Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Buarada yanlış anlaşılma olmasın doktorum da şeker yüklemesinin yapılmasından yana. Bana yaptırmazsam ve olası bir gebelik şekerinde bebeğimin görebileceği zararları anlattıktan sonra bunları bile bile yaptırmak istermezsen de yine senin kararın demişti. Yoksa ister yaptır ister yaptırma gibi bir seçenek sunmadı bana

Zsten
Zaten 26 +6ysa geçti bugündü. Hemşireyi aradım yokmuş sabahtan arıcam gel derse giderim yoksa pazartesi ye kaldı artık

kaç kiloydular canım geçen hafta benim geçen pazartesi yani 19+4 de 304-340 gr lardı
benimkiler 19+ 6 fa biri 350 gr biri 380 gr dedi ve biri 1 hafta diğeri 2 hafta önde görünüyodu. bide ben 9 kilo aldım. çokta yemiyorum ama. insülin direci vardı bende gebelik şekeri ihtimalim var gibi

benimkiler 19+ 6 fa biri 350 gr biri 380 gr dedi ve biri 1 hafta diğeri 2 hafta önde görünüyodu. bide ben 9 kilo aldım. çokta yemiyorum ama. insülin direci vardı bende gebelik şekeri ihtimalim var gibi
dikkat et canım ne zaman yaptırcaksın 23+4 de randevum var o zaman yaptırabilir miyim acaba bişey demedi doktor o haftada şeker yüklemesi için 3 haftada bir gidiyorum

Kafam karıştı biraz. Benimkiler 18+6 da tam günlerindelerdi boy ve kilo olarak. 268 gr kızım 269 gr oğlumdu. Yani senle bir hafta fark var bakınca bir haftaya seninkilerle aynı olmuşturlar. Benim doktor tam haftalarının kilosu dedi. Bir haftada o zamanlar 70 ile 100 gr arası bir şey alıyorlardı. Hatta bastıra bastıra sordum kiloları iyimi. Haftasının kilosu bu Aralık dedi. Dokturun demesine seninkiler 19+6 da benimkilerin kilosunda olması gerekiyor bende 26 haftayı bitireceğim 9 kilo aldım.

Şimdi baktım canım o haftalar ortalama 45 50 gr aralığında kilo alıyorlarmış. Yani benimkiler bir hafta sonra 320 gr falan olmuştur. O zaman doktorunun dediği gibi oluyor. Benim aklım 20. Haftadan sonra ya gitti o zaman 100 gr oluyordu haftalık kilo alımı.

dikkat et canım ne zaman yaptırcaksın 23+4 de randevum var o zaman yaptırabilir miyim acaba bişey demedi doktor o haftada şeker yüklemesi için 3 haftada bir gidiyorum
ben haftaya cumaya hem kadın doğum hemde endokrinden randevu aldım. o zaman baktırabilirim heralde. tsh kontrolümde var22+1 olcam o gün. 26. haftaya kadar bakılabiliyormuş diye okudum

Diyabete yatkınlık insülin direnci falan var bende de. Yaptırmak da istiyorum aslında. Şimdi ilçedeki doktor sadece kanamalı hastalara bakıyomuş ben nerden doktor bulayım da yaptırayım bilemedim. Çalışıyo olsam kendim de yapardım hastanede. Bakalım iki haftam var o zaman duruma göre bakarım artık.

Aile hekimliğinde bakılıyormuş. isterseniz bi sorun.

Benim kızım 21+2 de 432 gramdı heralde sizinkikere göre kilosu az. Bol bol yemek yiyorum inşallah kilo alıyordur

Benim kızım 21+2 de 432 gramdı heralde sizinkikere göre kilosu az. Bol bol yemek yiyorum inşallah kilo alıyordur
Yoo bence gayet normal canım. Haftasında olması doktorlar tarafından tercih edileni. Biz anneler her ne kadar tonton olsun desekte benim doktorum iki defa bastıra bastıra haftasında gününde gitmesi istenilen durum dedi. Oğlum iki defa üç dört gün arayı açtı. Biri bu son gittiğimde 4-5 gün önde çıktı kızıma göre. Birde daha miniklerdi o zaman üç gün kadar öndeydi. O zaman da son gittiğimde de benim istediğim kızınki gibi olması demişti olması gereken kızın kilosu demişti. Önden gitmesini istediğimiz bir durum değil demişti. 13 Nisan da kontrolüm var inşallah ikiside haftasında çıkarlar tek bebek olsa tombiş olurda bizde aradaki fark çok fazla olursa sıkıntı. Seninkinin kilosu da bence haftasında.

Küçük yerlerde biraz daha sıkıntılı da ilçede vaka sayısı çok mu fazla doktorun böyle bir önlem almış. Ben merkezdeyim doktorum randevulu hasta alıyor. Bakanın açıkladığı sayıya göre 11 kişi varmış burda pozitif. Benim hastane pandemim hastanesi değil. 13 Nisan da yaptıracağım. Aletini alsan evde takip etsen yüksek çıkarsa diyet uygularsın. Diğer topikte böyle yapacaklar var.

Benim kizlarim 20+6 haftada perinatolagta detayli ultrasona baktirdiginda birisi 360gram digeri 430gram dedi ve kucuk olani haftasi ile uyumlu digeri biraz buyuk dendi. Bastan beri hep biri biraz daha buyuktu. Bugun 23+0 olduk seker yukleme testini mutlaka yaptirmak isterim bakalim kendi drum ne diyecek bu ara hastaneye gitmekten cekinyorum kizlar. Hepimiz cok dikkat edelim

Merhaba uzun zamandır bakıp çıkıyordum sizinle hem günümüz aynı hem cinsiyetleri ben de en son 20+2 de gitmiştim biri 363 diğeri 380 idi. Şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum açlık değerlerine baktırırım diye düşünüyorum. Ayrıntılı ultrasona da gitmedi virüsten dolayı. Doktorumuz organlarına bakmıştı bir sıkıntı görmedi gitsen iyi olur dedi ben de gitmemekten yana hakkımı kullandım. Bizim de durumlar böyle

İstanbul da mısın? Çok çok daha dikkatli olun kendi aracınızla gitmeye çalışın, yoksa taksi çağırın toplu taşıma yerine daha güvenli gibi. Benim hastanem 6 km ötemde araç ile 3 dakika da gidiyorum. Doktorda randevulu alıyor hasta sayısını azalttı. Haftaya pazertesi yaptıracağım. 27+2 de gitmiş olacağım. Yavrular Allaha emanet

Seninde iki kiz mi cok sevindim agirliklarida haftasi ile gayet guzel uyumlu bence de icinden yaptirmayi gelmiyorsa aclik sekerine baktir yeterlidir. Ben biraz kg aldim ondan icim biraz rahat degil. 8 haftalik 68kg simdi 78kg yani 10kg kesin almisim

Istanbuldayim canim bizim hastane de evden kendi arabamizla 15 dakika cok uzak degil toplu tasimaya binmek soz kinusu bile degil canim. Gitmeden randevu de aliyorum bakalim duruma gore karar vercem galiba Esim kizlarina bakmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…