• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

O korku hepimizde var 😂 ben iri kemikliyim aklımda sürekli besleniyorlar mı düşüncesi geçiyor. Tombuş olsunlar ama bak sana şunu da diyeyim. Arkadaşım ikizlere doğum yaptı 35. Haftasında bir bebeği küveze girdi. Tombuş olanı girdi diğer zayıf kalanın bağışıklığı çok güçlü 💪 maşallah. Ben sürekli aklıma bunu getiriyorum önemli olan kilosu değil gelişimini güzel güzel tamamlıyor olması. Doğduklarındaki kilolarını da yazmayı nasip etsin inşallah allahım 🙏😘
Ah gerçekten mi? Evet haklısın canım sağlıklı sıhhatli olması çok daha önemli 😊 inşallah o günleri görürüz, heyecanla bekliyorum. Ah sürekli evde durmaktan da sıkıldım bebişim gelse de sevsem diyorum inşallah zamanından tabi 😊

Maşallah 🤗 hiç öyle düşünme prenses nekadar ihtiyaç duyarsa okadarınî alır zaten. Bende minyon yapılıyım 58 ile başladım şuan 63kiloyum, 24 haftalık 690gr ölçtü doktor benim oğlanı. . 💙
Senin oğlana da maşallah kuzum 😊 teşekkür ediyorum cevabın için canım doğru diyorsun canım ah bizim bu hamilelik sürecimiz her şeyi düşünüyoruz 😅 ben 44 kiloyla hamile kaldım en son 27. Haftamda tartilmistim 50 kilo idim

Senin oğlana da maşallah kuzum 😊 teşekkür ediyorum cevabın için canım doğru diyorsun canım ah bizim bu hamilelik sürecimiz her şeyi düşünüyoruz 😅 ben 44 kiloyla hamile kaldım en son 27. Haftamda tartilmistim 50 kilo idim

🤗

O kalp atımı bende 10. Haftadan beri var başta bebek sandım 😂 oysa genişleyen karın kasları, damarlarıymış.
Hala oluyo mu cnm ılk gebelıkte ben boyle bsey hatırlamıyorum ıkız oldgundan bu kdar belırgın heralde ozellıkle saga veya sola donuk yatayım sırt uzerın donunce oluyo

Allahım senin 44 yazını görünce yanlış mı okudum diye tekrar baktım 🙂 maşallahın var

Yaa cidden öyle mi 😊 senle resmen aynı zamanlarda aynı kiloda.bebislerimiz ben de minyon bir kızım sadece karnım çıktı acaba besleyebiliyor muyum diye korkuyorum teşekkür ediyorum cevabın için canım😊 benim 25+5 de 870 ti kızlar bakalım sizinkilerin kilosu kaç olacak 😊🥰
Yaa maşallah 😍😍 canm bende de tam tersi hic hamile gibi degil karnım kendi gobusum var bide butun aldim kiloyu benmde bu ayki kontrol 25+0 da olacakdi ama bu durumda nasil olcak bilmiyorum ben gebze tarafındayım hastanem kaynarca istanbula gecisler kapandı bakalim hayırlısı artik

Kızlar uygun fiyata da oda yapabiliriz. Özellikle ev onun olmayıp, tayinci olanlar için alternatif 😂 ilk gebeliğimiz ahşap beşikler içimde kaldı. Oda yapmak en büyük istediğimdi. Kendi memleketim değil, kiracıyız aldıklarımı birbirine uydurur birazcık da olsa oda isteğim gideririm 😂 avizeye bayıldım 💞

Eklentiler

• Screenshot_20200330-113126.png
    Screenshot_20200330-113126.png
    272,1 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20200330-115059.png
    Screenshot_20200330-115059.png
    498 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20200330-133755.png
    Screenshot_20200330-133755.png
    156,7 KB · Görüntüleme: 21
Yaa maşallah 😍😍 canm bende de tam tersi hic hamile gibi degil karnım kendi gobusum var bide butun aldim kiloyu benmde bu ayki kontrol 25+0 da olacakdi ama bu durumda nasil olcak bilmiyorum ben gebze tarafındayım hastanem kaynarca istanbula gecisler kapandı bakalim hayırlısı artik
Aaa evet canım şimdi ne olacak? Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah senin ve bebisin için hayırlısı olur.

Kızlar bir şey soracağım, biberonları aldınız mı? İnternette Philips Aventin yenidoğan setleri var fiyatı da fena değil. Ben cam mı yoksa plastik mi daha iyi olur diye bir kaç kişiye sordum. Plastik olan daha hafif ve kullanışlı oluyor dediler. Siz ne yaptınız aldınız mı, Aventi önerir misiniz?

Kızlar bir şey soracağım, biberonları aldınız mı? İnternette Philips Aventin yenidoğan setleri var fiyatı da fena değil. Ben cam mı yoksa plastik mi daha iyi olur diye bir kaç kişiye sordum. Plastik olan daha hafif ve kullanışlı oluyor dediler. Siz ne yaptınız aldınız mı, Aventi önerir misiniz?
Ben bugün liste yaptım. Onu araştırmaya yarın geçeceğim. Bayağı bir şampuan falan baktım. Liste çok yarın sabah son araştırma yapıp öğleden sonra almaya gideceğim. Yaşadığım yerde şu an çok fazla vaka yokken alacağım. Yurt dışından getirdiklerini buraya vermişler bir saat önce öğrendim. 11 kişi pozitif sadece varken bugün 200 kişi yerleşmiş. Yarın alıp bitireceğim. Araştırma yapayım yarın yazayım sana ne aldığımı.

Back