Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bende sıcak suyu özlemiştim bu sefer ayarını azıcık yukselteyim bari
Canm bende ılk suyla yapiyodum hatta soğuğa yakin doktorum bana sicK su 3. Aya kadar risk tasiyabilir dedi ama 3 ayini doldurmussun sicak suyla yikanbilirsn demişti tabi bn yinede cok sıcak suyla yikanmiyorum ama onceki kadar da ılık değil önemli olan cok uzun süre kalmamak sicak suda birde banyonun sıcaktan buharlasmamasi bence

Bilgi için teşekkürler canım

İlk zaman bende ılık suyla yapardım ama simdi o kadar önemli oldugunu düşünmüyorum 15 haftadan beri normal banyo sıcaklıgında yapıyorum ben
Ben de başlarda ılık suyla yikaniyordum şimdi fazla önemsemiyorum çünkü üşüyorum hiç sevmiyorum ılık suyla banyo yapmayı

Benim gibide önden eşinizi sokup banyoyu hamama çevirmeyin kışın hep böyle yaptık sıcak olsun üşümeyeyim diye çünkü bende sıcak su zararlı biliyorum. Su ılık olunca ortam sıcak olsun diye. Ama havalar ısındı geçen girdim tansiyonumu oynattı başım döndü eşime bağırdım hızlıca durulandım çıktım. Şimdi önden ısıtma yapmıyorum suyu biraz daha sıcak tutuyorum dengeliyor.

Ya kızlar ben aşırı derecede kaşınıyorum uyuz olmuş gibiyim. Kan verip enzim değerlerimede bakamıyorum en son 13 Mart ta kanıma bakıldı normaldi değerler. Bu kaşıntı başka türlü ya delirecek gibiyim netten baktım 8. Ayda daha yoğun olur diyo. Diğer topikte yaşayan arkadaşlarda var ondan biraz daha rahatladım. Magnezyum ilacının yan etkisinde de var. İnşallah doğuma kadar böyle uyuz gibi kaşınıp durmam

Kuzum 20. Haftalarda bana da olmuştu. Deli gibi kasiniyordum. Netten bakınca hiç de hoş şeyler yazmıyordu. Kafama taktım takınca daha çok kassindim. Sonra zamanla geçti kaşıntım yani doktora gidince ben de değerlerinde baktiracaktim ama gecince baktirmadim. Bir arkadaşım da kasiniyordu. Hamilelikte normalmiş aslında kaşınmak

13 Nisan da tekrar kan vereceğim enzimler den değilse sıkıntı yoktur inşallah ama çok kötü bir şey her yerimi sivrisinek ısırmış gibi

Bende olmadı hıc canım ya kasımamaya calıs nemlendır bol bol

Kızlar merhaba, nasılsınız? 24.hafta kontrolümde şeker yüklemesi yapılacaktı doktoru aradım bu hafta kontrole geleyim mi diye yoksa erteleme şansımız olur mu dedim. Şeker yüklemesi 26+6ya kadar yapılabilir bu haftaki kontrolünü 26.haftaya erteleyelim evde kalman daha iyi olur dedi. Eğer ayrıntılı ultrasonlarınızı yaptırdıysanız ve sadece şeker yüklemesi için gidecekseniz isterseniz doktorunuzu arayıp danışın belki de gitmenize gerek kalmayabilir.

Yaptırmasak ne olur acaba şeker yüklemesi. Hepinizin doktoru yaptırmasını mı öneriyo?

Yaptırmasak ne olur acaba şeker yüklemesi. Hepinizin doktoru yaptırmasını mı öneriyo?
Şeker yüklemesi yapılırken anne adayında gebelik şekerinin olup olmayacağı varsa eğer bebeğin zarar görmemesi için gerekli önlemlerin alınması adına yaptıklarını söyledi doktorum. Üstelik verdikleri şekerin de ultrasona giderken yediğimiz çikolatadan bile daha az olduğunu ve hiç bir zararının olmadığını söyledi. Ama istemezsem yaptırmayabileceğimi de ekledi.Yaptırırsam varsa bir sorun önüne geçebiliriz bebeğim zarar görmez ama yaptırmazsam işimiz biraz şansa kalmış olur diye ben yaptırmak da sakınca görmüyorum ama tabi ki ama bu benim düşüncem

Bana muhakkak yaptır dedi doktorum sağlık ocağında yaptırcam 27 ye kadar gelebilirsin demişti ama başka yerlerde 28-30 a kadar yapılıyor diye okudum o yüzden pazartesi gitmeyi düşünüyorum gitmişken ilaçlarımı da yazdırırım endokrine tekrar gitmektense tsh ıma baktırırım diye. Pazartesi 27+3 olcam geç mi olcak o zaman acaba

Hımm bilemiyorum ki canım bana doktorum 26+6 ya kadar yapılabilir dedi. Hatta ben kan uyuşmazlığı iğnesini 28. haftada yaptıracağım ikisini birlikte yaptırayım demiştim ama en fazla 26+6ya kadar geciktirebiliriz dedi daha fazla ertelemedi. Sen istersen doktorunla görüş teyit al ona göre doktorun ne derse öyle yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…