Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Tamam canım, dikkat et dışarı çıktığında da şampuan konusunda da benim araştırmalarım sonucu burts bees bebek şampuanının içerik olarak temiz olduğu ve kullananların çok olumlu geri dönüşleri olduğunu okudum. O da aklında bulunsun

Mustela alacağım canım tamamen bitkisel ve olası cilt hassasiyeti içinde çeşitleri var. Kuru yağlı yerim onları bakayım önerilenede bugün 3 saat şampuan deterjan bakmaktan gözlerim oyuldu

Yakınım kullaniyordu Aventin Pp olanı önerdi oda bebek bir zaman sonra kendi tutmak istediginde cam olan sorun oluyormus.bir de bı sitede okumuştum cam yuzeylerde bakteri tutuyormuş.bende e-bebek indiriminden 125 ml 360 ml olarak iki adet biberon ve 3 delikli olandan biberon ucu aldım yedek.0-6 ay 6-12 ay suluk, emzik aldım.Hepsi Avent.

Aaa evet canım şimdi ne olacak? Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah senin ve bebisin için hayırlısı olur.
Amin canim hepimizin bebeğimin hareketlerini hissettikden sonra korkularim baya azaldi hele son bir kac gündür daha sık ve belirgin hareketleri o yuzden cok sıkıntı yapmiyorum kontrolu sadece tsh takip edilmesi gerekiyo onu takıyorum

Kizlar beni hastaneye yatirdi doktor nolur dua edin rahim uzunlugu 1.4 e dusmus 3.9 du hic boyle bi sikintim yoktu iki uc gndr agrim olunca gelmistim erken dogum riski var cok korkuyorum
geçmiş olsun canım diğer forumlarda açılma olduğu halde zamanında doğum yapanlar var. stres yapma. Dr.lar gerekli müdahaleyi yapacaktır zaten.

Kizlar beni hastaneye yatirdi doktor nolur dua edin rahim uzunlugu 1.4 e dusmus 3.9 du hic boyle bi sikintim yoktu iki uc gndr agrim olunca gelmistim erken dogum riski var cok korkuyorum
Canım benim duamda kalbimde seninle sakin olmaya çalış ne yapmaları gerekiyorsa yapacaklardır. En kötü ihtimalle serklaj yaparlar. Haftaların çok az kaldı zaten merak etme inşallah bebeğin haftasında doğacak

canım şampuan sorduğum herkes mustela önerdi ben yenidoğan setini alacağım bak istersen sende

En son ne zaman kontrol bakmistin cnm? Duam seninle merak etme zaten az kalmis insallah zamaninda gelir bebis cnm

Çok geçmiş olsun canim acil şifalar diliyorum.Bende uzunluğu kisalap sonra normale dönenleri okumuştum burda.Vakti zamanında gelsin inşallah bebeğin.Bu arada nasıl bir ağrıyı nasıl ayırt edilebilir?

Sorma canım o sıkıntı bende de var ben de serbest T4 degerime baktirmam lazım troitsel sıkıntım var. Evet bebek hareketlerini hissetmek bize.oyle güç veriyor ki Rabbim eksikliğini hissetirmesin

Canım çok üzüldüm demek ki hastane işlerimizi ertelememek gerekiyor gerçekten. Kuzum Allah'ın izniyle haftan ileride bir şey olamayacak. Moralini bozma 29. Haftadasin çok az kaldı zaten Bebisin sağlıklı sıhhatli dünyaya gelecek dualarımız seninle

Bu arada uzun süre sonra benim de bu sabah ağrım oldu canım. Böyle sancı mi desem ağrı mi desem bilemedim. Yattım uzandım beni çok rahatsız etti. Senin ağrın nasıldı

Allah senin de bebeğinin de yardımcısı olsun. İçini ferah tutmaya çalış, doktorlarına güven. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.Dualarımız seninle

Benim baktığım setin içinde 4 biberon 1 emzik bir de temizleme fırçası var. 4 biberon çok mu olur acaba diye düşündüm. Belki de senim gibi 2 biberon alsam yeter. Ona karar veremedim açıkcası

Angelnursee canıım geçmiş olsun sakın strese girme o daha kötü etkiler bebişi. Gececek insallah az kaldı Allahın izniyle. Sağ sağlim zamanında kucagına almak nasip olsun inşallah dikkat et konuş bebegınle strese girme düzelicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…