• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Seninde iki kiz mi 😍 cok sevindim agirliklarida haftasi ile gayet guzel uyumlu bence de icinden yaptirmayi gelmiyorsa aclik sekerine baktir yeterlidir. Ben biraz kg aldim ondan icim biraz rahat degil. 8 haftalik 68kg simdi 78kg yani 10kg kesin almisim 😂
Evet iki kız öykü&masal şuan düşündügümuz isimleri.kilo ben de çok aldım 70 ile hamile kaldım şuan 81🙈 göbüş 7 aylık gibi duruyor😂 genetigimde var kilo😅 şekerli şeyler pek istemiyor canım hep tuzlu istiyor ailede de şeker hastası yok o yüzden gitmeyeceğim.

Istanbuldayim canim bizim hastane de evden kendi arabamizla 15 dakika cok uzak degil toplu tasimaya binmek soz kinusu bile degil canim. Gitmeden randevu de aliyorum bakalim duruma gore karar vercem galiba 😘 Esim kizlarina bakmak istiyor 😂
Bende çok özlüyorum artık zaman geçtikçe özlem artıyor. Birde sağ olsunlar yüzlerini daha net göremedik. En son profildeki resimdeki halleri var. Cinsiyet öğrendiğimiz gün vermişti. Kazasız belasız gidip gelelim bir ay daha atar bizi mayıs ortasına kadar inşallah gitmek zorunda kalmayız 🙏😘

Evet iki kız öykü&masal şuan düşündügümuz isimleri.kilo ben de çok aldım 70 ile hamile kaldım şuan 81🙈 göbüş 7 aylık gibi duruyor😂 genetigimde var kilo😅 şekerli şeyler pek istemiyor canım hep tuzlu istiyor ailede de şeker hastası yok o yüzden gitmeyeceğim.
Isimleri cok guzel 😍 Babasi Aylin & Ayca isim dusunuyor benim hic bir fikrim yok 😁 Bizde de sukur seker hastasi olan yok her iki tarafda ama esim tatli cok seven birisi ve bende baya tatli cekiyor normalda tatli yiyen birisi degildim demekki kizlar kime benzedi belli 🤣 saglik olsun insallah

Isimleri cok guzel 😍 Babasi Aylin & Ayca isim dusunuyor benim hic bir fikrim yok 😁 Bizde de sukur seker hastasi olan yok her iki tarafda ama esim tatli cok seven birisi ve bende baya tatli cekiyor normalda tatli yiyen birisi degildim demekki kizlar kime benzedi belli 🤣 saglik olsun insallah
Sizinkilerin ismi de güzel ve uyumlu😍 normalde tatlı seven benim ama kızlar bana çekmeyecek galiba😅

Gayet normal.canm bende ayrıntili ultrasonda 21+3 dum benim oglumda 439 grmdi doktr haftasiyla tam uyumlu dedi boyu kilosu gayet güzel
Yaa cidden öyle mi 😊 senle resmen aynı zamanlarda aynı kiloda.bebislerimiz ben de minyon bir kızım sadece karnım çıktı acaba besleyebiliyor muyum diye korkuyorum teşekkür ediyorum cevabın için canım😊 benim 25+5 de 870 ti kızlar bakalım sizinkilerin kilosu kaç olacak 😊🥰

Yoo bence gayet normal canım. Haftasında olması doktorlar tarafından tercih edileni. Biz anneler her ne kadar tonton olsun desekte benim doktorum iki defa bastıra bastıra haftasında gününde gitmesi istenilen durum dedi. Oğlum iki defa üç dört gün arayı açtı. Biri bu son gittiğimde 4-5 gün önde çıktı kızıma göre. Birde daha miniklerdi o zaman üç gün kadar öndeydi. O zaman da son gittiğimde de benim istediğim kızınki gibi olması demişti olması gereken kızın kilosu demişti. Önden gitmesini istediğimiz bir durum değil demişti. 13 Nisan da kontrolüm var inşallah ikiside haftasında çıkarlar 🙏🙏🙏 tek bebek olsa tombiş olurda bizde aradaki fark çok fazla olursa sıkıntı. Seninkinin kilosu da bence haftasında.
Ay teşekkür ediyorum canım cevabın için. Bana da.doktor her şey normal.diyor ama.insan yine de korkuyor. Biraz minyon bir kızım sadece karnım çıktı acaba bebek besleniyor mu diye endişeleniyorum. Evet herkesin hayali tonton bebek 😅😅 neyse Rabbim sağlıkli sıhhatli versin de zayıf olsun ne diyelim 😊🥰 inşallah seninkikerde aynı anda gelişim.gosterirler canım. Senin olayın biraz daha farklı 😊

