mı yoksa plastik mi daha iyi olur diye bir kaç kişiye sordum. Plastik olan daha hafif ve kullanışlı oluyor dediler. Siz ne yaptınız aldınız mı, Aventi önerir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?