• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benim baktığım setin içinde 4 biberon 1 emzik bir de temizleme fırçası var. 4 biberon çok mu olur acaba diye düşündüm. Belki de senim gibi 2 biberon alsam yeter. Ona karar veremedim açıkcası☺️
Senin dediğin seti ben aldım bugün 😊 ikizler için daha mantıklı oldu. Birde küçük 30 ml camlardan aldım. Bence senin için 4 biberon çok fazla olur gün içinde sürekli yıkamak zorunda kalmamak için olabilir.

Senin dediğin seti ben aldım bugün 😊 ikizler için daha mantıklı oldu. Birde küçük 30 ml camlardan aldım. Bence senin için 4 biberon çok fazla olur gün içinde sürekli yıkamak zorunda kalmamak için olabilir.
Ay ay güle güle kullansınlar minnoşlar 😍😍evet ikizler için ideal bir set kesinlikle. Belki ben 1-2 tane biberon alıp eğer bebeğim biberonu severse ihtiyaç duydukça almaya devam ederim☺️

Ay ay güle güle kullansınlar minnoşlar 😍😍evet ikizler için ideal bir set kesinlikle. Belki ben 1-2 tane biberon alıp eğer bebeğim biberonu severse ihtiyaç duydukça almaya devam ederim☺️
Mama yerse büyüdükçe alırsın canım. 30 ml den başlıyor 90, 125,160,240,260 diye gidiyor :)) inşallah sütün bol gelir altı ay seni emer sonra ek gıda. Ben aynı anda doyuramazsam diye aldım. Mama ile sağdığım sütü veririm. Stres çok 😂 aklım Angelnursee de girip çıkıp bakıyorum içim daralıyor.

Kızlar ıkız hamıleler adem sancısı gbı belınızde agrılar oluyormu kasıklarda dolgunluk hıssı baskı gbı al karnımda korkuyorum sızde yasıyo musunuz bu tarz seyler

Kızlar ıkız hamıleler adem sancısı gbı belınızde agrılar oluyormu kasıklarda dolgunluk hıssı baskı gbı al karnımda korkuyorum sızde yasıyo musunuz bu tarz seyler
ben dünden beri genel olarak karnımın alt kısmında arada ortaya doğru yayılan sertlik var. sabah hafif kasıkta ağrı yaptı. haftalık proluton depot iğne yaptırıyorum. ondan sonra bide kabızlık için magnezyum calcine kullandım hafifledi ama hala var. mag. calcine gebelere verilene benzer onu içtim mi rahatlıyodu ama bu gün hala devam ediyo. geçen hafta perinataloğa gittiğimde sordum hem kendi dr. uma sordum uzun sürmediği sürece normal dedi ama. saatte 4 ten fazla olmaması gerekiyormuş. devam ederse yarınlarda kendi çalıştığım hastaneye gidecem cumaya randevu almıştım ama.

ben dünden beri genel olarak karnımın alt kısmında arada ortaya doğru yayılan sertlik var. sabah hafif kasıkta ağrı yaptı. haftalık proluton depot iğne yaptırıyorum. ondan sonra bide kabızlık için magnezyum calcine kullandım hafifledi ama hala var. mag. calcine gebelere verilene benzer onu içtim mi rahatlıyodu ama bu gün hala devam ediyo. geçen hafta perinataloğa gittiğimde sordum hem kendi dr. uma sordum uzun sürmediği sürece normal dedi ama. saatte 4 ten fazla olmaması gerekiyormuş. devam ederse yarınlarda kendi çalıştığım hastaneye gidecem cumaya randevu almıştım ama.
Adet sancısı tarzındamı agrıların cnm normalmıymıs yanı proluton bnde yaptırıyorum magnezyum suya karıstrıp bende kullanıyorum canım benım kontrolde onumuzdekı pazartesı sehır dısında bıde doktorum

O sertlık bendede okuyo bazen yan yatıp sırt ustu donunce tam karnımın ortası sert oluyo oraya top gbı gelıyorlar gibi hşssediyorum

Adet sancısı tarzındamı agrıların cnm normalmıymıs yanı proluton bnde yaptırıyorum magnezyum suya karıstrıp bende kullanıyorum canım benım kontrolde onumuzdekı pazartesı sehır dısında bıde doktorum
valla adet ağrısı gibi normal mi diye sormadım dr. a bu gün sabah oldu zaten. ama internette olabiliyo yazmışlar. ben yattığım zaman iyiyim ama ayağa kalktım mı karnım sertleşiyo hemen o yüzden bişey yapmamaya çalışıyorum.

valla adet ağrısı gibi normal mi diye sormadım dr. a bu gün sabah oldu zaten. ama internette olabiliyo yazmışlar. ben yattığım zaman iyiyim ama ayağa kalktım mı karnım sertleşiyo hemen o yüzden bişey yapmamaya çalışıyorum.
Ben süreklı yatıyorum zaten canım bır erken dogumla beebgımı kaynettım 22haftalık o yuzden cok korkuyorm sende serklaj varmı

Rahım uzunluguna falan bakıyormu doktorun cnm

Benim baktığım setin içinde 4 biberon 1 emzik bir de temizleme fırçası var. 4 biberon çok mu olur acaba diye düşündüm. Belki de senim gibi 2 biberon alsam yeter. Ona karar veremedim açıkcası☺️
O set daha ekonomik oluyordu bende bı ara ona niyetlendim ama 230 mu 260 mi neydi büyük olanın ölçüsü.biraz büyüyünce o yetmiyormuş dediler bende o sebepten vazgeçmiştim.

Kızlar bir şey soracağım, biberonları aldınız mı? İnternette Philips Aventin yenidoğan setleri var fiyatı da fena değil. Ben cam mı yoksa plastik mi daha iyi olur diye bir kaç kişiye sordum. Plastik olan daha hafif ve kullanışlı oluyor dediler. Siz ne yaptınız aldınız mı, Aventi önerir misiniz?

Bende philips kullandım oğluma set şeklinde aldım 2 küçük 2 büyük biberon, temizleme fırçası birde yeni doğan emzik vardı setinde. Çok kullanışlı ve pratik. Bebeğin büyüdükçe emzigin delik sayısına göre başlık alıp aynı biberonla kullanabilirsin. Ayrıca sana uni babynin emzik biberon temizleyecesini tavsiye ediyorum bitkisel içerikli. Yeni gibi ve kokusuz çıkarıyor biberonu

Benımde olctu akrından ama soyle edı ıyı dedı bende serklaj var erken dgumum oldgu ıcın ıns agrılar normaldır bazen alt trafıma bıcak gbı saplanıyo
benim bıçak gibi saplanma yok ama aşırı bir gerginlik var. o çok rahatsız ediyo beni. korkuyorum ilk gebeliğim. hafif vajinal dolgunlukta var

benim bıçak gibi saplanma yok ama aşırı bir gerginlik var. o çok rahatsız ediyo beni. korkuyorum ilk gebeliğim. hafif vajinal dolgunlukta var
Vajınal dolgunluk nasıl oluyo cnm alt karında kasıklarda bendede var dolgunluk ama korku bende cok fazla canım bıde kaybım oldgundn bebıslerın cınsıyetı ne

Gerilme çok normal bundan sonra gerçek anlamda karnın büyüyecek. Önemli olan sürekli olmaması bu hissin. Duş veya masaj seni rahatlatır çok rahatsız olursan

Back