Yaa cidden öyle mi 😊 senle resmen aynı zamanlarda aynı kiloda.bebislerimiz ben de minyon bir kızım sadece karnım çıktı acaba besleyebiliyor muyum diye korkuyorum teşekkür ediyorum cevabın için canım😊 benim 25+5 de 870 ti kızlar bakalım sizinkilerin kilosu kaç olacak 😊🥰

Maşallah 🤗 hiç öyle düşünme prenses nekadar ihtiyaç duyarsa okadarınî alır zaten. Bende minyon yapılıyım 58 ile başladım şuan 63kiloyum, 24 haftalık 690gr ölçtü doktor benim oğlanı. . 💙

İkiz hamileler bel ve kasık agrınız oluyormu ara ara kasıkkarda dolgun hıssı oluyormu ozellikle oturunca
Benim plesenta ön yüzde olduğu için bel ağrım yok. Onun yerine karnım ağrıyor benim. Bir haftadır oldu bu karın ağrısı. 25. Haftanın hediyesi. Onun dışında benimde bebiş idrar torbama tekme atıp duruyor ikide bir tuvalete gidiyorum. Eğildiğimde yada yataktan kalkarken, ayağı kalkıp oturturken alt karnımda baskı oluyor. Kasıklarda da arada ağrım oluyor.

Ay teşekkür ediyorum canım cevabın için. Bana da.doktor her şey normal.diyor ama.insan yine de korkuyor. Biraz minyon bir kızım sadece karnım çıktı acaba bebek besleniyor mu diye endişeleniyorum. Evet herkesin hayali tonton bebek 😅😅 neyse Rabbim sağlıkli sıhhatli versin de zayıf olsun ne diyelim 😊🥰 inşallah seninkikerde aynı anda gelişim.gosterirler canım. Senin olayın biraz daha farklı 😊
O korku hepimizde var 😂 ben iri kemikliyim aklımda sürekli besleniyorlar mı düşüncesi geçiyor. Tombuş olsunlar ama bak sana şunu da diyeyim. Arkadaşım ikizlere doğum yaptı 35. Haftasında bir bebeği küveze girdi. Tombuş olanı girdi diğer zayıf kalanın bağışıklığı çok güçlü 💪 maşallah. Ben sürekli aklıma bunu getiriyorum önemli olan kilosu değil gelişimini güzel güzel tamamlıyor olması. Doğduklarındaki kilolarını da yazmayı nasip etsin inşallah allahım 🙏😘

Benim plesenta ön yüzde olduğu için bel ağrım yok. Onun yerine karnım ağrıyor benim. Bir haftadır oldu bu karın ağrısı. 25. Haftanın hediyesi. Onun dışında benimde bebiş idrar torbama tekme atıp duruyor ikide bir tuvalete gidiyorum. Eğildiğimde yada yataktan kalkarken, ayağı kalkıp oturturken alt karnımda baskı oluyor. Kasıklarda da arada ağrım oluyor.
Adet sancısını andıran agrılarmı canım benımda ara ara oluyorda hafıf ona bnzıyo

Ay benimde ayni sikintilr var ya kasiklarmda cok agri oluyor baski gibi pazrtesi kontrolum var bakalim

Ay benimde ayni sikintilr var ya kasiklarmda cok agri oluyor baski gibi pazrtesi kontrolum var bakalim
Bebişler büyüyor alan daralıyor canım. Kasıklar değilde beni karnım çok zorlamaya başladı. Üstelik çokta büyük değil 🤷 bende diğer hafta pazartesi gideceğim.

Ben yan yattgımda kasıklarım sıkısmıs gbı baskı okuyo canım tuvaletım yokkende oluyo braz tedırgın oldum
Bebişler aşağıda mi acaba ondan mı oluyordur? ? Ciddi ağrılarım olmadı çok şükür bazen yemeklerden sonra uzun süre oturunca ayağa kalkınca da ağrı olduğu oluyor ama sanırım seninki öyle bişey de degil

Bebişler aşağıda mi acaba ondan mı oluyordur? ? Ciddi ağrılarım olmadı çok şükür bazen yemeklerden sonra uzun süre oturunca ayağa kalkınca da ağrı olduğu oluyor ama sanırım seninki öyle bişey de degil
Cıddı agrı deıl cnm ara ara hafıf oluyo bebekler asagıdamı bılmıyorum asagıda demedı doktorum ama bılmıyormkı

Back